Amazon Daily Quiz Answers - Win Canon 1500D DSLR
Amazon Daily Quiz Answers – Win Canon 1500D DSLR

Check out today’s Amazon Quiz answers this month of March, 2020; daily updated in this post. Make it a habit of gaining and improving your general knowledge. You may also win some cool prizes for what you do. The Amazon QuizTime starts everyday at 8AM and ends at 12PM. Play this Amazon Daily quiz and get a chance to win exciting Prizes Everyday. Visit this ‘Today’s Amazon Quiz Answers‘ page everyday for updated Quiz Answers. #QuizTimeMorningsWithAmazon.


Download the Amazon app from Google Play Store or Apple App Store


If you are unable to see the updated today’s Amazon Quiz Answers, please manually refresh the page or click on this link –> Get an update


31st March 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Canon 1500D DSLR)

Question 1: Sheikh Mujibur Rahman, whose birth centenary was celebrated in March 2020, was the founder President of which country?

Answer: Bangladesh

Question 2: Which Indian badminton player recently won the BBC India ‘Sports Woman of the Year’ Award?

Answer: PV Sindhu

Question 3: Which of these Bollywood actors is playing the lead role in the remake of the Govinda hit Coolie No. 1?

Answer: Varun Dhawan

Question 4: On 23rd March, the WMO came into force, and a day is thus celebrated to draw attention towards weather and climate. Expand WMO.

Answer: World Meteorological Organisation

Question 5: Which city had to withdraw from hosting the Olympics in 1908, after a nearby volcano eruption?

Answer: Rome




Subscribe

If you want to get notified about Amazon quiz answers immediately when posted, then subscribe to our blog by providing your email id in the email subscription box below.

Note: We assure you that, we WONT spam your inbox with tons of mails. We also take our user’s privacy very seriously. We DO NOT share your email ids with anyone.


Previous Amazon Daily Quiz Answers

Click To Open

30th March 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Rs.50,000)

Question 1: Born in Karnal on 17th March which lady was part of the crew of ‘Columbia’ as a mission specialist and primary robotic arm operator?

Answer: Kalpana Chawla

Question 2: The upcoming movie Shershaah starring Siddharth Malhotra is based on the life of which military hero?

Answer: Vikram Batra

Question 3: Who is the first Indian cricketer to play in 150 Ranji Trophy matches?

Answer: Wasim Jaffer

Question 4: As per the 2020 World Happiness Report, which was named the happiest country in the world for the third year in a row?

Answer: Finland

Question 5: The month of March is named after the Roman god of _? (Fill in the blank)

Answer: War


29th March 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Samsung S20)

Question 1: The Rajya Sabha passed ‘The Mineral Laws (Amendment) Bill, 2020’, which proposes to commercialise the mining of which mineral?

Answer: Coal

Question 2: The Indian Navy recently supplied essential food and relief materials to which flood-hit country?

Answer: Madagascar

Question 3: Who recently broke a 21-year-old record for the most wickets by a fast bowler in a single Ranji Trophy season?

Answer: Jaydev Unadkat

Question 4: Who is the only Indian player to feature in the official 2020 ICC Women’s T20 World Cup team of the tournament?

Answer: Poonam Yadav

Question 5: National Vaccination Day is observed on March 16th. This day, first Oral vaccine for which disease was given in India?

Answer: Polio


28th March 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Qubo Indoor Camera)

Question 1: Which car manufacturer makes the Electric Vehicle known as Leaf?

Answer: Nissan

Question 2: Which player scored 2 goals for Atletico de kolkata in the final on Saturday to claim an unprecedented third Indian Super League title?

Answer: Javier Hernandez

Question 3: ‘The Adventures of a Daredevil Democrat’ chronicles the story of which former Indian Chief Minister?

Answer: Biju Patnaik

Question 4: In which city are the recently restored tombs of Taramati and Premamati located?

Answer: Hyderabad

Question 5: What kind of device is SuCheck, developed with assistance from the Indian Council of Medical Research?

Answer: Glucometer


27th March 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Bose 700 Bluetooth Headphones)

Question 1: Arpit Vasavada was the Man of the match in the final of which tournament that concluded recently?

