Today's Amazon Quiz Answers
Win prizes everyday

Check out today’s Amazon Quiz answers this month of April, 2020; daily updated in this post. Make it a habit of gaining and improving your general knowledge. You may also win some cool prizes for what you do. The Amazon QuizTime starts everyday at 8AM and ends at 12PM. Play this Amazon Daily quiz and get a chance to win exciting Prizes Everyday. Visit this ‘Today’s Amazon Quiz Answers‘ page everyday for updated Quiz Answers. #QuizTimeMorningsWithAmazon.


Download the Amazon app from Google Play Store or Apple App Store


If you are unable to see the updated today’s Amazon Quiz Answers, please manually refresh the page or click on this link –> Get an update


30th April 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Rs.10,000)

Question 1: Which of these is a real time statistics website owned and operated by Dadax, which has come to prominence during the COVID-19 outbreak?

Answer: Worldometer

Question 2: ‘Innovate for a Green Future’ is the 2020 slogan for which day that is to be observed on April 26th?

Answer: World Intellectual Property Day

Question 3: Every bowler wants to see the bails/stumps flying through the air after the ball has been delivered. What happens when the ball hits the stump directly from the bowler?

Answer: Bowled

Question 4: In which country would you find Uluru or Ayers Rock, a large sandstone rock formation surrounded by springs, waterholes, rock caves and ancient paintings?

Answer: Australia

Question 5: Which of these personalities were an Indian diplomat and the first female president of the United Nations general assembly?

Answer: Vijaya Lakshmi Pandit




Subscribe

If you want to get notified about Amazon quiz answers immediately when posted, then subscribe to our blog by providing your email id in the email subscription box below.

Note: We assure you that, we WONT spam your inbox with tons of mails. We also take our user’s privacy very seriously. We DO NOT share your email ids with anyone.


Previous Amazon Daily Quiz Answers

Click To Open

29th April 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win LG W30 Pro)

Question 1: NASA’s Juno spacecraft recently captured a stunning image of the northern regions of which solar body and its swirling, chaotic atmosphere?

Answer: Jupiter

Question 2: The Red Guardian is a character to be introduced to the MCU in the Black Widow movie. In which country was he born?

Answer: Russia

Question 3: How do we better know the Korean candy Ppopgi? (Hint: A famous coffee trend currently running all over social media)

Answer: Dalgona

Question 4: The recently launched book, ‘Shuttling to the Top’ is the biography of which Indian sportsperson?

Answer: PV Sindhu

Question 5: Which famous actor born on April 24th in Gajanur, was also known as Nata Saarvabhouma (emperor of actors)?

Answer: Dr Rajkumar


28th April 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Canon M200 Mirrorless Camera)

Question 1: For a song, along with band BTS, which singer holds the Guinness Record for the most-viewed YouTube video in a 24 hour period?

Answer: Halsey

Question 2: In the Amazon Prime series, Panchayat who plays the role of the official Pradhan of the village, Phulera?

Answer: Neena Gupta

Question 3: ‘Houston, We’ve Had a Problem’ – is a phase associated with which NASA mission that recently celebrated its 50th anniversary?

Answer: Apollo 13

Question 4: The Ministry of Tourism in India has launched a new webinar series called _?

Answer: Dekho Apna Desh

Question 5: Which country is scheduled to host the 2020 edition of the Asian Boxing Championships?

Answer: India


27th April 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Rs.50,000)

Question 1: Which tech giant recently launched ‘TalkBack’ – a braille keyboard for their visually challenged users?

Answer: Google

Question 2: In the upcoming movie ‘Thalaivi’, Prakash Raj is playing the role of which political rival of the lead character?

Answer: M. Karunanidhi

Question 3: Survey of India has developed which e-platform to collect Geo-tagged information related to COVID-19?

Answer: Sahyog

Question 4: Recently the Indian Tri-color was projected by Switzerland onto which mountain to send a message of hope?

