Today's Amazon Quiz Answers
Win prizes everyday

Check out today’s Amazon Quiz answers this month of Aug, 2020; daily updated in this post. Make it a habit of gaining and improving your general knowledge. You may also win some cool prizes for what you do. The Amazon QuizTime starts everyday at 8AM and ends at 12PM. Play this Amazon Daily quiz and get a chance to win exciting Prizes Everyday. Visit the latest ‘Today’s Amazon Quiz Answers‘ page everyday for updated Quiz Answers. #QuizTimeMorningsWithAmazon.


Download the Amazon app from Google Play Store or Apple App Store


If you are unable to see the updated today’s Amazon Quiz Answers, please manually refresh the page or click on this link –> Get an update


31st Aug 2020 – Amazon Quiz Answers (Win Rs.50,000)

Question 1: The Union Ministry of Tourism organised a themed webinar titled ‘Cellular Jail: Letters, Memoirs & Memories’. Where is Cellular Jail?

Answer 1: Andaman and Nicobar Islands

Question 2: 13th August is marked every year to celebrate what feature common to Leonardo Da Vinci, Amitabh Bachchan and Lewis Carroll?

Answer 2: Left handed

Question 3: Which Indian organisation recently organised an ‘online patriotic film festival’?

Answer 3: NFDC

Question 4: After whom did ISRO recently name a crater on Moon, discovered by Chandrayaan-2?

Answer 4: Vikram Sarabhai

Question 5: Work on India’s first underwater metro train project is going on in which city?

Answer 5: Kolkata



Product Recommendations

Rs. 19,499
Rs. 22,999
in stock
1 new from Rs. 19,499
Amazon.in
Free shipping
Last updated on November 27, 2020 8:34 am

Subscribe

If you want to get notified about Amazon quiz answers immediately when posted, then subscribe to our blog by providing your email id in the email subscription box below.

Disclaimer: We assure you that, we WONT spam your inbox with tons of mails. We also take our user’s privacy very seriously. We DO NOT share your email ids with anyone.


You May Also Like


Previous Amazon Daily Quiz Answers

Click To Open

30th Aug 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Samsung Galaxy S20+)

Question 1: Which Indian cricketer along with MS Dhoni announced his retirement from international cricket in August 2020?

Answer 1: Suresh Raina

Question 2: August 10 is dedicated to the conservation of which big cat, listed as an endangered species in the IUCN Red List?

Answer 2: Lion

Question 3: In terms of Airplanes, _ is painted orange or bright yellow for easy discovery after a crash as it helps with investigations.

Answer 3: Black Box

Question 4: Traditional festive sweet dish ‘Khaje’, spicy Harmal Chilli and Moira Banana from which Indian state were recently awarded GI tags?

Answer 4: Goa

Question 5: Which country recently successfully tested the Arrow 2 missile system?

Answer 5: Israel


29th Aug 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Ray-Ban Sunglasses)

Question 1: Who won the 70th anniversary Grand Prix held at the Silverstone circuit, the second of back to back races at the venue?

Answer 1: Max Verstappen

Question 2: After the Mysuru Rail Museum, where is the second Rail Museum set up by the South Western Railway (SWR)?

Answer 2: Hubballi

Question 3: From August 2020, India now has which of these ministries?

Answer 3: Ministry of Education

Question 4: The UN’s postal agency has released a commemorative postage stamp this year on the 40th anniversary of what?

Answer 4: Small Pox Eradication

Question 5: Finding the forgotten gems: ‘Revisiting the __ of Matheran after 125 years’. Fill in the blanks in the name of this research paper.

Answer 5: Butterflies


28th Aug 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Samsung Galaxy Buds+)

Question 1: Skyroot Aerospace became the first successful Indian private company to build a homegrown rocket engine. Who was the rocket named after?

Answer 1: CV Raman

Question 2: Renowned poet Rahat Indori who recently passed away was known for his contributions to the poetry of which language?

Answer 2: Urdu

Question 3: MSME Minister Nitin Gadkari recently unveiled a microwave device that can disintegrate the novel coronavirus. What is it called?

Answer 3: Atulya

Question 4: Who did Joe Biden name as his running mate for Vice President in the US Presidential race?

