Today's Amazon Quiz Answers
Win prizes everyday

Check out today’s Amazon Quiz answers this month of May, 2020; daily updated in this post. Make it a habit of gaining and improving your general knowledge. You may also win some cool prizes for what you do. The Amazon QuizTime starts everyday at 8AM and ends at 12PM. Play this Amazon Daily quiz and get a chance to win exciting Prizes Everyday. Visit this ‘Today’s Amazon Quiz Answers‘ page everyday for updated Quiz Answers. #QuizTimeMorningsWithAmazon.


Download the Amazon app from Google Play Store or Apple App Store


If you are unable to see the updated today’s Amazon Quiz Answers, please manually refresh the page or click on this link –> Get an update


31st May 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Samsung Galaxy Note 10)

Question 1: Whose latest book about childhood travels is titled ‘Hop On’?

Answer: Ruskin Bond

Question 2: Which tech company has launched an e-commerce venture called ‘SHOPS’?

Answer: Facebook

Question 3: Shiksha vani is a podcast launched by which organisation in India?

Answer: CBSE

Question 4: What is ‘Sachet’? It was recently commissioned by the Indian Coast Guard.

Answer: Patrol vessel

Question 5: The upcoming movie Tenet directed by Christopher Nolan stars which of these Bollywood actresses?

Answer: Dimple Kapadia




Subscribe

If you want to get notified about Amazon quiz answers immediately when posted, then subscribe to our blog by providing your email id in the email subscription box below.

Note: We assure you that, we WONT spam your inbox with tons of mails. We also take our user’s privacy very seriously. We DO NOT share your email ids with anyone.


Previous Amazon Daily Quiz Answers

Click To Open

30th May 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Bosch Washing Machine)

Question 1: Which Indian state is the first to run inter-state electric bus services?

Answer: Maharashtra

Question 2: Which country recently launched The Space Domain Mission Unit to monitor and counter threats against their satellites?

Answer: Japan

Question 3: Neeraj Kabi, recently in focus due to his performance in Paatal Lok, earned critical acclaim for his role in which of these movies?

Answer: Ship of Theseus

Question 4: Which of these famous hockey players scored 5 goals in India’s final victory in the 1952 Olympics against Netherlands?

Answer: Balbir Singh Sr.

Question 5: The current UN Secretary General Antonio Guterres hails from which country?

Answer: Portugal


29th May 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win GoPro Hero 8)

Question 1: Which famous foreigner after whom a city in India is named, landed on Indian shores on 20th May, 1498?

Answer: Vasco da Gama

Question 2: The Western Ghats, one of the eight hotspots of biological diversity in the world, is spread across how many Indian states?

Answer: 6

Question 3: Which French company helped Indian Railways manufacture the 12000 HP electric locomotive?

Answer: Alstom

Question 4: “Aapda. Seva Sadaiv” is the motto of which of these Indian organisations?

Answer: NDRF

Question 5: Which Indian FMCG company recently launched their e-commerce app ‘OrderMe’?

Answer: Patanjali


28th May 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Rs.50,000)

Question 1: Which Indian has recently been elected the Chairman of the WHO Executive Board?

Answer: Harsh Vardhan

Question 2: Which of these is an Amazon Prime series about a ‘virtual afterlife’ starring Robbie Amell in the lead role?

Answer: Upload

Question 3: Maharana Pratap Singh I, whose birth anniversary was celebrated in May, was the 13th king of which kingdom?

Answer: Mewar

Question 4: Which of these platforms added a new feature titled ‘bedtime reminder’ to help its users reduce screen time?

Answer: YouTube

Question 5: Carmen Reinhart has been appointed as the new VP and Chief Economist of which international organisation?

Answer: World Bank


27th May 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win LG W30 Pro)

Question 1: Fenway Sports Group owns which football club that is currently top of the table in its domestic league?

