Amazon Quiz Answers [31 Dec 2019] - Win Bose Soundsport Headphones

Check out today’s Amazon Quiz answers this month of February, 2020; daily updated in this post. Make it a habit of gaining and improving your general knowledge. You may also win some cool prizes for what you do. The Amazon QuizTime starts everyday at 8AM and ends at 12PM. Play this Amazon Daily quiz and get a chance to win exciting Prizes Everyday. Visit this ‘Today’s Amazon Quiz Answers‘ page everyday for updated Quiz Answers. #QuizTimeMorningsWithAmazon.

Get a chance to win prizes like iPhone X, iPhone XR, Sony Home Theater System, Fitbit, Smart Watches, Seagate HDD, GoPro Hero 8, Samsung Smartphones, Bluetooth Speakers, OnePlus 7 Pro, Honor P30 Pro, Oppo Reno2, Amazon Echo Show, Amazon Pay Balance & many more. Here are the five questions for today’s Amazon quiz along with correct answers. Hope this can help you win today’s prize.


Download the Amazon app from Google Play Store or Apple App Store


If you are unable to see the updated today’s Amazon Quiz Answers, please manually refresh the page or click on this link –> Get an update


29th Feb 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Bose Soundsport Headphones)

Question 1: Abhimanyu Dassani who recently won the Filmfare for Best Debut (Male) is which actress’s son?

Answer: Bhagyashree

Question 2: Muriel is the middle name of which character from the television Sitcom Friends?

Answer: Chandler

Question 3: Which Bangalore-based startup has offered interns ₹1,00,000 for sleeping for 9 hours for 100 nights?

Answer: Wakefit

Question 4: Ashraf Ghani won the second term as the President of which country?

Answer: Afghanistan

Question 5: In 2019, Parasite became the first South Korean movie to win the Palme d’Or at which famous movie festival?

Answer: Cannes



Subscribe

If you want to get notified about Amazon quiz answers immediately when posted, then subscribe to our blog by providing your email id in the email subscription box below.

Note: We assure you that, we WONT spam your inbox with tons of mails. We also take our user’s privacy very seriously. We DO NOT share your email ids with anyone.


Previous Amazon Daily Quiz Answers

Click To Open

28th Feb 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Fitbit Versa 2 Smartwatch)

Question 1: Which of these is the common title of a 2003 Ramgopal Varma film and a 2020 Vicky Kaushal release?

Answer: Bhoot

Question 2: Who has become the first Indian to reach 50 million Instagram followers?

Answer: Virat Kohli

Question 3: The founder of retail chain DMart is the second richest person in India according to Forbes. Who are we referring to?

Answer: Radhakishan Damani

Question 4: Which company signed an agreement with AAI for operating the Ahmedabad, Mangaluru, and Lucknow airports for the next 50 years?

Answer: Adani Group

Question 5: Facebook recently released which app to help hobbyists organize photos of their own projects into themed collections?

Answer: Hobbi


27th Feb 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Rs.5000)

Question 1: Bill and Melinda Gates Foundation invested in which online pharma startup based in Gurugram in Feb 2020?

Answer: 1mg

Question 2: Which team is gearing up to become the first F1 team to celebrate their 1,000th race, and recently unveiled the SF1000?

Answer: Ferrari

Question 3: Whose signature can be found on the new one Rupee currency notes?

Answer: Finance Secretary

Question 4: ‘United by Emotion’ is the official motto of which 2020 sports event to be held in Tokyo?

Answer: Summer Olympics

Question 5: In the TV sitcom Friends, which famous actress played the role of Susie Moss, a schoolmate of Chandler?

Answer: Julia Roberts


26th Feb 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Samsung Galaxy M20)

Question 1: Amruta Subhash won a Best Supporting Actor (Female) Filmfare award for playing which actor’s mother in a 2019 movie?

Answer: Ranveer Singh

Question 2: Rishi Sunak, the new Chancellor of the Exchequer of Great Britain, is the son in law of which famous technology personality?