Answer: Matterhorn

Question 5: In April 2020, who was named the Wisden Leading Cricketer of the Year for 2019?

Answer: Ben Stokes


26th April 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win OnePlus 7T Pro)

Question 1: Which African Nobel Prize winner was the founder of the NGO- The Green Belt Movement?

Answer: Wangari Maathai

Question 2: Who faced the first delivery of the 2020 Women’s T20 World Cup?

Answer: Shafali Verma

Question 3: ‘Tuned’ is a messaging app for couples to privately send each other messages, music, photos, and moods. Who launched it?

Answer: Facebook

Question 4: Congcong, Lianlian, and Chenchen are recently released mascots of which international sporting event?

Answer: Asian Games

Question 5: Which government platform calls itself a single window integrated system for environment, forest, wildlife and CRZ clearances?

Answer: Parivesh


25th April 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Dell Inspiron 5593 Laptop)

Question 1: Which of these was recently declared an ‘essential business’ in Florida, USA?

Answer: Professional wrestling

Question 2: Which country holds the chairmanship of ASEAN bloc in 2020?

Answer: Vietnam

Question 3: Lock-down in the Netherlands have led growers to destroy hundreds of millions of which flower?

Answer: Tulips

Question 4: Which company has recently bought 9.99% stake in Reliance Jio as announced by Mukesh Ambani?

Answer: Facebook Inc.

Question 5: Which of these is the world’s largest living sea turtle?

Answer: Leatherback sea turtle


24th April 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Apple Watch Series 5)

Question 1: What was the name of the star-studded COVID-19 benefit concert organised by Global Citizen, streamed online recently?

Answer: One World: Together at Home

Question 2: Kombucha is a variety of which drink?

Answer: Tea

Question 3: How many pieces make up a Tangram puzzle?

Answer: 7

Question 4: Paul McCartney’s handwritten lyrics for which Beatles song was recently sold at an auction for $910,000?

Answer: Hey Jude

Question 5: Which folk song, whose name means ‘goodbye beautiful’, was made popular again by the Spanish TV series ‘Money Heist’?

Answer: Bella Ciao


23rd April 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Rs.20,000)

Question 1: International Day of Human Space Flight is celebrated on April 12 to commemorate the first flight of which astronaut?

Answer: Yuri Gagarin

Question 2: Dil Bechara is an upcoming movie, based on which book that was adapted for a Hollywood movie?

Answer: The Fault In Our Stars

Question 3: What type of animal is a waterbuck?

Answer: Antelope

Question 4: The Jallianwala Bagh garden is located in which Indian city?

Answer: Amritsar

Question 5: Which iconic ship went down in April 1912?

Answer: RMS Titanic


22nd April 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Samsung Galaxy M20)

Question 1: Which of these is a high-speed satellite internet product development project from Amazon?

Answer: Project Kuiper

Question 2: Phobophobia is the fear of what?

Answer: Phobias

Question 3: How do we better know singer Park Jae-sang born on 31st December, who became a worldwide phenomenon in 2012? (Hint : Gangnam style!!)

Answer: Psy

Question 4: Utkalika is the state emporium of which Indian state?

Answer: Odisha

Question 5: GS Lakshmi is the first woman to do what in the world of cricket?

Answer: Match referee for a men’s ODI


21st April 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Samsung Galaxy Watch)

Question 1: ‘Feed the Daily Wager’ is a campaign started by the NGO ‘Feeding India’ associated with which food delivery start up?

Answer: Zomato

Question 2: Jjust Music and Cape of Good Hope Films is in the news for releasing which song whose video features several Bollywood celebrities?

Answer: Muskurayega India

Question 3: I am Batman and I am the Incredible Hulk. What is my name?

Answer: Bruce

Question 4: Which actor is starring in an upcoming biopic based on the life of Prithviraj Chauhan?