Answer: Liverpool

Question 2: Who among these has been posthumously awarded the Padma Vibhushan in 2020?

Answer: Arun Jaitley

Question 3: Who has forayed into the Electric Vehicle market with their new offering iQube Electric?

Answer: TVS Motor

Question 4: Which famous character actor is playing the role of Indian team manager PR Man Singh in the movie 83?

Answer: Pankaj Tripathi

Question 5: Bal Shakti Puraskar is annual award presented by the Indian President to whom?

Answer: Children


26th May 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Canon M200 Mirrorless Camera)

Question 1: KK Shailaja who recently appeared on the BBC talking about combating the COVID- 19 crisis is the Health Minister of which state?

Answer: Kerala

Question 2: The UN Secretary General has suggested using pre- recorded messages from world leaders during the next UNGA session. What does GA stand for, in UNGA?

Answer: General Assembly

Question 3: Which of these famous actors has played the following roles- Byomkesh Bakshi and Mahatma Gandhi?

Answer: Rajit Kapur

Question 4: Stephanie Del Valle of Puerto Rico crowned which lady born on May 14, 1997 as Miss World 2017?

Answer: Manushi Chhillar

Question 5: Which cricketer born on May 27, is the first Indian to hit six sixes in an over in first class cricket?

Answer: Ravi Shastri


25th May 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Rs.25,000)

Question 1: Nitish Bharadwaj who played Krishna in BR Chopra’s Mahabharat, also plays the title role in which of these mythological series?

Answer: Vishnu Puran

Question 2: Which famous poet known for poems such as ‘Bidrohi’ and his work in the publication ‘Dhumketu’ was born on 24th May in Churulia, Asansol?

Answer: Kazi Nazrul Islam

Question 3: General Atlantic, Vista Equity Partners, Silver Lake, Facebook – they are all recent investors in which Indian company?

Answer: Reliance Jio

Question 4: Bheeshm International is a production house started by which famous television and film personality?

Answer: Mukesh Khanna

Question 5: Sebastian Vettel will be leaving which historic F1 team at the end of this year’s delayed F1 season?

Answer: Ferrari


24th May 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Vivo S1)

Question 1: The Blue Umbrella’, ‘The Angry River’ and ‘A Flight of Pigeons’ are books written by which author born on 19th May?

Answer: Ruskin Bond

Question 2: This app introduced by Google, crossed 50 million downloads in May 2020 and has a tab focused presentation mode. Which app is it?

Answer: Meet

Question 3: Ambikapur, Rajkot, Surat, Mysore, Indore and Navi Mumbai were the only cities to receive which of these statuses from the government?

Answer: Five star garbage free cities

Question 4: Since March 27, at 8 PM every day the Eiffel Tower sparkles for an extra 10 minutes, displaying what message?

Answer: Merci (Thank you)

Question 5: National Anti-Terrorism Day in India is observed on the death anniversary of which famous Indian?

Answer: Rajiv Gandhi


23rd May 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Fossil Explorist Watch)

Question 1: May 12 is celebrated as International Nurses Day to commemorate the anniversary of whose birth?

Answer: Florence Nightingale

Question 2: Sanya Malhotra is playing which famous Indian’s daughter in an upcoming Anu Menon movie starring Vidya Balan?

Answer: Shakuntala Devi

Question 3: The K League recently restarted with Jeonbuk Motors hosting Suwon Bluewings. K League is the national football league of which country?

Answer: South Korea

Question 4: Recently discovered HR 6819 is the closest-known of what celestial phenomenon/object to Earth?

Answer: Black Hole

Question 5: Which country recently became the 30th country to join the North Atlantic Treaty Organization?

Answer: North Macedonia


22nd May 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Apple iPad Air)

Question 1: In India, May 11 is celebrated as what day which marks the anniversary of Pokhran nuclear tests of 1998?

Answer: National Technology Day

Question 2: Which social reformer born on this day (May 22nd), is regarded by many historians as the father of the ‘Indian renaissance’?