Answer: Ranji Trophy

Question 2: Y. Farrell and S. McNamara were given the 2020 Pritzker Prize, making them the first 2 women to share which profession’s highest honour?

Answer: Architecture

Question 3: More than 3,500 gathered in a small town in France to break the world record for most people dressed as which fictional characters?

Answer: Smurfs

Question 4: World Consumer Rights Day is observed on March 15th, on a day when which US president declared the four basic consumer rights?

Answer: John F Kennedy

Question 5: Which team won their maiden Ranji Trophy title this year after earning a 44-run lead in the first innings vs Bengal in the final?

Answer: Saurashtra


26th March 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Rs.20,000)

Question 1: Which Baroque-style __ is located in Trevi, Rome? It is one of the most popular tourist destination in Italy.

Answer: Fountain

Question 2: Which Punjab MLA recently launched his own YouTube channel ‘Jittega Punjab’ to share his views with the people of Punjab?

Answer: Navjot Singh Sidhu

Question 3: Which Indian state and World Bank have signed a USD 80 million loan to boost agriculture and water management in the state?

Answer: Himachal Pradesh

Question 4: Which challenge has gone viral on TikTok, amid the Corona-virus outbreak to create awareness on safe practices, popularized by American singer Gloria Gaynor?

Answer: Hand-washing Challenge

Question 5: For the first time in its history, tech giant Microsoft has appointed a person for which role?

Answer: Chief Scientific Officer


25th March 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Oppo Reno2 F)

Question 1: The astronauts aboard the International Space Station (ISS) have managed to successfully cultivate which nutritious salad crop?

Answer: Lettuce

Question 2: On March 8th, 2020, who become the first captain to lead a side in any ICC Cricket World Cup event final on his or her birthday?

Answer: Harmanpreet Kaur

Question 3: The Kimberley Process is an international certification scheme that regulates trade in which product?

Answer: Diamond

Question 4: A newly discovered grasshopper species has been named ‘Kaikaia __‘ after which singer known for her ‘wacky fashion sense’?

Answer: Lady Gaga

Question 5: Which actress has been roped in to star in film-maker Anurag Kashyap’s first international project titled ‘Talkh’?

Answer: Angira Dhar


24th March 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Bose Sound Touch 20 Speakers)

Question 1: In the movie Onward, if Tom Holland is the voice for Ian Lightfoot, which fellow MCU star is the voice for Ian’s brother Barley?

Answer: Chris Pratt

Question 2: President Ram Nath Kovind recently administered the oath of office to Mr. Bimal Julka for which post?

Answer: Chief Information Commissioner

Question 3: The World Boxing Council has created a championship belt, embellished with purple and gold colors, in honour of which NBA legend?

Answer: Kobe Bryant

Question 4: To whom did Mukesh Ambani lose the tag of Asia’s richest man, after a $5 billion plus loss, in part due to collapse of oil prices?

Answer: Jack Ma

Question 5: Which is the name of the dedicated storefront on Amazon.in to display ‘women entrepreneurs’ products to customers across the country?

Answer: Saheli


23rd March 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Rs.50,000)

Question 1: The Union Civil Aviation Ministry has lifted up restrictions to allow Indian airlines to provide what service to all its passengers?

Answer: In-flight Wi-Fi

Question 2: Tintin Eleonora Emman is the middle name of which famous activist?

Answer: Greta Thunberg

Question 3: After PM Narendra Modi and Rajinikanth, which actor is set to feature in an edition of ace adventurer Bear Grylls’s ‘Man vs Wild’ show?

Answer: Akshay Kumar

Question 4: Which English Premier League team’s 44-game unbeaten run came to an end after suffering a 3-0 defeat at Watford on February 29th?

Answer: Liverpool

Question 5: Indian tycoon Yusuff Ali, has become the first Indian to receive Saudi Arabia’s premium residency. He is which company’s chairman?

Answer: Lulu Group


22nd March 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Apple iPhone XR )

Question 1: NASA has awarded which company with a $117-million contract to provide launch services for its Psyche mission?

Answer: SpaceX

Question 2: Auto manufacturer Mahindra & Mahindra plans to launch a cab aggregator, called Alyte, for whom?

