Amazon Quiz Answers [27 Dec 2019] - Win FiiO X1II Portable Music Player
Amazon Quiz Answers – Win FiiO X1II Portable Music Player

Check out today’s Amazon Daily Quiz answers. Make it a habit of gaining and improving your general knowledge. You may also win some cool prizes for what you do. The Amazon QuizTime starts everyday at 8AM and ends at 12PM. Play this quiz and get a chance to win exciting Prizes Everyday. Visit this ‘Today’s Amazon Quiz Answers‘ page everyday for updated Quiz Answers. Checkout this hashtag #QuizTimeMorningsWithAmazon in social media for regular updates.


If you are unable to see the updated today’s Amazon Quiz Answers, please manually refresh the page or click on this link –> Get an update


31st Jan 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win FiiO X1II Portable Music Player)

Question 1. Prime Minister Narendra Modi recently traveled to Davos, Switzerland to participate in what important global gathering?

Answer: World Economic Forum

Question 2. The Odisha tableau at the 2020 Republic Day parade was themed on which festival?

Answer: Rath Yatra

Question 3. Sir Anerood Jugnauth, one of the Padma Vibhushan awardees in 2020, is a former President and Prime Minister of which country?

Answer: Mauritius

Question 4. Which award (the latest ceremony was held recently) has been presented by The Recording Academy since 1958 in the field of music?

Answer: Grammy

Question 5. Ganga-Volga dialogue is a bilateral exercise between India and which country?

Answer: Russia


Previous Amazon Daily Quiz Answers

Click To Open

30th Jan 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Rs.5000)

Question 1. Imtiaz Ali has directed two movies with the same name, one released in 2009 and the other will be released in 2020. Name the film.

Answer: Love Aaj Kal

Question 2.Jair Bolsonaro, the chief guest on the 2020 Republic Day, is the current president of which country?

Answer: Brazil

Question 3. Nashik valley in India is well known for production of which of these?

Answer: Wine

Question 4. Today, 2 minutes of silence is observed at 11AM in India to mark the death anniversary of which national figure?

Answer: Mahatma Gandhi

Question 5. Radha Krishna Mathur is the 1st Lieutenant Governor of which Indian territory?

Answer: Ladakh


29th Jan 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Samsung Galaxy Note 10)

Question 1. Which of these global forums is celebrating its 50th anniversary in 2020?

Answer: World Economic Forum

Question 2.Which of these is the title of a 2020 Hindi film starring Hema Malini?

Answer: Shimla Mirchi

Question 3. Which Bharat Ratna awardee was often referred to as Sudhakantha?

Answer: Bhupen Hazarika

Question 4. Who among these was one of the military leaders of Shivaji Maharaj?

Answer: Tanaji

Question 5. Which country has recently announced the Space Domain Mission Unit to counter threats against satellites?

Answer: Japan


28th Jan 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Sony 5.1 Home Theater System)

Question 1. Which family game released a “nonpartisan” edition this year, hoping to prevent political arguments?

Answer: Uno

Question 2.Which country is the host of the ongoing 2020 Under-19 Cricket World Cup?

Answer: South Africa

Question 3. After 88 years, Mumbai Police is inducting what back into their patrol units?

Answer: Horses

Question 4. The Annapurna trekking circuit falls in which country?

Answer: Nepal

Question 5. Who did Joaquin Phoenix call his favorite actor in a recent acceptance speech at the Screen Actors Guild awards?

Answer: Heath Ledger


27th Jan 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Rs.20,000)

Question 1. The root “hibern” in the word “hibernate” relates to which of these?

Answer: Winter

Question 2.Which Indian is the current Chief Economist of the International Monetary Fund?

Answer: Gita Gopinath

Question 3. Who was the first woman parade adjutant for the Republic Day parade?

Answer: Tanya Shergill

Question 4. Which cricketer recently won the ‘Sir Garfield Sobers Trophy’ for ICC Player of the Year?

Answer: Ben Stokes

Question 5. Which of these countries receives 20,000 tulips each year as a gift from the Netherlands?

Answer: Canada


26th Jan 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Realme U1)

Question 1. Which of these words has come from the Sanskrit for ‘massage’?

Answer: Shampoo

Question 2.Which iconic cartoon series is set in the fictional Kingdom of Dholakpur?

Answer: Chhota Bheem

Question 3. Which of these marks the beginning of the process of printing Union Budget documents in India?

Answer: Halwa Ceremony

Question 4. Which of these sides did India bowl out for just 41 during the 2020 U-19 World Cup?

Answer: Japan

Question 5. Which international rapper recently launched a self-named Senegalese city and accompanying cryptocurrency? (Hint: Now that he has a country of his own, bet he doesn’t feel ‘Lonely’ anymore!)

Answer: Akon


25th Jan 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Bose 700 Bluetooth Headphones)

Question 1. Who recently bought the jewelry company Tiffany’s for $16.2 billion?

Answer: LMVH

Question 2.What is the colour of the black box found in aeroplanes? (Hint: Black box is an electronic recording device placed in an aircraft for the purpose of facilitating the investigation of aviation accidents and incidents)

Answer: Orange

Question 3. Who was conferred the Polly Umrigar Award (2018-19) for being the best international cricketer at the BCCI Annual Awards?