Answer: Narayana Murthy

Question 3: Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage and Iron Fist together form which superhero group?

Answer: Defenders

Question 4: Dara Khosrowshahi, the current CEO of Uber was previously CEO of which travel company?

Answer: Expedia

Question 5: The final of the 2020 ICC Women’s T20 World Cup will be played on which date? (Hint: That day is celebrated as Women’s day)

Answer: March 8


25th Feb 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Sony 1000XM3 Headphones)

Question 1: Who played the role of an imaginary version of Adolf Hitler in the movie Jojo Rabbit?

Answer: Taika Waititi

Question 2: Which Vietnamese city, with a dazzling new street circuit, is the latest addition to the F1 calendar?

Answer: Hanoi

Question 3: Pravasi Bhartiya Kendra has been renamed after which late Union Minister?

Answer: Sushma Swaraj

Question 4: As per the Guinness World Records, the current oldest living man on the earth belongs to which country?

Answer: Japan

Question 5: __ is the highest award for a military unit in India. It was recently bestowed on INS Shivaji which comprises of 130 Officers and 630 sailors of the Indian Navy. (Fill in the Blank)

Answer: President’s Colour


24th Feb 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Rs.50,000)

Question 1: Shaktikanta Das born on 26th February, former IAS officer is currently serving in which very important post in India?

Answer: RBI Governor

Question 2: The National Maritime Heritage Complex is to be set up in which of these places?

Answer: Lothal

Question 3: The 4th installment of which franchise won the Oscar for the Best Animated Feature in 2020?

Answer: Toy Story

Question 4: Which of these countries will play in the 2020 ICC Women’s T20 World Cup for the first time?

Answer: Thailand

Question 5: The Amazon Prime web series ‘The Forgotten Army’ is narrated by which Bollywood superstar?

Answer: Shahrukh Khan


23rd Feb 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Samsung M30s)

Question 1: Cartography is the study of what?

Answer: Maps

Question 2: NSIL is a newly launched PSU. What does S stand for in, New S____ Limited India?

Answer: Space

Question 3: Who among them is one of the producers of the Oscar winning feature-length documentary ‘American Factory’?

Answer: Barack Obama

Question 4: ‘Kambala’ is a traditional sport of buffalo racing. It is held in which Indian state?

Answer: Karnataka

Question 5: Which great Unani scholar’s birth anniversary, February 11, is celebrated as World Unani Day?

Answer: Hakim Ajmal Khan


22nd Feb 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win OnePlus TV)

Question 1: Tangi, a social video sharing app is one of the latest offerings from which tech giant?

Answer: Google

Question 2: Saikhom Mirabai Chanu, who recently created a new national record, represents India in which sport?

Answer: Weightlifting

Question 3: The National winter games event is set to be held in which of these places?

Answer: Gulmarg

Question 4: Which Indian animal is chosen as the mascot for COP 13 Convention on the Conservation of Migratory Species of Wild Animals?

Answer: Great Indian Bustard

Question 5: The storm ‘Ciara’ recently hit several countries of which continent?

Answer: Europe


21st Feb 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Casio 61 Key Keyboard)

Question 1: Which company has recently acquired Scape Technologies- a computer vision start up working on location accuracy beyond GPS?

Answer: Facebook

Question 2: Which Roman Emperor is said to be behind the origin of the Leap Year?

Answer: Julius Caesar

Question 3: Sandeep Mathrani has been appointed the new CEO of which company?

Answer: WeWork

Question 4: Who was recently awarded the ‘Kishore Kumar Samman’ by Madhya Pradesh Government?

Answer: Waheeda Rehman

Question 5: Archaeologists in the Czech Republic have uncovered the oldest wooden structure ever found. What is it?

Answer: Water well


20th Feb 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Rs.10,000)

Question 1: The ‘Kala Ghoda Arts Festival’ is organised annually in which Indian city?

Answer: Mumbai

Question 2: Which Asian country has introduced a ‘sustainable development fee’ for tourists?