Answer: Corporates

Question 3: Which Mumbai-based acrobatics dance group won the America’s Got Talent: The Champions season 2 finale?

Answer: V.Unbeatable

Question 4: Who among the following was the Player of the Series in the 2020 Women’s T20 World Cup?

Answer: Beth Mooney

Question 5: Liu Yifei is starring in the lead role in a live action adaptation of which famous Disney animated feature?

Answer: Mulan


21st March 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Samsung Galaxy Watch)

Question 1: The Indian government recently launched a mobile application ‘Humsafar’ to facilitate doorstep delivery of what?

Answer: Fuel

Question 2: To announce the early release of which movie on 13th March, did the makers tweet ‘Father’s Day comes early’?

Answer: Angrezi Medium

Question 3: On March 29th, 2017 which holder of an important post born on March 16th, was made an honorary General of the Nepal Army?

Answer: General Bipin Rawat

Question 4: Which town has recently been named as the new summer capital of Uttarakhand?

Answer: Gairsain

Question 5: Which acclaimed actor plays the lead role in the movie ‘Kaamyaab’ about an actor Sudheer who comes out of retirement?

Answer: Sanjay Mishra


20th March 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Amazon Alexa Echo Show)

Question 1: Muhyiddin Yassin is the new Prime Minister of which country?

Answer: Malaysia

Question 2: Powered by a brilliant showing from Sania Mirza, India made the world group playoffs of which tournament for the first time?

Answer: Federation Cup

Question 3: Which country became the first in the world to make public transport free?

Answer: Luxembourg

Question 4: For its 2020 mission to which planet, did NASA name the rover ‘Perseverance’?

Answer: Mars

Question 5: Hardik Pandya recently hit 158 off 55 balls in a T20 tournament named after whom?

Answer: DY Patil


19th March 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Rs.15,000)

Question 1: Who has proposed a new climate law that would set a target of net-zero greenhouse gas emissions by 2050?

Answer: European Union

Question 2: Bundelkhand Expressway is being built in which Indian state?

Answer: Uttar Pradesh

Question 3: Who is the only second Indian woman cricketer after Mithali Raj to top the women’s T20 International rankings?

Answer: Shafali Verma

Question 4: Which social media app announced a new sharing format called ‘fleets’ – which disappears after 24 hours?

Answer: Twitter

Question 5: Which institution is responsible for conferring the highest honour in the fine arts?

Answer: Lalit Kala Akademi


18th March 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Oppo Reno2 Z)

Question 1: Which of these Amazon Prime series features Srikanth Tiwari, an intelligence officer for T.A.S.C as the central character?

Answer: The Family Man

Question 2: Bolt Mobility is an electric scooter rental company co-founded by which famous sportsperson?

Answer: Usain Bolt

Question 3: What was the first international agreement to affirm the principle of gender equality?

Answer: UN Charter

Question 4: Sneha Mohandoss, Malvika Iyer, Arifa, Kalpana Ramesh, Vijaya Pawar, Kalavati and Veena Devi – all took over what on 8th March, 2020?

Answer: Prime Minister’s twitter handle

Question 5: Which singer in the news for her performance at a sporting event, is known for singles such as ‘Roar’ and ‘Firework’?

Answer: Katy Perry


17th March 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win GoPro Hero 8)

Question 1: Which of these is a platform from Google’s Jigsaw technology incubator used to spot fake and doctored images?

Answer: Assembler

Question 2: Which of these company’s newest venture is princess-inspired bridal wear?

Answer: Disney

Question 3: Which of these teams recently beat Karnataka in the semis to reach their first Ranji trophy final since the 2006/07 season?

Answer: Bengal

Question 4: Which is the first commercial space tourism company to go public?

Answer: Virgin Galactic

Question 5: The mortal remains of Guruvayur Padmanabhan was recently consigned to flames in Ernakulam district on March 1st. What animal is it?

Answer: Elephant


16th March 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Rs.50,000)

Question 1: Realme and Xiaomi’s smartphones will now use GPS technology NavIC offered by which organisation?

Answer: ISRO

Question 2: Which of the following is currently the largest cricket stadium in the world and recently hosted US President Donald Trump?