Answer 4: Kamala Harris

Question 5: Defense Minister Rajnath Singh has recently launched the Naval Innovation and __ Organisation (NIIO). Fill in the blank.

Answer 5: Indigenisation


27th Aug 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Rs.50,000)

Question 1: ‘Midnight Sun’ is a 2020 companion novel to which 2005 book by bestselling author Stephenie Meyer?

Answer 1: Twilight

Question 2: Which state government rolled out the centralized e-commerce platform ‘YellowChain’?

Answer 2: Nagaland

Question 3: Which state government rolled out the centralized e-commerce platform ‘YellowChain’?

Answer 3: Electric Car

Question 4: Which cricket stadium is being renamed after late Patiala royal Maharaja Yadavindra Singh?

Answer 4: Mullanpur Stadium

Question 5: In which of these countries do brothers serve as President and Prime Minister?

Answer 5: Sri Lanka


26th Aug 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win OnePlus 8 Pro)

Question 1: Mauritius had declared a ‘state of environmental emergency’ due to what caused by the bulk carrier ship MV Wakashio?

Answer 1: Oil Spill

Question 2: Girish Chandra Murmu is the 14th and the latest to hold which of these important positions?

Answer 2: Comptroller and Auditor General

Question 3: To provide better connectivity to the people of which UT did the Prime Minister recently launch a Submarine Optical Fibre Cable network?

Answer 3: Andaman and Nicobar Islands

Question 4: In the recently released ‘Raat Akeli Hai’ as well as the movie ‘Raees’, Nawazuddin Siddiqui’s character has what profession?

Answer 4: Police

Question 5: The 2nd Test match between England and Pakistan in 2020 was the shortest (in terms of balls bowled) in England in 33 years. Name the venue.

Answer 5: Rose Bowl, Southampton


25th Aug 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Fossil Explorist Watch)

Question 1: As per a recent announcement from ICC, which country will remain hosts of the 2021 Twenty20 World Cup?

Answer 1: India

Question 2: Which Hawkthorne headquartered company has successfully flight-tested a prototype of its Mars rocket ship that can land upright?

Answer 2: SpaceX

Question 3: Pettimudi Hills are located in which Indian state, where heavy rains recently caused a massive landslide?

Answer 3: Kerala

Question 4: Which city has been announced as the host of the 108th Indian Science Congress, to be held in January 2021?

Answer 4: Pune

Question 5: Which of these days is observed on 9th August each year to raise awareness and protect the rights of the world’s indigenous population?

Answer 5: World Tribal Day


24th Aug 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Rs.7,500)

Question 1: Sadbhavana Divas celebrated on 20th August every year, commemorates the birth anniversary of which former Prime Minister?

Answer 1: Rajiv Gandhi

Question 2: Russia dubbed its new COVID- 19 vaccine as ‘_ 5′, after a famous satellite. Fill in the blanks

Answer 2: Sputnik

Question 3: Which of these organizations has recently announced an aid of 1.65 million Euros to support flood victims in India, Nepal and Bangladesh?

Answer 3: EU

Question 4: In a rare occurrence, Silverstone hosted two back to back F1 Grand Prix races in August 2020. What was the 2nd of those races called?

Answer 4: 70th anniversary Grand Prix

Question 5: ISRO’s lead facility for launch vehicle development located in Thiruvananthapuram, is named after which scientist born on August 12th?

Answer 5: Vikram Sarabhai


23rd Aug 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Prizes Everyday)

Question 1: ‘Youth Engagement for Global Action’ was the 2020 theme for which observance on 12th August?

Answer 1: International Youth Day

Question 2: The recently released book ‘Connecting, Communicating, Changing’ chronicles whose 3rd year in office?

Answer 2: Venkaiah Naidu

Question 3: Collin Morikawa recently became the first person since Keegan Bradley to win which tournament in his first appearance in the event?

Answer 3: PGA Championship

Question 4: Which famous CEO born on August 19th in Hyderabad is one of the authors of the book ‘Hit Refresh’?

Answer 4: Satya Nadella

Question 5: The poet Rahat Qureshi who recently passed away, was known by a name which reflected the city in which he was born. Which city was it?

Answer 5: Indore


22nd Aug 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win OnePlus Y Series TV)

Question 1: National Gallery of Modern Art recently organised a virtual tour to commemorate the 150th birth anniversary of which Indian artist?