Answer: Bhutan

Question 3: NS Dharmshaktu has recently been presented an award by the President for his work in combating leprosy. After whom is the award named?

Answer: Mahatma Gandhi

Question 4: Which Indian company recently launched services in London, offering services in Comfort, Comfort XL and Executive Ride categories?

Answer: Ola

Question 5: The Indian Institute of Veterinary Research has recently developed a vaccine to combat CSF. What does S stand for in ‘Classical S___ Fever’?

Answer: Swine


19th Feb 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Samsung Galaxy Note 10)

Question 1: The currency of Costa Rica, the Colon is named after which famous personality?

Answer: Christopher Colombus

Question 2: Anthony Hopkins, Tom Hanks, Al Pacino and Joe Pesci all lost in a category at the 2020 Oscars, who won the award in that category?

Answer: Brad Pitt

Question 3: 12 year old Kaamya Karthikeyan has recently become the youngest to climb the highest peak in which continent?

Answer: South America

Question 4: Optophobia is the fear of what?

Answer: Fear of opening one’s eyes

Question 5: Who among the following made his first ODI century during the India vs New Zealand ODI series in 2020?

Answer: Shreyas Iyer


18th Feb 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Sony 5.1 Home Theater System)

Question 1: Which of these firsts did Parasite achieve by winning the Best Picture Oscar in 2020?

Answer: First foreign language film to win

Question 2: Who was the only batsman to make 400 runs or more in the 2020 U19 Cricket World Cup?

Answer: Yashasvi Jaiswal

Question 3: Which recent Padma Vibhushan awardee born on 14th February, became a cabinet minister in Haryana at the age of 25?

Answer: Sushma Swaraj

Question 4: A doctor of Indian origin, SS Vasan has been made the head of a team of researchers to develop a vaccine for what?

Answer: Coronavirus

Question 5: As per a recent notification, which of these has the RBI kept unchanged at 5.15% ?

Answer: Repo rate


17th Feb 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Rs.15,000)

Question 1: White, yellow, red, orange, blue, and green were the six original colors on the classic version of which 40-year old iconic toy?

Answer: Rubik’s Cube

Question 2: The 2020 Australian open was Novak Djokovic’s _ Grand Slam singles victory. (Fill in the blanks.)

Answer: 17th

Question 3: The Union Budget proposed which of these to build a National cold supply chain for perishables such as meat and fish?

Answer: Kisan Rail

Question 4: The upcoming film ‘The New Mutants’ is part of which movie franchise?

Answer: X Men

Question 5: Which famous political activist born on February 13th, wrote the poem ‘In the Bazaars of Hyderabad’?

Answer: Sarojini Naidu


16th Feb 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win OnePlus 7 Pro)

Question 1: Indian-American Arvind Krishna has been appointed as the new Chairman of which global tech company?

Answer: IBM

Question 2: What is the name of the $500 billion city-of-the-future that Saudi Arabia plans to build?

Answer: Neom

Question 3: Who recently won his career’s 33rd National title at the Senior National Billiards Championship?

Answer: Pankaj Advani

Question 4: The world’s smallest gold coin, which features Albert Einstein, was recently released by which country?

Answer: Switzerland

Question 5: The words ‘Ordem e Progresso’ can be found on the flag of which country?

Answer: Brazil


15th Feb 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Amazon Alexa Echo Show)

Question 1: At which two venues did India take part in two consecutive T20I matches that both went to a super over?

Answer: Hamilton and Wellington

Question 2: Which Hindi word was chosen as the ‘Oxford Hindi Word of 2019’ by the Oxford University Press?

Answer: Samvidhaan

Question 3: The 2020 Hindi film ‘Gul Makai’ is based on the the life and struggle of which famous personality?

Answer: Malala Yousafzai

Question 4: Who recently displaced Volkswagen as the world’s second most valuable carmaker?

Answer: Tesla

Question 5: The town of Schengen, after which a famous treaty is named, is located in which country?

