back to top

Amazon Better India Quiz Answers – ₹10,000|10 Winners [Till 1 Feb 2020]

Amazon Better India Quiz Answers - ₹10,000|10 Winners [Till 1 Feb 2020]
Amazon Better India Quiz Answers – ₹10,000|10 Winners [Till 1 Feb 2020]

Here is the Amazon Better India Quiz for Amazon customers. Play this Special Edition Quiz and get a chance to win ₹10,000 for 10 winners. There are 8 questions to answer in this quiz. #AmazonBetterIndiaQuiz #AmazonSpecialEditionQuiz

Answers for Amazon Better India Quiz – 26 Jan 2020 – 1 Feb 2020 (Win ₹10,000 – 10 Winners)

Question 1. A program in Amazon has over 180,000 women entrepreneurs showcasing their products online? What is it called?

Answer: Amazon Saheli

Question 2. Amazon India has taken major efforts in reducing the use of single use plastic. Currently what percentage of the packaging in Amazon India Fulfillment Centers is single use plastic?

Answer: 7%

Question 3. In small towns, Amazon has partnered with 14,500+ stores to help shoppers bridge the digital divide and start shopping online. What are these stores called?

Answer: Amazon Easy

Question 4. Amazon has vowed to add 10,000 Electric vehicles to its delivery line by 2025. (True or False)

Answer: TRUE

Question 5. Which of these locations does Amazon deliver its products to?

Answer: All of the above

Question 6. Amazon has a vision to make all Amazon shipments net zero carbon, with 50% of all shipments net zero carbon by 2030. What is the name given to this initiative?

Answer: Shipment Zero

Question 7. Which Amazon program showcases unique arts and crafts from over 20 states?

Answer: Amazon Karigar

Question 8. Name the online platform launched by the Ministry of Women and Child Development to support women entrepreneurs?

Answer: Mahila E-haat


Watch This Video To Know How To Play


You May Also Like

Food leftovers packaged in boxes inside a home fridge with dates written on.

Prepare Your Home for Vacation: 9 Things You Need to Do Before You Leave

As you’re packing for your upcoming trip and quadruple-checking your luggage, it’s a good idea to prepare your home for your absence. From throwing away soon-to-expire food to making sure everything is safe and secure, doing some simple chores ahead of time can make a world of difference when you…

iConNext - Free Icons Pack for Android

iConNext – Free Icons Pack for Android

Introducing iConNext – Free Icons Pack for Android. I’ve made this Icons pack for my own use but thought of sharing it with others. When I bought my Sony Xperia Z3 Dual phone back in 2014, thought of changing the icons to suit my taste. There are plenty of free…

1691391746 92 Whats the Price of a Complete Google Smart Home We

What’s the Price of a Complete Google Smart Home? Let’s Find Out

Since the release of the original Google Home smart speaker in 2016, the landscape of Google Nest and Google Assistant devices for the home has expanded dramatically to include smart speakers, smart displays and so much more. But the overwhelming array of options raises a question: Exactly how much will…

How To Copy Text From Android To PC – 5 Easy Ways

How To Copy Text From Android To PC – 5 Easy Ways

How To Copy Text From Android To PC – 5 Easy Ways. Sometimes, we prefer our PC or Mac than our Smartphones to do heavy or lengthy tasks. It is obvious that, the computer gives more convenience than our Android/iPhone Smartphones when working. At times, we have something started with…


DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER:

  1. This Contest will commence on 26th January, 2020 from 12:00:01 a.m. (IST) to 1 February, 2020 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.
  3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out by Amazon amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly to choose the winner/s of the Contest.
  5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 10 (ten) participants will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning Rs.10,000 as Amazon Pay balance each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.
  8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

WINNER ANNOUNCEMENT:

After Amazon confirms the winner/s, the will contact the winners individually through email/SMS. Once confirmed, the winners’ names will be posted on this page on www.amazon.in/winners by 29th February, 2020.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

SOCIAL

36FansLike
119FollowersFollow
2FollowersFollow
124FollowersFollow
55SubscribersSubscribe

More from this stream

Recomended

Which of the following Amazon program enables physical stores to sell on Amazon.in?

Play Amazon Quiz NowWhich of the following Amazon program...

ptron bassbuds is available in following colors

Play Amazon Quiz Nowptron bassbuds is available in following...

Banshi Paharpur Sandstone is a major material used in the construction of what?

Play Amazon Quiz NowBanshi Paharpur Sandstone is a major...