Answer 1: Abanindranath Tagore

Question 2: August 6, 2020 was the 75th anniversary of which of the following events?

Answer 2: Atomic Bombing of Hiroshima

Question 3: With 8 wickets in the match, who was the leading wicket taker in the first Test between England and Pakistan in 2020?

Answer 3: Yasir Shah

Question 4: ‘The Class of 83’ is an upcoming crime drama movie, starring which of these actors?

Answer 4: Bobby Deol

Question 5: Who was the Chairman of the Drafting Committee of the Constituent Assembly formed to write the Constitution of India?

Answer 5: BR Ambedkar


21st Aug 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Fujifilm X-A7 Mirrorless Camera)

Question 1: What did William Kirk English and Douglas Engelbart invent while working at SRI International’s Augmentation Research Center?

Answer 1: Computer Mouse

Question 2: IIM Sirmaur recently started the academic session 2020 online with a virtual inauguration. Which state is IIM Sirmaur in?

Answer 2: Himachal Pradesh

Question 3: Lee Teng-hui, who recently passed away, was the first democratically elected president of which country?

Answer 3: Taiwan

Question 4: Name the Indian file sharing app developed by Ashfaq Mehmood Choudhary, a 17-year-old boy from Kashmir.

Answer 4: Dodo Drop

Question 5: Ebrahim Alkazi, who recently passed away, was the director of which of these institutions for 15 years?

Answer 5: National School of Drama


20th Aug 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Rs.50,000)

Question 1: August 3 was recently celebrated in India as what day?

Answer 1: World Sanskrit Day

Question 2: On August 1, 2020, which freedom fighter’s 100th death anniversary was observed in India?

Answer 2: Bal Gangadhar Tilak

Question 3: Beirut is the capital and largest city of which country?

Answer 3: Lebanon

Question 4: Mahatma Gandhi Setu bridge over river Ganga connects the north and south of which Indian state?

Answer 4: Bihar

Question 5: In August 2020 Doordarshan added to its regional bouquet, a dedicated satellite channel for which Indian state?

Answer 5: Assam


19th Aug 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Huawei P30 Pro)

Question 1: Which of these is a recently released movie directed by Rajesh Krishnan starring Kunal Khemu and Gajraj Rao?

Answer 1: Lootcase

Question 2: July 31st is the 25th anniversary of the first __ that took place in India in 1995.

Answer 2: Mobile call

Question 3: Which city now has the reputation of being an Olympic host who has had to postpone the games twice?

Answer 3: Tokyo

Question 4: Who was the first guest in the much publicised show ‘The Michelle Obama Podcast’?

Answer 4: Barack Obama

Question 5: Which famous movement began on 8th August at Gowalia Tank Maidan? Hint: A day is also observed in honour of the movement.

Answer 5: Quit India Movement


18th Aug 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Samsonite Polycarbonate Suitcase)

Question 1: Ramniklal Ambani passed away recently. What brand of Reliance is named after his son?

Answer 1: Vimal

Question 2: What cargo did a special parcel train from South Central Railway recently carry from Guntur in Andhra Pradesh to Benapole in Bangladesh?

Answer 2: Red Chillies

Question 3: Eoin Morgan has recently set the record for hitting most sixes in international cricket as captain. Whose record did he break?

Answer 3: MS Dhoni

Question 4: During this lockdown period ‘WFH’ has become very popular. What does WFH stand for?

Answer 4: Work From Home

Question 5: Which company under Project Kuiper has got US govt approval for a constellation of over 3000 satellites to improve internet connectivity?

Answer 5: Amazon


17th Aug 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Rs.7,500)

Question 1: Uttarakhand is planning to set up India’s first conservation center for what animal in Uttarkashi forests?

Answer 1: Snow Leopard

Question 2: Which famous Varanasi born Indian writer’s 140th birth anniversary was celebrated on July 31, 2020?

Answer 2: Munshi Premchand

Question 3: Which former Spain and Real Madrid goalkeeper has recently announced his retirement from football at the age of 39?

Answer 3: Iker Casillas

Question 4: BIS-Care, an app to check the hallmark and quality of any product, has been released by which organisation?