Answer: Luxembourg


14th Feb 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Apple iPad Pro)

Question 1: In which country is it customary for women to give men chocolate on Valentine’s Day?

Answer: Japan

Question 2: The Indian Navy recently launched Operation Vanilla to help which cyclone hit island-nation?

Answer: Madagascar

Question 3: What did the founder of Domino’s give his future wife for their first Valentine’s Day?

Answer: A heart shaped Pizza

Question 4: Toyota is making an electrified fleet of vehicles for which major 2020 event?

Answer: Tokyo Olympics 2020

Question 5: Who recently launched an upgraded geo-imaging web portal called Bhuvan Panchayat 3.0?

Answer: ISRO


13th Feb 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Rs.15,000)

Question 1: The first fully solar-powered airport in the world is in India. Which city can you find it in?

Answer: Cochin

Question 2: The 2006 film, The Namesake, starring Tabu and Irfan Khan is based on a novel of the same name. Who is the author of that novel?

Answer: Jhumpa Lahiri

Question 3: To commemorate Rahul Dravid’s 10,000 Test runs, a wall with 10,000 bricks was built in which of these stadiums?

Answer: M Chinnaswamy stadium, Bengaluru

Question 4: Which of the following national parks is located in Rajasthan?

Answer: Keoladeo National Park

Question 5: What is the capital city of Mizoram?

Answer: Aizawl


12th Feb 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Apple iPhone XS)

Question 1: Which song by Coldplay (filmed in Mumbai) features Beyonce, and Bollywood star Sonam Kapoor and showcases the festival of Holi, among other things related to India?

Answer: Hymn for the Weekend

Question 2: What is the name of the mythical creature which has the head of a human and the body of a lion? A large structure of this is seen in Giza, Egypt.

Answer: Sphinx

Question 3: In the Lion King, what is Simba’s mother’s name?

Answer: Sarabi

Question 4: Ishwar Chandra Vidyasagar was born on 26 September 1820. He fought for women’s right as an activist and helped introduce the ‘Widow re-marriage act’ in India. Where was he born?

Answer: West-Bengal

Question 5: Where would you find the Mismi mountain peak, the most distant source of the Amazon River?

Answer: Peru


11th Feb 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Sony Alpha 6400 Mirrorless Camera)

Question 1: Which plant was added to the Guinness Book of Records as the fastest growing plant on earth?

Answer: Bamboo

Question 2: In the Marvel Cinematic Universe, we see Hulk as a green-coloured giant superhero. But what colour was he meant to be originally?

Answer: Grey

Question 3: Which island in Andaman and Nicobar is home to some of the world’s last tribe which is uncontacted and does not have any interaction with the outside world?

Answer: North Sentinel Island

Question 4: Which event has been titled as the ‘largest human gathering in the world’ where over 100 million people gather at once?

Answer: Kumbh Mela

Question 5: Which species of crab does not have a shell of its own but makes its home inside the shells of sea snails?

Answer: Hermit Crab


10th Feb 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Rs.5,000)

Question 1: In terms of area, which one of the following Indian states has the largest coverage of forest?

Answer: Madhya Pradesh

Question 2: Kitten, Pumps, Cone, Sling Back and Platform are types of what?

Answer: Heels

Question 3: ‘Finding the gaps’ is a part memoir, part self help book written by which personality known for his accurate decision making?

Answer: Simon Taufel

Question 4: Who is known as the ‘Waterman of India’ and is renowned for his conservational efforts in bringing back many rivers, and increasing the water table level in Rajasthan?

Answer: Dr. Rajendra Singh

Question 5: Like humans, most species in the animal kingdom have a single heart. But there is an exception. How many hearts does an octopus have?

Answer: 3


9th Feb 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Oppo Reno2 Z)

Question 1: Which of these was earlier known as the ‘Hailey National Park’ when it was established in 1936?

Answer: Jim Corbett National Park

Question 2: Which country’s highest point is Mount Fuji, a dormant volcano?