Answer: Raja Ram Mohan Roy

Question 3: What is the title of the book written by Omid Scobie and Carolyn Durand on Prince Harry and Meghan Markle’s life together?

Answer: Finding Freedom

Question 4: In Avengers: Endgame, who sacrifices her life so that Hawk-eye can obtain the soul stone?

Answer: Natasha Romanoff

Question 5: Who scored the first goal in the Bundesliga post its reopening after the lockdown phase?

Answer: Erling Haaland


21st May 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Rs.15,000)

Question 1: Israel has recently named a street in Tel Aviv after which Indian as a tribute on his 159th birthday?

Answer: Rabindranath Tagore

Question 2: DRUVS is a contactless ultraviolet sanitization cabinet developed by which organisation?

Answer: DRDO

Question 3: Deepa Malik, the Indian para-athlete who announced her retirement recently, used to represent India in which of these events?

Answer: Shot Put and Javelin

Question 4: Avianca, the world’s second-oldest airline, is based in which country?

Answer: Colombia

Question 5: Who plays the role of policeman Hathiram Chaudhary in the Amazon Prime series ‘Paatal Lok’?

Answer: Jaideep Ahlawat


20th May 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Mi A3)

Question 1: Leo Carter became the 4th in T20 cricket and 7th overall to achieve what feat? (Hint : Yuvraj achieved this in 2007)

Answer: Hit 6 Sixes in an over

Question 2: David Stern was a former Commissioner of which famous Sports league? (Hint : Players like LeBron James, Michael Jordan played in this league)

Answer: NBA

Question 3: Which of these popular animated series is set in the fictional town of Springfield?

Answer: Simpsons

Question 4: Utkalika is the state emporium of which Indian state?

Answer: Odisha

Question 5: Vayu, Hikka, Kyarr, Maha, and Pavan – what are these that heavily affected India’s west coast in 2019?

Answer: Cyclones


19th May 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win JBL Boom Box Speakers)

Question 1: What socio-religious society was formed by Swami Vivekananda in May 1897?

Answer: Ramakrishna Mission

Question 2: Long March 5B is a new generation space launch vehicle from which country?

Answer: China

Question 3: Sent on May 24, 1844, ‘What hath God wrought?’ was the first message of what kind?

Answer: Telegraph message

Question 4: Which company recently launched a new virtual reality meeting app called Vive Sync?

Answer: HTC

Question 5: Under their Basic Plan, how long do you get on a free Zoom video call?

Answer: 40 minutes


18th May 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Rs.50,000)

Question 1: Which famous theater personality is known for plays such as ‘Odakulu Bimba’, ‘Taledanda’ and ‘The Dreams of Tipu Sultan’?

Answer: Girish Karnad

Question 2: In a recent interview with Pommie Mbangwa, AB De Villiers compared Virat Kohli and Steve Smith to which two greats from another sport?

Answer: Federer and Nadal

Question 3: Which of these famous actors featured with Irrfan Khan in the acclaimed movie ‘The Lunchbox’?

Answer: Nawazuddin Siddiqui

Question 4: On May 18 a day is observed to thank everyone involved in trying to find a vaccine to which virus?

Answer: HIV

Question 5: What is the name of a WWE Pay per view event that was recorded at the WWE Global Headquarters and broadcast on May 10?

Answer: Money in the Bank


17th May 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Samsung Galaxy Z Flip)

Question 1: What is the name of India’s massive repatriation operation to bring back stranded Indians from different parts of the world?

Answer: Vande Bharat

Question 2: CSIR’s new paper-based test strip for COVID-19 is named after which fictional detective?

Answer: Feluda

Question 3: Arribada is a unique nesting phenomenon associated with which animal?

Answer: Turtle

Question 4: Which person born in May, became the first Asian to win the Nobel Prize?