Answer 4: Bureau of Indian Standards

Question 5: John Hume, former Northern Ireland politician who recently passed away, was a Nobel Prize winner is which category?

Answer 5: Peace


16th Aug 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Samsung Galaxy A31)

Question 1: Which of these institutions recently became India’s first DGCA-approved drone training school?

Answer 1: Bombay Flying Club

Question 2: Which is the only country where ‘Sumo’ is practiced professionally?

Answer 2: Japan

Question 3: Aditya, a ferry operating between Vaikkom and Thavanakkadavu in Kerala, runs entirely on what?

Answer 3: Solar Power

Question 4: Greenlights is a memoir of which Academy Award winning actor, filled with raucous stories, outlaw wisdom, and lessons learned the hard way?

Answer 4: Matthew McConaughey

Question 5: PM Modi jointly inaugurated the new Supreme Court building of which country on July 30, 2020?

Answer 5: Mauritius


15th Aug 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win OnePlus Y Series TV)

Question 1: The first woman to hold a Cabinet Rank in the Indian government Rajkumari Amrit Kaur, held which Ministry?

Answer 1: Minister of Heath

Question 2: Under whose leadership was Azad Hind, an Indian provisional government, established in Japanese occupied Singapore during World War II?

Answer 2: Subhas Chandra Bose

Question 3: The world celebrated this 25th July as the 100th birth day of Rosalind Franklin, known for her contributions to the discovery of what?

Answer 3: Molecular structure of DNA

Question 4: The Okavango Delta, one of Africa’s last remaining great wildlife habitat, is located in which country?

Answer 4: Botswana

Question 5: Which young revolutionary, along with Prafulla Chaki, attempted to assassinate a British judge, Magistrate Douglas Kingsford?

Answer 5: Khudiram Bose


14th Aug 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Sony 1000XM3 Headphones)

Question 1: Which of these veteran all rounders who played for the Knight Riders from 2011-2013, recently retired?

Answer 1: Rajat Bhatia

Question 2: Defense Institute of Advanced Technology (DIAT) has developed what medical bed isolation system to combat COVID-19?

Answer 2: Aashray

Question 3: Which body involving 5 nations held it’s 6th Environment Minister’s meeting on 30th July?

Answer 3: BRICS

Question 4: Anil Murali the legendary actor who passed away at the age of 51 was a veteran in which film industry?

Answer 4: Malayalam

Question 5: The Barakah nuclear power plant, the first nuclear power station in the Arabian Peninsula, is located in which country?

Answer 5: UAE


13th Aug 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Rs.50,000)

Question 1: Which of these organisations started the ‘Dare to Dream’ contest on the death anniversary of former president Dr A P J Abdul Kalam?

Answer 1: DRDO

Question 2: NASA is planning to launch its ASTHROS telescope mission from which part of the world?

Answer 2: Antartica

Question 3: Created in 2010 at Saint Petersburg, an annual celebration is held on 29 July to raise awareness for conservation of what animal?

Answer 3: Tiger

Question 4: Who recently joined James Anderson as the only two England bowlers with 500 Test wickets or more?

Answer 4: Stuart Broad

Question 5: Hichem Mechichi has been appointed as the new Prime Minister of which African nation?

Answer 5: Tunisia


12th Aug 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Samsung Galaxy Note 10)

Question 1: Basheerunnisa Begum daughter of Mir Osman Ali Khan belonged to which royal family of India?

Answer 1: Nizams of Hyderabad

Question 2: HITAM is the name of the app planned to launch for COVID 19 patients by which state?

Answer 2: Telangana

Question 3: Stuart Broad along with which other player won the Man of the Series award in the recently concluded Wisden trophy?

Answer 3: Roston Chase

Question 4: The Rafale jets that made their way into India originate from which country?

Answer 4: France

Question 5: Which Indian youth has joined the UN Secretary General’s Youth advisory group for climate change?

Answer 5: Archana Soreng


11th Aug 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Dyson Air Purifier)

Question 1: India recently helped in restoring a 300-year-old Kali temple at Natore in which country?

Answer 1: Bangladesh

Question 2: Which country has been announced to be the host of the 2020 edition of the Indian Premier League?

Answer 2: UAE

Question 3: The Ministry of Human Resource & Development in the Indian government has recently been renamed as what?