Answer: Sardar Patel Stadium

Question 3: Which pioneering businessman born on March 3rd, floated the Central India Spinning, Weaving, and Manufacturing Company in Nagpur?

Answer: Jamsetji Tata

Question 4: Which director of several Bollywood blockbusters is also the director of the Amazon Prime series ‘The Forgotten Army’?

Answer: Kabir Khan

Question 5: Who among these extended his unbeaten start to the season by claiming victory at the Dubai Open recently?

Answer: Novak Djokovic


15th March 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win OnePlus 7T Pro)

Question 1: Suella Braverman, an Indian-origin minister was recently sworn in as the Attorney General of which country?

Answer: UK

Question 2: Which is the first Arab country to build a nuclear power plant?

Answer: UAE

Question 3: According to the Hurun Global Rich List 2020, which Indian is the second youngest self made billionaire in the world?

Answer: Ritesh Agarwal

Question 4: Which tech CEO has released a new EDM single called ‘Don’t Doubt ur Vibe’?

Answer: Elon Musk

Question 5: Which of these characters would NOT feature in the upcoming Rohit Shetty movie Sooryavanshi?

Answer: Chulbul Pandey


14th March 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Lenovo Legion Gaming Laptop)

Question 1: The recently discovered Craspedotropis gretathunbergae is a species of what animal?

Answer: Snail

Question 2: Which child actor who acted in Mr India is now a successful choreographer and the director of movies such as Baaghi 2 and Baaghi 3?

Answer: Ahmed Khan

Question 3: As per the recent ‘Hurun Global Rich List 2020’, which country has the highest number of billionaires?

Answer: China

Question 4: Which five-time Grand Slam champion recently announced her retirement from tennis at the age of 32?

Answer: Maria Sharapova

Question 5: ‘Jungle Cry’ is about 12 underprivileged children from Odisha who went on to win the U14 World Cup in which sport?

Answer: Rugby


13th March 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Casio 61 Key Keyboard)

Question 1: The cast of which American sitcom will reunite exclusively for an untitled unscripted special for HBO Max to be directed by Ben Winston?

Answer: Friends

Question 2: As of February, 2020, which country is India’s top trade partner?

Answer: USA

Question 3: Which of these movies received a three month SGST tax exemption from the Madhya Pradesh government?

Answer: Thappad

Question 4: Svalbard Global Seed Vault, the world’s largest secure seed storage facility, lies on which country’s archipelago?

Answer: Norway

Question 5: Bob Iger recently ended his 15-year run as the CEO of which entertainment company?

Answer: Walt Disney


12th March 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Rs.10,000)

Question 1: The world’s first robot citizen recently arrived in Kolkata and donned a red-and-white traditional Bengali saree. Name the robot.

Answer: Sophia

Question 2: Hosni Mubarak was the president of which country for almost 30 years?

Answer: Egypt

Question 3: India’s first floating jetty was recently inaugurated in which state?

Answer: Goa

Question 4: Which company has introduced a new ‘zero’ line of vegan, gluten-free products that have no preservatives or colours?

Answer: Colgate

Question 5: Sachin Tendulkar took to Twitter to wish which player on his retirement and said ‘You made my last Test special by picking 10 wickets’?

Answer: Pragyan Ojha


11th March 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win LG W30 Pro)

Question 1: Taika Waititi recently made history as the first person from which ethnicity to win an Oscar, as he won for Best Adapted Screenplay?

Answer: Maori

Question 2: The very popular play Piya Behrupiya directed by Atul Kumar is an adaptation of which Shakespeare work?

Answer: Twelfth Night

Question 3: Mom and Dad have four daughters, and each daughter has one brother. How many people are there in the family?

Answer: Seven

Question 4: Who recently launched an upgraded geo-imaging web portal called Bhuvan Panchayat 3.0?

Answer: ISRO

Question 5: The upcoming film ‘The New Mutants’ is part of which movie franchise?

Answer: X Men


10th March 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Canon M200 Mirrorless Camera)

Question 1: Which of these words can not be formed using only the first line of letters on your computer keyboard?

Answer: Keyboard

Question 2: Which former Wimbledon champion is the current coach of Australian Open 2020 winner Novak Djokovic?

Answer: Goran Ivanisevic

Question 3: Washing soda is the common name for which compound?