Answer: Rabindranath Tagore

Question 5: Recently which of these birds were sighted in Navi Mumbai in large numbers?

Answer: Flamingo


16th May 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Dyson Air Purifier)

Question 1: Chithirai Festival, which was streamed online for the first time, is an annual celebration that takes place in which Indian city?

Answer: Madurai

Question 2: Which country is set to launch the remote sensing satellite Artika-M to monitor Arctic climate and environment?

Answer: Russia

Question 3: Who is the only cricketer to have scored 50 or more One Day International centuries?

Answer: No one has scored 50 hundreds

Question 4: Which star features in the upcoming game ‘Cyberpunk 2077’?

Answer: Keanu Reeves

Question 5: What is the name of the Government of India portal where you can get fast track exemptions on drone authorization?

Answer: Garud


15th May 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Sony Playstation 4)

Question 1: Which plant species was recently removed from the ‘tree’ category by amending the Indian Forest Act, 1927?

Answer: Bamboo

Question 2: The latest edition of which game series is titled ‘Valhalla’?

Answer: Assassin’s Creed

Question 3: What nine-letter term serves as a noun or adjective that refers to the current holder of a political office?

Answer: Incumbent

Question 4: Which app, founded by Zhang Yiming, recently crossed 2 billion downloads?

Answer: TikTok

Question 5: Which of these football leagues is set to restart on 16th May, 2020 after the stoppage due to the COVID-19 crisis?

Answer: Bundesliga


14th May 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Rs.20,000)

Question 1: In the television Sitcom Friends, Ursula was a twin sister of which character?

Answer: Phoebe

Question 2: During the lock-down, which celebrated author is reading a series of short stories on AIR titled ‘Bonding Over the Radio’ ?

Answer: Ruskin Bond

Question 3: What is the name of the multimedia guide on COVID-19 launched by the Union Health Minister?

Answer: COVID Katha

Question 4: Blue, yellow, black, green and red – these colours appear on the logo of which of the following?

Answer: Olympic Games

Question 5: Which three nations will co-host the men’s 2026 FIFA World Cup?

Answer: USA, Canada, Mexico


13th May 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Nokia 7.2)

Question 1: Which mountain peak, 3rd highest in the world, is reported to be visible these days from Siliguri in West Bengal?

Answer: Kanchenjunga

Question 2: To raise money for COVID-19 relief, which former cricketer is auctioning his bat used during the highest successful run chase in an ODI?

Answer: Herschelle Gibbs

Question 3: What is the name of Elon Musk’s newborn son?

Answer: X Æ A-12

Question 4: Chakhao, which recently got its GI tag, is a type of aromatic black rice grown in which Indian state?

Answer: Manipur

Question 5: Which country recently launched its first military satellite called Noor 1?

Answer: Iran


12th May 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Armani Exchange Watch)

Question 1: Which famous lawyer and activist born on 6th May chaired a commission to act as a counter to the British Simon Commission?

Answer: Motilal Nehru

Question 2: Which famous rock band was named after a slang term used by Allied pilots in WWII to describe strange flying objects?

Answer: Foo Fighters

Question 3: Which Amazon Prime series is based on the lives of four friends- Damini, Siddhi, Umang and Anjana?

Answer: Four More Shots Please!

Question 4: Which of these days is observed on 8th May- the birthday of Henry Dunant?

Answer: World Red Cross Day

Question 5: Which of these softwares is a digital collection management system for Indian museums?

Answer: JATAN


11th May 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Prizes Rs.50,000)

Question 1: Which of these companies has recently announced that they would start making hand and surface sanitizers under the Viroprotek brand?

Answer: Asian Paints

Question 2: The San Francisco Conference, which is celebrating its 75th Anniversary, is considered as the birthplace of which organisation?

Answer: United Nations

Question 3: India lost its top rank in ICC Test team rankings to which nation on May 1, 2020?