Answer 3: Ministry of Education

Question 4: The Grand Finale of which of these events, where students would be competing to solve 243 problem statements is from August 1-3, 2020?

Answer 4: Smart India Hackathon

Question 5: Naseerudddin Shah plays the role of Pandit Radhemohan Rathod in which Amazon original series?

Answer 5: Bandish Bandits


10th Aug 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Rs.20,000)

Question 1: Which renowned striker has become the first player to score 50 goals in Serie A, Premier League and La Liga?

Answer 1: Cristiano Ronaldo

Question 2: Which of these is considered to be the world’s oldest film festival, whose 77th edition is slated to happen in September 2020?

Answer 2: Venice Film Festival

Question 3: ‘Quest for Restoring Financial Stability in India’ is a recently released book written by which Former Deputy Governor of RBI?

Answer 3: Viral Acharya

Question 4: Which Professional football league in India has become the first league from South Asia to be inducted in the World Leagues Forum?

Answer 4: ISL

Question 5: Which former diplomat is the author of the recently released book ‘The India Way: Strategies for an Uncertain World’?

Answer 5: S Jaishankar


9th Aug 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win OnePlus 7T Pro)

Question 1: With which of these countries has the Reserve Bank of India agreed to do a currency swap worth $400 million?

Answer 1: Sri Lanka

Question 2: Which English cricketer has topped the ICC all-rounder rankings following a brilliant performance in the second Test against West Indies ?

Answer 2: Ben Stokes

Question 3: Which of these movies is based on the life of a woman described in S. Hussain Zaidi’s book ‘Mafia Queens of Mumbai’?

Answer 3: Gangubai Kathiawadi

Question 4: A test series between England and which team is played for the Wisden Trophy?

Answer 4: West Indies

Question 5: The ‘MAUSAM’ app for forecasting weather was recently launched on the foundation day of which of these?

Answer 5: Ministry of Earth Sciences


8th Aug 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Noise Shots Wireless Headphones)

Question 1: India’s mixed relay team of the 2018 Asian Games had it’s silver medal upgraded to gold after which team got disqualified?

Answer 1: Bahrain

Question 2: Which of these movies is based on the life of IPS officer Abhayanand, who began the Super 30- free tutorial along with Anand Kumar?

Answer 2: Pareeksha

Question 3: The ICC T20 World Cup 2020, that was postponed recently, was scheduled to be held in which country?

Answer 3: Australia

Question 4: Chandrikapersad Santokhi, the President of which country was featured in the news lately because he took his presidential oath in Sanskrit?

Answer 4: Suriname

Question 5: Which popular Asian band is set to headline the 10th edition of the virtual iHeartRadio Music Festival along with Miley Cyrus and Coldplay?

Answer 5: BTS


7th Aug 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Fossil Explorist Watch)

Question 1: The movie ‘Raat Akeli Hai’ features which of these actors playing the role of inspector Jatil Yadav?

Answer 1: Nawazuddin Siddiqui

Question 2: Bathynomus raksasa is the name of the 14 legged sea cockroach recently discovered by researchers in which ocean?

Answer 2: Indian Ocean

Question 3: The third unit of the Kakrapar Atomic Power Project (KAPP-3) recently achieved its ‘first criticality’. Which Indian state is it in?

Answer 3: Gujarat

Question 4: Which smartphone recently became the first ever phone in the world to be launched via an Augmented Reality event?

Answer 4: OnePlus Nord

Question 5: Lalji Tandon, who recently passed away at 85, was the presiding governor of which state?

Answer 5: Madhya Pradesh


6th Aug 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Prizes Everyday)

Question 1: ‘Paheli’ is a recently released song from which movie, based on the life of a famous Indian?

Answer 1: Shakuntala Devi

Question 2: Sofia Kenin, the winner of the 2020 Australian Open women’s singles title, represents which country?

Answer 2: USA

Question 3: What was the colour of the rare albino turtle recently spotted in the Balasore district of Odisha?

Answer 3: Yellow

Question 4: Padmanabhaswamy is the tutelary deity of which royal family of India?

Answer 4: Travancore

Question 5: To mark the date of the establishment of FIDE, United Nations celebrated July 20th 2020 as what day for the first time?