Answer: Akshay Kumar

Question 5: Who among them was the winning team captain at the 2020 NBA All Star game?

Answer: LeBron James


20th April 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Rs.50,000)

Question 1: ‘Finding the gaps’ is a part memoir, part self help book written by which personality known for his accurate decision making?

Answer: Simon Taufel

Question 2: Whose book ‘The Anarchy’ recounts the remarkable history of the East India Company from its founding in 1599 to 1803?

Answer: William Dalrymple

Question 3: More than 70% of this country lies in Asia. Most of its population, its capital, and its largest city are in Europe. Which country is this?

Answer: Russia

Question 4: Famous for another role, which leader born on 3rd December was India’s Minister for Food & Agriculture from August 1947- April 1952?

Answer: Rajendra Prasad

Question 5: ‘Mind Master: Winning Lessons from a Champion’s Life’ is a book by which famous Indian?

Answer: Viswanathan Anand


19th April 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win iPhone XS)

Question 1: Born on April 6th, 1886 which ruler of a princely state was featured on Time Magazine in 1937 as the richest man of that time?

Answer: Mir Osman Ali Khan

Question 2: ‘Andra Tutto Bene’ meaning everything will be all right, is a slogan of hope that has gone viral. Which language is the phrase from?

Answer: Italian

Question 3: In the television series Inside Edge, which of these is the name of a franchise representing Mumbai in the Powerplay League?

Answer: Mavericks

Question 4: Which of these festivals or occasions is also known in Tamil Nadu as Puthandu?

Answer: Tamil New Year

Question 5: Which Oscar award winning actor is portraying the antagonist Safin in the latest Bond movie ‘No Time to Die’?

Answer: Rami Malek


18th April 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win GoPro Hero 8)

Question 1: The Painter Prince is a book based on which famous painter born in the month of April, 1848?

Answer: Raja Ravi Varma

Question 2: Which of these was the first Summer Olympics to be cancelled in the 20th century?

Answer: 1916

Question 3: How do we better know the ruler Maharana Sangram Singh Sisodia born on 12th April, 1482 who fought against the Lodhi dynasty?

Answer: Rana Sanga

Question 4: Which of these drugs currently in the news is also sold under the brand name Plaquenil and is used for treatment of malaria?

Answer: Hydroxychloroquine

Question 5: ‘The Unsung Warrior’ is the tagline of which Bollywood movie released in January 2020?

Answer: Tanhaji


17th April 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Sony 1000XM3 Headphones)

Question 1: Which was the first side to beat India in the current edition of the World Test Championship?

Answer: New Zealand

Question 2: ‘Unlimited food for education’ is the tagline of which NGO which has distributed more than 5000 grocery kits during the COVID- 19 crisis?

Answer: Akshaya Patra

Question 3: Maidan is an upcoming biopic based on the life of which famous football coach?

Answer: Syed Abdul Rahim

Question 4: April 10th, observed as World Homeopathy Day is the birthday of which famous German physician?

Answer: Dr. Samuel Hahnemann

Question 5: The logo of which of these apps on the Google Play Store features a heart along with a tick symbol?

Answer: Aarogya Setu


16th April 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Rs.20,000)

Question 1: Brendan Cowell is the narrator of a recent Amazon Prime series based on which cricket team?

Answer: Australia

Question 2: Toofan is an upcoming movie based on professional boxing. Which actor is playing the lead role?

Answer: Farhaan Akhtar

Question 3: Celebrated worldwide on April 22, __ is focused on the environment and was originally conceptualized by Gaylord Nelson of the US. (Fill in the blank)

Answer: Earth Day

Question 4: National Civil Service Day is observed on the day when _ addressed the probationer Administrative Services Officers in 1947. (Fill in the blank)

Answer: Sardar Vallabhai Patel

Question 5: Students from which Indian institution recently won a COVID- 19 hackathon challenge organised by Massachusetts Institute of Technology?