Answer: Japan

Question 3: Which was named as the ‘Word of the Year 2018’ by Oxford dictionaries?

Answer: Toxic

Question 4: In a 1999 Test match against South Africa, New Zealand tail-ender Geoff Allott batted a memorable innings which lasted 101 minutes. How many runs did he score?

Answer: 0

Question 5: I can talk English, I can walk English, I can laugh English, because English is a phunny language’, which actor said this dialogue in a Bollywood movie?

Answer: Amitabh Bachchan


8th Feb 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Kenwood Food Processor)

Question 1: Narain Karthikeyan is the sports man in the field of which sport?

Answer: Formula one racing

Question 2: She was the first Indian woman to become a teacher, and opened up the first girl’s school in India in 1848. Who is she?

Answer: Savitribai Phule

Question 3: What is the dot that appears over the lowercase letters, ‘i’ and ‘j’, called?

Answer: Tittle

Question 4: What is the slang term given to a ball that is bowled so well that it is considered unplayable by the batsman in cricket?

Answer: A jaffa

Question 5: Punjab is also called ‘The Land of Five Waters’. Which of these is NOT a river the name that flows through the region?

Answer: Tapti


7th Feb 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Fossil Leather Bag )

Question 1: Bluetongue, a disease on domestic and wild ruminants(Goats, sheep, cattle) is caused by __? (Fill in the blank)

Answer: Virus

Question 2: Which among the following is NOT a work of Rabindranath Tagore?

Answer: Kapala Kundala

Question 3: Which was the first Indian movie nominated for Oscar?

Answer: Mother India

Question 4: The modern game of Golf originated in which country?

Answer: Scotland

Question 5: The one horn Rhino is found in which country?

Answer: India


6th Feb 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Rs.15,000)

Question 1: Which company recently acquired a stake in Zomato by selling their Indian food delivery business?

Answer: Uber

Question 2: Fenway Sports Group owns which football club that is currently top of the table in its domestic league?

Answer: Liverpool

Question 3: Who has been appointed as the first Chief of Defence Staff of India?

Answer: Bipin Rawat

Question 4: The movie ‘The Two Popes’ stars the famous actor Anthony Hopkins as which pope?

Answer: Pope Benedict XVI

Question 5: The recent web-series ‘The Forgotten Army’ is based on the extraordinary true story of the men and women in which army?

Answer: Indian National Army


5th Feb 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Redmi Note 8 Pro)

Question 1: Padma Vibhushan Pandit Chhannulal Mishra is a noted exponent of which gharana of the Hindustani classical music?

Answer: Kirana

Question 2: Director of Panga, Ashwini Iyer Tripathi has also directed which of these movies?

Answer: Bareilly ki Barfi

Question 3: A model of which French aircraft was part of the Indian Air Force tableau at Republic Day parade 2020?

Answer: Rafale

Question 4: Which is the common sport played by Roger Federer and Sofia Kenin?

Answer: Tennis

Question 5: Isabel dos Santos, Africa’s richest woman, is from which country?

Answer: Angola


4th Feb 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Apple iPad Pro)

Question 1: Which town has been chosen as the capital of the newly merged Union Territory of ‘Dadra and Nagar Haveli and Daman and Diu’?

Answer: Daman

Question 2: Which of these businessmen has been awarded the Padma Bhushan in 2020?

Answer: Anand Mahindra

Question 3: The World Economic Forum along with its partners has launched 1t.org to promote which initiative?

Answer: One Trillion Trees initiative

Question 4: Which one out of these ‘Phogat’ sisters is the first Indian woman wrestler to win gold at both the Commonwealth and the Asian Games?

Answer: Vinesh Phogat

Question 5: 550th birth anniversary of Guru Nanak Dev was the theme of which state’s tableau in the 2020 Republic Day parade?

Answer: Punjab


3rd Feb 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Rs.20,000)

Question 1: What is the name of the humanoid robot from ISRO that will travel on the first test flight of the Gaganyaan mission?