Answer: Sodium carbonate

Question 4: A Megagon is a polygon with _ sides. Fill in the blanks.

Answer: 1 million

Question 5: Who recently broke Alok Kapali’s record of being the youngest to take a Test match hat-trick?

Answer: Naseem Shah


9th March 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Rs.15,000)

Question 1: In which country would you find Victoria Falls, classified as the world’s largest sheet of falling water based on its combined width and height?

Answer: Zambia

Question 2: Former French open champion Carlos Moya is the coach of which famous tennis player?

Answer: Rafael Nadal

Question 3: The latest book in the Asterix series is – Asterix and the _. (Fill in the blanks)

Answer: Chieftain’s Daughter

Question 4: Marcelo Rebelo de Sousa who arrived in India on 13th February is the President of which country?

Answer: Portugal

Question 5: In which country would you find North Cape, the northernmost point in Europe that can be accessed by car?

Answer: Norway


8th March 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win POCO F1)

Question 1: Which ground will host the final of the Women’s T20 World Cup 2020 today on the occasion of International woman’s day?

Answer: MCG

Question 2: In 2019, Jayshree Vyas became the first independent woman director appointed by which stock exchange?

Answer: Bombay Stock Exchange

Question 3: What is the capital of Norway?

Answer: Oslo

Question 4: The number ‘0’ does NOT have an equivalent in Roman numerals. (True or False)

Answer: TRUE

Question 5: Parveena Ahanger who appeared on BBC’s 2019 list of 100 most inspiring woman is known as the Iron Lady of _. Fill in the blanks

Answer: Kashmir


7th March 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Dyson Air Purifier)

Question 1: Rial is the official currency of __. Fill in the blanks.

Answer: Iran

Question 2: Which of the following national parks is located in Rajasthan?

Answer: Keoladeo National Park

Question 3: What is the chemical symbol of lead?

Answer: Pb

Question 4: Wellington is the capital of which country?

Answer: New Zealand

Question 5: India has the shortest written constitution of any sovereign country in the world. (True or False)

Answer: FALSE


6th March 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Sony PlayStation 4)

Question 1: Which plant was added to the Guinness Book of Records as the fastest growing plant on earth?

Answer: Bamboo

Question 2: In the Marvel Cinematic Universe, we see Hulk as a green-colored giant superhero. But what color was he meant to be originally?

Answer: Grey

Question 3: Which of the 7 continents of the world has the most number of countries?

Answer: Africa

Question 4: Which country is referred to as ‘the land of a thousand lakes’?

Answer: Finland

Question 5: Which Oscar winning Hollywood star is of Indian descent and was given the name Krishna Pandit Bhanji at the time of his birth?

Answer: Sir Ben Kingsley


5th March 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Rs.20,000)

Question 1: Who among these was NOT named in the Asia XI squad for a series to celebrate the 100th birth anniversary of Sheikh Mujibur Rahman?

Answer: Rohit Sharma

Question 2: The foundation stone for the Army headquarters new building was recently laid. What has it been christened as?

Answer: Thal Sena Bhawan

Question 3: @gypsyking101 is the Instagram handle of which famous person currently in the news?

Answer: Tyson Fury

Question 4: Which of these has been declared the theme for National Science Day 2020, by the government’s Department of Science & Technology?

Answer: Women in Science

Question 5: Who is known as the ‘Waterman of India’ and is renowned for his conservational efforts in bringing back many rivers, and increasing the water table level in Rajasthan?

Answer: Dr. Rajendra Singh


4th March 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Nokia 7.2)

Question 1: Which famous basketball player nicknamed himself the ‘Black Mamba’ after watching Quentin Tarantino’s ‘Kill Bill’?

Answer: Kobe Bryant

Question 2: US first lady Melania Trump, attended which of these classes at Sarvodaya Senior Secondary School in Delhi?

Answer: Happiness Class

Question 3: On 25th February, India observed the first anniversary of which of these famous structures?

Answer: National War Memorial

Question 4: Which of these comic book characters has been a guest of the Maharaja of Gaipajama?

Answer: Tintin

Question 5: Which of these organisations declared 2020 as the ‘Year of the Nurse and Midwife’?