Answer: Manipal Institute of Technology


15th April 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Samsung Galaxy Note 10)

Question 1: ‘Shared Cultures, Shared Heritage, Shared Responsibility’ is the 2020 theme for which day started by UNESCO and observed on April 18?

Answer: International Day for Monuments and Sites

Question 2: Which of these actors who acted as a rapper in his debut movie, would star in a spiritual sequel to the 2005 hit Bunty aur Babli?

Answer: Siddhant Chaturvedi

Question 3: Which Indian scientist born on April 14th, was the recipient of the prestigious Dr APJ Abdul Kalam award in 2019?

Answer: Kailasavadivoo Sivan

Question 4: On 13th April, India pays homage to the victims of which infamous massacre in 1919?

Answer: Jalianwalabagh Massacre

Question 5: The non profit body AIF has launched an initiative to protect the underprivileged communities against the COVID- 19 crisis. Expand AIF.

Answer: American India Foundation


14th April 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Amazon Alexa Echo Show)

Question 1: ‘Operation Namaste’ is the initiative of which Indian armed force to combat the spread of COVID-19 in the country?

Answer: Indian Army

Question 2: Vidya Balan is playing the title role in an upcoming biopic based on which mathematician?

Answer: Shakuntala Devi

Question 3: Who among the following has developed a low-cost portable ventilator called ‘Prana-Vayu’?

Answer: IIT Roorkee

Question 4: Tony Lewis, who recently passed away, was the co-inventor of what used for settling weather-affected cricket matches?

Answer: Duckworth-Lewis method

Question 5: Which of these tennis tournaments has been cancelled for the first time since World War II?

Answer: Wimbledon


13th April 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Rs.15,000)

Question 1: Which international multi-sport event is meant for sports or disciplines, that are not contested in the Olympic Games?

Answer: World Games

Question 2: Kamarajar Port is situated on which coast of India?

Answer: Coromandel Coast

Question 3: The Gateway is a proposed NASA space station in orbit around which space object?

Answer: Moon

Question 4: Which global institution releases the The Global Economic Prospects – a publication on the state of the world economy?

Answer: World Bank

Question 5: Which recently launched web series is set in the remote village of Phulera in Uttar Pradesh?

Answer: Panchayat


12th April 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win OnePlus 7T Pro)

Question 1: Dubai has recently opened the world’s first hospital for which of the following?

Answer: Camels

Question 2: What is the name of the first indigenous testing kit for COVID-19 in India, made by Pune based Mylab?

Answer: PathoDetect

Question 3: The Singer Laren museum in Amsterdam recently announced the theft of the 1884 painting ‘Spring Garden’ by which famous artist?

Answer: Van Gogh

Question 4: Viewpoint is a new market research app launched by which global tech giant?

Answer: Facebook

Question 5: Which Indian state celebrates ‘Utkal Divas’ – the state’s foundation day on April 1?

Answer: Odisha


11th April 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win XBOX One S Gaming Console)

Question 1: The daughter of Gokuladas and Vrajkunwerba Kapadia born on this date (11 April) in 1869 was the mother to Harilal, Manilal, Ramdas and Devdas. Who was she?

Answer: Kasturba Gandhi

Question 2: Dr. Balram Bhargava is the current Director-General of which Government of India institution?

Answer: ICMR

Question 3: Which group video chatting app, which has recently had a sudden burst of popularity was launched by Life on Air, Inc. in 2016?

Answer: Houseparty

Question 4: Dzongkha is the national and official language of which neighbouring country of India?

Answer: Bhutan

Question 5: Which global institution recently issued ‘Pandemic Bonds’ for the first time to raise money for the COVID-19 crisis?

Answer: World Bank


10th April 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Bose 700 Bluetooth Headphones)

Question 1: Which activist referred to as Mahatma born on 11th April, formed the Satyashodhak Samaj to attain equal rights for the unprivileged?