Answer: Vyommitra

Question 2: Uber recently announced a partnership with which company to mass produce ‘air taxis’?

Answer: Hyundai

Question 3: Which of these sportspeople has been awarded the Padma Bhushan in 2020?

Answer: PV Sindhu

Question 4: Which famous character actor is playing the role of Indian team manager PR Man Singh in the movie 83?

Answer: Pankaj Tripathi

Question 5: Irish conductor Eímear Noone is to set to become the first woman to conduct the orchestra at which upcoming event?

Answer: Oscars


2nd Feb 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Oppo Reno2 F)

Question 1: Katerina Sakellaropoulou has recently been elected as the first female president of which country?

Answer: Greece

Question 2: Which Chinese zodiac symbol represents the Chinese New Year 2020?

Answer: Rat

Question 3: Which of these basketball legends wrote and narrated the short film ‘Dear Basketball’? (Hint: He tragically passed away recently)

Answer: Kobe Bryant

Question 4: Bal Shakti Puraskar is annual award presented by the Indian President to whom?

Answer: Children

Question 5: Priyam Garg is captaining India in which international tournament being held currently?

Answer: ICC U19 World Cup


1st Feb 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Godrej AC)

Question 1: Recently, 146 of ‘Irrawadys’ were spotted in Chilika lake, Odisha. What kind of animals are Irrawadys?

Answer: Dolphins

Question 2: Which UNESCO World Heritage Site was the center-piece of the Gujarat tableau at 2020 Republic Day parade?

Answer: Rani Ki Vav

Question 3: Which of these sportspeople has been awarded the Padma Vibhushan in 2020?

Answer: MC Mary Kom

Question 4: Which Indian actor was recently honoured with the Crystal Award of the World Economic Forum 2020?

Answer: Deepika Padukone

Question 5: Blue Origin – a company owned by Jeff Bezos deals in which sector?

Answer: Space


Details Of The Contest And How To Enter

  1. This Contest will commence everyday in February 2020 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”).
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and total of participants vary and will be selected as winner by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning the prize mentioned on that day.

Winner Announcement

Today’s Amazon Quiz Answers Winner announcements – After Amazon confirm the winner/s, Amazon will contact the winners individually. Amazon will also post the winners names on page –> https://amazon.in/winners by 31st March, 2020.


Featured Posts

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – Win Reward | 12 Oct 2020

Here is Flipkart Daily Trivia Quiz answers of the day. Flipkart trivia answers can be found below for 5 questions and get a chance to win Gems, Gift Vouchers and other Gifts. #FlipkartContest #FlipkartDailyTrivia. Flipkart Trivia answers are updated daily after 12:00 AM. Watch this Flipkart Trivia Answers page daily…
Amazon Samsung Galaxy S20 FE Quiz Answers - Win Reward S20 FE

Amazon Samsung Galaxy S20 FE Quiz Answers – Win Reward S20 FE [8 – 30 Oct 2020]

The Samsung Galaxy S20 FE quiz is live and it’s new opportunity for Amazon QuizTime lovers. Play this 5 questions Samsung Galaxy Quiz and get a chance to win Samsung Galaxy S20 FE for 2 Winners. #AmazonSpecialQuiz. Find and play more Amazon Quiz contests. Download the Amazon app from Google Play Store or AppleApp Store. Contents…
Amazon OnePlus Nord Quiz Answers - Win OnePlus Nord 5G

Amazon OnePlus Nord 5G Quiz Answers – Win Reward OnePlus Nord 5G [7 – 30 Oct 2020]

Amazon OnePlus Nord 5G Quiz gone live again and here it’s correct answers. Play this Amazon Special Edition Quiz which has 5 questions and get a chance to win OnePlus Nord 5G Smartphone for 3 winners. #OnePlusNordQuiz #AmazonSpecialEditionQuiz. Find and play more Amazon Quiz contests. Download the Amazon app from Google Play Store or Apple App…

Leave a Reply