Answer: WHO


3rd March 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Armani Exchange Watch)

Question 1: What is the name of the app that helps writers to keep track of complex narratives, recently launched by Vikram Chandra?

Answer: Granthika

Question 2: Which teams played in the finals of the ICC U-19 Cricket World Cup 2020?

Answer: Bangladesh and India

Question 3: Which Premier League team has been banned from the UEFA Champions League for 2 seasons for failing to comply with Financial Fair Play regulations?

Answer: Manchester City

Question 4: Which challenge became a viral sensation after a singer uploaded a collage of four images to her Instagram feed on January 21, 2020?

Answer: Dolly Parton Challenge

Question 5: Who shared the 2020 Laureus World Sportsman of the Year with Lewis Hamilton?

Answer: Lionel Messi


2nd March 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Rs.15,000)

Question 1: Which of these former Indian Prime Ministers born on 29th February first became Prime Minister at the age of 81?

Answer: Morarji Desai

Question 2: Which Indian sportsperson won ESPN’s Female Sportsperson of the Year award for the third consecutive year?

Answer: PV Sindhu

Question 3: ‘Unleash the Madness’ is the tagline of which recent Bollywood movie?

Answer: Malang

Question 4: Amazon’s chief executive Jeff Bezos recently committed $10 billion to address which of these causes?

Answer: Climate change

Question 5: The movie Sonchiriya which shared the Filmfare Critics award for Best Film is set in which of these regions?

Answer: Chambal


1st March 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Samsung A10s)

Question 1: Who is the captain of India’s 2020 ICC Women’s T20 World Cup team?

Answer: Harmanpreet Kaur

Question 2: Which upcoming Marvel movie would star Salma Hayek and Angelina Jolie together?

Answer: The Eternals

Question 3: Larry Tesler, who passed away in February 2020, was the creator of which popular keyboard function?

Answer: Cut, copy, paste

Question 4: In which country would you find the Shanidar Cave – a hotspot for Neanderthal remains?

Answer: Iraq

Question 5: Institute for Defense Studies and Analyses (IDSA), was renamed after which former Union Minister?

Answer: Manohar Parikkar


Details Of The Contest And How To Enter

  1. This Contest will commence everyday in March, 2020 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”).
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and total of participants vary and will be selected as winner by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning the prize mentioned on that day.

Winner Announcement

Today’s Amazon Quiz Answers Winner announcements – After Amazon confirm the winner/s, Amazon will contact the winners individually. Amazon will also post the winners names on page –> https://amazon.in/winners by 30th April, 2020.


Featured Posts

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – Win Reward | 12 Oct 2020

Here is Flipkart Daily Trivia Quiz answers of the day. Flipkart trivia answers can be found below for 5 questions and get a chance to win Gems, Gift Vouchers and other Gifts. #FlipkartContest #FlipkartDailyTrivia. Flipkart Trivia answers are updated daily after 12:00 AM. Watch this Flipkart Trivia Answers page daily…
Amazon Samsung Galaxy S20 FE Quiz Answers - Win Reward S20 FE

Amazon Samsung Galaxy S20 FE Quiz Answers – Win Reward S20 FE [8 – 30 Oct 2020]

The Samsung Galaxy S20 FE quiz is live and it’s new opportunity for Amazon QuizTime lovers. Play this 5 questions Samsung Galaxy Quiz and get a chance to win Samsung Galaxy S20 FE for 2 Winners. #AmazonSpecialQuiz. Find and play more Amazon Quiz contests. Download the Amazon app from Google Play Store or AppleApp Store. Contents…
Amazon OnePlus Nord Quiz Answers - Win OnePlus Nord 5G

Amazon OnePlus Nord 5G Quiz Answers – Win Reward OnePlus Nord 5G [7 – 30 Oct 2020]

Amazon OnePlus Nord 5G Quiz gone live again and here it’s correct answers. Play this Amazon Special Edition Quiz which has 5 questions and get a chance to win OnePlus Nord 5G Smartphone for 3 winners. #OnePlusNordQuiz #AmazonSpecialEditionQuiz. Find and play more Amazon Quiz contests. Download the Amazon app from Google Play Store or Apple App…

Leave a Reply