Answer: Jyotirao Phule

Question 2: The Dumurjala stadium was recently converted into a 150 bed quarantine facility. In which state is it located?

Answer: West Bengal

Question 3: Which of these is one of the stages in the Men’s 2020 ICC T20 World Cup, as per the initial tournament schedule?

Answer: Super 12s

Question 4: Which of these is the theme for World Health Day 2020 observed on April 7?

Answer: Support nurses and midwives

Question 5: Which of these social reformers born on 14th April was posthumously awarded the Bharat Ratna in the same year as Nelson Mandela?

Answer: BR Ambedkar


9th April 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Rs.50,000)

Question 1: Which famous musician born on April 7th at Varanasi created music for Satyajit Ray’s famous Apu trilogy?

Answer: Ravi Shankar

Question 2: Recently demised Air Vice Marshall (Retd) Chandan Singh Rathore- a 1971 war hero is a recipient of which of these awards?

Answer: Maha Vir Chakra

Question 3: WWE’s flagship event, Wrestlemania was held under closed doors without an audience in 2020, where was it scheduled originally?

Answer: Ray Jay, Tampa Bay

Question 4: ‘The Devil Made Me Do It’ is the tagline of the upcoming 3rd edition of which movie series?

Answer: Conjuring

Question 5: National Maritime Day is celebrated on April 5th, on the occasion of a ship owned by which company sailing from Mumbai to the UK?

Answer: Scindia Steam Navigation


8th April 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Apple iPhone XR)

Question 1: Which of these is a people movement that appeals to switch off your lights at home for an hour on March 28 every year?

Answer: Earth Hour

Question 2: Which of these singers recently put on a free performance on Instagram for his fans, calling it ‘Together at Home’?

Answer: Chris Martin

Question 3: Tedros Adhanom Ghebreyesus is the current Director-General of which global organisation?

Answer: WHO

Question 4: Starring Abhishek Bachchan and Rajkummar Rao, Anurag Basu is directing a 2020 dark comedy anthology film named after which game?

Answer: Ludo

Question 5: Former Olympic champion Thomas Bach is the current elected President of which international sports body in the news?

Answer: IOC


7th April 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Bose Sound Touch 20 Speaker)

Question 1: What term did PM Narendra Modi use to urge people of India to stay indoors amid the COVID-19 situation on March 22nd?

Answer: Janata Curfew

Question 2: Which city is scheduled to be the host of the 2024 Summer Olympics?

Answer: Paris

Question 3: SDMC is a disaster management agency of which of the following organisations?

Answer: SAARC

Question 4: More than 900 scripts of which famous lokanatya from Karnataka were digitized and made public recently?

Answer: Yakshagana

Question 5: ‘Friends, Voters, Countrymen’, ‘The Dream of Rome’, ‘The Churchill Factor’ are books by the Prime Minister of which country?

Answer: UK


6th April 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Rs.15,000)

Question 1: The recently opened Singshore suspension bridge is the highest bridge of which Indian state?

Answer: Sikkim

Question 2: Which Indian state commemorated Shaheed Diwas on March 23 as Youth Empowerment Day?

Answer: Punjab

Question 3: Which ‘royal’ is set to be the narrator of a new Disney film about a family of elephants and their journey across Africa?

Answer: Meghan Markle

Question 4: Mayiladuthurai recently became the 38th district of which Indian state?

Answer: Tamil Nadu

Question 5: ‘Mourning en masse’, ‘Days of glory’, ‘Raising of Lazarus’ are famous artworks by which famous Indian artist?

Answer: Satish Gujral


5th April 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Samsung S20+)

Question 1: According to the recently published World Happiness Report, which city is ranked the world’s happiest city?

Answer: Helsinki

Question 2: Who among these famous personalities, is the longest serving heir apparent to the British throne in history?

Answer: Prince Charles

Question 3: ‘Apropos of Nothing’ is a 2020 memoir by which American filmmaker and humourist?