Answer 5: World Chess Day


5th Aug 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Huawei P30 Pro)

Question 1: Which actress who starred as a child artist in Imtiaz Ali’s ‘Rockstar’ , plays a lead role in a Hindi movie based on a John Green novel?

Answer 1: Sanjana Sanghi

Question 2: Former World Rally Championship winner Carlos Sainz won which famous event in January 2020 at the age of 57?

Answer 2: Dakar Rally

Question 3: Recently, Indian ambassador to France, Jawed Ashraf flagged off 5 fighter jets from which company, that has joined the Indian Airforce?

Answer 3: Rafale

Question 4: In response, to a request from the WHO, India recently sent $1 million worth of anti- tuberculosis medicine to which country?

Answer 4: North Korea

Question 5: Prospina, HeliNa, Dhruvastra are all what type of missiles used by the Indian Armed Forces?

Answer 5: Anti-tank missiles


4th Aug 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Dyson Air Purifier)

Question 1: Who recently became the second-fastest all-rounder to reach the Test double of 4000 runs and 150 wickets?

Answer 1: Ben Stokes

Question 2: Rose Christiane Raponda became the first female prime minister of which country in July 2020?

Answer 2: Gabon

Question 3: Lourdes Roman Catholic shrine, which organised world’s first e-pilgrimage, is located in which country?

Answer 3: France

Question 4: Which country has recently started resettling Rohingya refugees on a floating island named ‘Bhasan Char’?

Answer 4: Bangladesh

Question 5: What is the name of the comet discovered by NASA, which is said to be visible to the naked eye in the month of July?

Answer 5: Neowise


3rd Aug 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Prizes Everyday)

Question 1: Helios, Ulysses and the SOHO are all missions to study which astronomical body?

Answer 1: Sun

Question 2: Which famous temple is located in Prabhas Patan near Junagadh in Saurashtra?

Answer 2: Somnath Temple

Question 3: The Chiang Mai Initiative is a multilateral currency swap arrangement among the the members of which organisation?

Answer 3: ASEAN

Question 4: ‘If It Bleeds’ is a 2020 collection of four previously unpublished novellas by which American writer?

Answer 4: Stephen King

Question 5: Which country’s top tier football league title did FC Porto claim after a win over Sporting Lisbon?

Answer 5: Portugal


2nd Aug 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Samsung Galaxy Note 10)

Question 1: Hemang Amin, who was appointed as the interim CEO of BCCI, is the chief operating officer of which sports league in India?

Answer 1: IPL

Question 2: Which day is celebrated on July 12th every year to commemorate a young Pakistani activist’s fight for women’s rights in education?

Answer 2: Malala Day

Question 3: Which Indian has recently been named as the recipient of the 2020 Von Karman Award, given to achievers in the field of Astronautics?

Answer 3: Kailasavadivoo Sivan

Question 4: Pasakha Industrial Estate is located in _. India has recently opened new trade routes for it.

Answer 4: Bhutan

Question 5: Which company has recently launched a video conferencing app called ‘BlueJeans’ in collaboration with Verizon?

Answer 5: Reliance Jio


1st Aug 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Noise Shots Wireless Headphones)

Question 1: Which country recently hosted the third G20 Finance Ministers and Central Bank Governors meeting?

Answer 1: Saudi Arabia

Question 2: Which of these organizations is behind Covaxin- a proposed vaccine for COVID- 19, which is currently undergoing trials?

Answer 2: Bharat Biotech

Question 3: July 16th 2020 was the 75th anniversary of the Trinity Test. What was the result of the project that included this test?

Answer 3: First Atomic Bomb

Question 4: Which author recently published a new book titled ‘A Song of India’ to mark 70 years of his literary journey?

Answer 4: Ruskin Bond

Question 5: Which Academy Award winner will receive the ‘Tribute Actor Award’ in the Toronto Film Festival 2020?

Answer 5: Kate Winslet



Details Of The Contest And How To Enter

Click To Open
  1. This Contest will commence everyday in Aug, 2020 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”).
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and total of participants vary and will be selected as winner by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning the prize mentioned on that day.

Winner Announcement

Today’s Amazon Quiz Answers Winner announcements – After Amazon confirm the winner/s, Amazon will contact the winners individually. Amazon will also post the winners names on page –> https://amazon.in/winners by 30th Sep, 2020.


Leave a Reply