Answer: Australia

Question 4: Advait Chandan is directing a Hindi movie starring Aamir Khan and Kareena Kapoor based on which famous Tom Hanks film?

Answer: Forrest Gump

Question 5: Which of these rulers born on 9th May participated in the famous Battle of Haldighati?

Answer: Maharana Pratap


10th May 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Samsung Galaxy M20)

Question 1: Which of these is a series of annual prizes awarded by Columbia University for journalism, letters, drama and music?

Answer: Pulitzer

Question 2: The saffron cultivated in which of these regions has recently received the GI (Geographical Indication) tag?

Answer: Kashmir

Question 3: Since 2016, the UN celebrates April 26 as the International _ Disaster Remembrance Day. Fill in the blank.

Answer: Chernobyl

Question 4: Paatal Lok is an upcoming Amazon Prime series. It is made under whose production house?

Answer: Anushka Sharma

Question 5: Which renowned writer born on 7th May famously renounced his knighthood after the Jalianwala Bagh massacre?

Answer: Rabindranath Tagore


9th May 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Sony 1000XM3 Headphones)

Question 1: ‘The Butterfly Nebula’, ‘Pillars of creation’, ‘Jupiter’s Aurora’ are some of the pictures taken by which iconic 30 year old object?

Answer: Hubble Telescope

Question 2: Who received the National Film Award for Best Child Artist for the 1970 film ‘Mera Naam Joker’?

Answer: Rishi Kapoor

Question 3: Which organisation has developed a ventilator called VITAL for COVID-19 patients?

Answer: NASA

Question 4: Who had captained the Indian football team to victory in the 1962 Asian Games?

Answer: Chuni Goswami

Question 5: Which company is currently testing SpaceShipTwo – their reusable commercial spacecraft designed to carry eight people into space safely?

Answer: Virgin Galactic


8th May 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Apple Watch Series 5)

Question 1: Which western astrological star sign is represented by the twins Castor and Pollux?

Answer: Gemini

Question 2: For playing the lead character in which movie did Irrfan Khan win the National Film Award for Best Actor in 2012?

Answer: Paan Singh Tomar

Question 3: A venomous snake species recently found in Arunachal Pradesh has been named after which fictional character?

Answer: Salazar Slytherin

Question 4: Meteor Fireball 350 is a new product of which iconic bike manufacturer?

Answer: Royal Enfield

Question 5: In association with which organisation did WhatsApp recently introduce the ‘Together at Home’ series of stickers?

Answer: WHO


7th May 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Rs.10,000)

Question 1: Which of the following movies starring Irrfan Khan won the Oscar for Best Picture?

Answer: Slumdog Millionaire

Question 2: The largest car making manufacturing plant in the world recently resumed operations in Wolfsburg, Germany. Which company operates it?

Answer: Volkswagen

Question 3: On 1st May 2020, which country reached the top of the ICC T20I rankings for the first time since the rankings were introduced?

Answer: Australia

Question 4: Which of these critically endangered animals was recently spotted at Kolkata ghats after almost 30 years?

Answer: Gangetic Dolphin

Question 5: How do we better know the viral meme where a group of Ghanian pallbearers can be seen dancing to the tune of Astronomia?

Answer: Coffin dance


6th May 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win LG W30 Pro)

Question 1: In BR Chopra’s Mahabharat, which very important character was played by Gufi Paintal?

Answer: Shakuni

Question 2: ‘Environment Protection for Improving Animal and Human Health’ was the 2020 theme for which day celebrated on April 28 every year?

Answer: World Veterinary Day

Question 3: Which company is building the Dragon spacecraft for NASA’s first manned US space mission in a decade?

Answer: SpaceX

Question 4: Which of these songs based on national integration was rehashed for the movie ‘Street Dancer 3D’?

Answer: Mile Sur Mera Tumhara

Question 5: Which company has recently launched the DualSense controller for their gaming console?