Answer: Woody Allen

Question 4: What is the name of India’s first indigenously-developed Light Combat Aircraft?

Answer: Tejas

Question 5: The Government of India recently launched a chat-bot named ‘MyGov Corona Helpdesk’ on wich social media platform?

Answer: WhatsApp


4th April 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Dell Inspiron 5593 Laptop)

Question 1: On April 1st 2019, the Netherlands wing of which company announced that it had developed a product that allows a user to ‘talk to a Tulip?

Answer: Google

Question 2: Which former Vice President, born on April 1st, was the Permanent Representative of India to the UN from January 1993- January 1995?

Answer: Mohammad Hamid Ansari

Question 3: Which former India international was the head coach of the Bengal team that made it to the final of the 2020 Ranji trophy?

Answer: Arun Lal

Question 4: Which famous comedian born on April 2nd, first came to prominence after winning The Great Indian Laughter Challenge in 2007?

Answer: Kapil Sharma

Question 5: On 24th March, Google launched a doodle celebrating Banh Mi, a street food sandwich originating in which country?

Answer: Vietnam


3rd April 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Firefox Mountain Cycle)

Question 1: Using the new ‘Crew Dragon’ spacecraft which organisation announced plans to send 3 tourists to the International Space Station in 2021?

Answer: SpaceX

Question 2: Defense Minister Rajnath Singh recently released a book titled ‘Invincible’ on which former Indian minister?

Answer: Manohar Parrikar

Question 3: Ignaz Semmelweis, a 19th century obstetrician, is now widely credited with discovering the medical importance of which of the following?

Answer: Hand Washing

Question 4: Shaheed Diwas is observed on March 23rd to honour the day when Rajguru, Sukhdev Thapar and __ attained martyrdom? (Fill in the blank)

Answer: Bhagat Singh

Question 5: Which of these upcoming movies starring Akshay Kumar, is a remake of the famous Tamil horror movie Kanchana?

Answer: Laxmmi Bomb


2nd April 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Rs.20,000)

Question 1: What does CET, the new exam for various government jobs proposed by the Indian government, stand for?

Answer: Common Eligibility Test

Question 2: Which of these days is observed on 27th March by ITI- a world organization for the performing arts?

Answer: World Theatre Day

Question 3: Swavalamban Express is a special train journey launched by SIDBI for which group of people?

Answer: Entrepreneurs

Question 4: Daniel, an 18 year old who made his debut for AC Milan on 2nd February, 2020 is the son of which AC Milan legend?

Answer: Paolo Maldini

Question 5: Who among these stepped down from the board of Microsoft in the 2nd week of March, 2020?

Answer: Bill Gates


1st April 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Samsung Galaxy Z Flip)

Question 1: Which famous actress born on March 24th, was nominated for an Oscar for Best Actress in a Leading Role for the movie Zero Dark Thirty?

Answer: Jessica Chastain

Question 2: Whose North London home was bought by the Maharashtra government and refurbished to transform into a memorial-cum-museum?

Answer: BR Ambedkar

Question 3: The website for __ observed on March 22nd, has sections namely- Learn, Share, Be Safe. (Fill in the blank)

Answer: World Water Day

Question 4: Jaydev Unadkat is the captain of which regional cricket team in the Ranji Trophy?

Answer: Saurashtra

Question 5: Which nation will chair the first virtual summit of G20 nations?

Answer: Saudi Arabia


Details Of The Contest And How To Enter

  1. This Contest will commence everyday in April, 2020 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”).
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and total of participants vary and will be selected as winner by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning the prize mentioned on that day.

Winner Announcement

Today’s Amazon Quiz Answers Winner announcements – After Amazon confirm the winner/s, Amazon will contact the winners individually. Amazon will also post the winners names on page –> https://amazon.in/winners by 31st May, 2020.


Leave a Reply