Answer: Sony


5th May 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Canon M200 Mirrorless Camera)

Question 1: Complete the title of this upcoming film: ‘ _ in the Multiverse of Madness’

Answer: Doctor Strange

Question 2: Ironwoman athlete Candice Falzon is the wife of which Australian cricketer whose family videos have gone viral during the lockdown period?

Answer: David Warner

Question 3: Which of these television shows with Sarvadaman Banerjee playing the lead character is returning to small screens on DD National?

Answer: Shri Krishna

Question 4: ‘Made in India’ is a memoir of which famous Indian actor and model?

Answer: Milind Soman

Question 5: Abhishek Tripathi- the Gram Sachiv, is the central character of which web series?

Answer: Panchayat


4th May 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Rs.50,000)

Question 1: According to Forbes, what is the claim to fame of a certain eight-year-old boy named Ryan Kaji?

Answer: Highest paid Youtuber

Question 2: Mount Paektu is a sacred mountain in which country?

Answer: North Korea

Question 3: Which company recently provided 60 custom-built bike ambulances for COVID-19 patients in India?

Answer: Hero Motocorp

Question 4: Tianwen-1, meaning heavenly questions, is the first Mars exploration mission of which country?

Answer: China

Question 5: Sultan Qaboos bin Said, who recently passed away, was the longest-serving ruler of which country?

Answer: Oman


3rd May 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win OnePlus 7T Pro)

Question 1: Due to decrease in the pollution level, which mountain range has recently become visible from Srinagar?

Answer: Pir Panjal

Question 2: Which Indian automobile company has recently acquired the British bike-maker ‘Norton’?

Answer: TVS

Question 3: Which YouTube channel is the most-subscribed-to, as of April, 2020?

Answer: T-series

Question 4: Complete the title of this book by Adam Higginbotham, ‘Midnight in __: The Untold Story of the World’s Greatest Nuclear Disaster’

Answer: Chernobyl

Question 5: Which company recently made the biggest foreign direct investment for a minority stake in India?

Answer: Facebook


2nd May 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Lenovo Legion Gaming Laptop)

Question 1: Which Indian organisation started the ‘Team Mask Force’ campaign to spread awareness about COVID-19?

Answer: BCCI

Question 2: Princess Sofia of which country has recently undergone intensive online training to become a COVID-19 healthcare volunteer in her country?

Answer: Sweden

Question 3: Patrick Star, Squidward Tentacles and Eugene Krabs are all characters in which animated series?

Answer: SpongeBob SquarePants

Question 4: Which magazine celebrated Earth Day’s 50th anniversary with its first-ever flip-over issue?

Answer: National Geographic

Question 5: As seen in a popular documentary, how do we better know a former zookeeper named Joe Exotic?

Answer: Tiger King


1st May 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Casio 61 Key Keyboard)

Question 1: After China, India and the USA, which country has the next highest population?

Answer: Indonesia

Question 2: A recently announced documentary by Ken Burns with the tagline ‘An Intimate History’ is based on which topic? (Hint : It is inspired from a book written by Pulitzer Prize-winning author Siddhartha Mukherjee)

Answer: Genetics

Question 3: At which early Silicon Valley company did YouTube founders Jawed Karim, Steve Chen, and Chad Hurley meet?

Answer: Paypal

Question 4: According to the World Meteorological Organization, what is expected to fall by 6% – the biggest yearly drop since World War II?

Answer: CO2 emissions

Question 5: Which country has started to test a new digital currency in four of its cities?

Answer: China



Details Of The Contest And How To Enter

  1. This Contest will commence everyday in May, 2020 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”).
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and total of participants vary and will be selected as winner by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning the prize mentioned on that day.

Winner Announcement

Today’s Amazon Quiz Answers Winner announcements – After Amazon confirm the winner/s, Amazon will contact the winners individually. Amazon will also post the winners names on page –> https://amazon.in/winners by 30th June, 2020.


Leave a Reply