Answer: Jasprit Bumrah

Question 4. The eruption of the Taal volcano prompted the evacuation of at least 30,000 people. In which country is this volcano?

Answer: Philippines

Question 5. The Sewelo is the second-largest rough-cut diamond discovered in history. Where was is it recently found?

Answer: Botswana


24th Jan 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Casio 61 Key Keyboard)

Question 1. Serbia recently won the ATP Cup. Which of these players did Novak Djokovic beat in one of the matches in the final?

Answer: Rafael Nadal

Question 2.Which famous Indian born in January, once traveled to Moscow disguised as an Italian nobleman named Count Orlando Mazzotta?

Answer: Netaji Subhash Chandra Bose

Question 3. LANIDS is a development scheme set up by the government. Under this scheme, information technology based SMEs would be set up in which two areas?

Answer: Lakshadweep, Andaman and Nicobar

Question 4. The famous humorist Taarak Mehta is known for his column Duniya ne Undha _. (Fill in the blanks)

Answer: Chashma

Question 5. P Mangesh Chandran is a known champion in which of these sports?

Answer: Chess


23rd Jan 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Rs.10,000)

Question 1. Who is the only batsman to score more than 1000 runs in Test cricket in 2019?

Answer: Marnus Labuschagne

Question 2.Which famous freedom fighter born on 28th January, 1865 was also known as ‘Punjab Kesari’?

Answer: Lala Lajpat Rai

Question 3. Which of these popular Sitcom characters has Italian American roots and is also 1/16th Portuguese? (Hint: This character does NOT like sharing food and always asks you how you’re doing.)

Answer: Joey Tribbiani

Question 4. The 101st birth anniversary of which poet on 14th January, was observed by Google with a special doodle dedicated to him?

Answer: Kaifi Azmi

Question 5. Which of these famous Bollywood personalities is among the producers for the movie Chhapaak?

Answer: Deepika Padukone


22nd Jan 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Huawei Y9 Prime)

Question 1. Janhvi Kapoor is starring in an upcoming biopic based on which Indian Air Force pilot?

Answer: Gunjan Saxena

Question 2.Pravasiya Bharatiya Divas celebrated on 9th January, celebrates the return of which national figure from South Africa to India on 9th January, 1915?

Answer: Mahatma Gandhi

Question 3. The flag of which of these nations features the least number of stars?

Answer: Vietnam

Question 4. The theme song of which TV series starts with the lines ‘Our whole universe was in a hot, dense state’?

Answer: The Big Bang Theory

Question 5. Who has been nominated in both the Best Actress in a Leading Role, and the Best Supporting actress category for this year’s Oscars?

Answer: Scarlett Johansson


21st Jan 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Fujifilm X-A7 Mirrorless Camera)

Question 1. ADNEC, the venue for the ‘World Future Energy Summit 2020’ is located in which city?

Answer: Abu Dhabi

Question 2.Few of the names of editions of which reality show are ‘Your Gang, Your Glory’, ‘Rising’, ‘Extreme’, ‘Real Heroes’ and ‘Revolution’?

Answer: Roadies

Question 3. GS Lakshmi is the first woman to do what in the world of cricket?

Answer: Match referee for a men’s ODI

Question 4. Which of these movies received the most number of Oscar Nominations in 2020? (Hint: It has received 11 Oscar nominations)

Answer: Joker

Question 5. The 2020 edition of which league featuring teams such as the Raptors, Warriors, Hunters, Rockets started on January 20th, 2020?

Answer: Premier Badminton League


20th Jan 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Rs.15,000)

Question 1. Which city will play host to the 2022 Commonwealth Games (though there is a proposal to stage archery events in India) ?

Answer: Birmingham

Question 2.Which film won the ‘Best Motion picture- drama’ award in the Golden Globe awards 2020?

Answer: 1917

Question 3. The Kolkata port has recently been renamed after which Indian politician?

Answer: Syama Prasad Mukherjee

Question 4. The Delhi-Udaipur Express train is named after which famous horse? (Hint: It was ridden by Maharana Pratap in battle and by millions of Indians as a scooter in the 90s)

Answer: Chetak

Question 5. Which country recently launched the world’s largest radio telescope ‘Sky Eye’ to hunt for extraterrestrial life?

Answer: China


19th Jan 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Samsung A10s)

Question 1. The upcoming movie Panga stars Kangana Ranaut in the role of a national level player of which sport?

Answer: Kabaddi

Question 2.TESS (Transiting Exoplanet Survey Satellite) from which space agency recently discovered a new habitable exoplanet?

Answer: NASA

Question 3. Cary Joji Fukunaga is the director of the 25th installment in which film franchise?

Answer: James Bond

Question 4. Which country will leave the European Union before 31st January 2020 after a parliament vote in support of the decision?

Answer: Great Britain

Question 5. Which Indian state organizes the International Kite Festival every January?

Answer: Gujarat


18th Jan 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Bose Soundsport Headphones)

Question 1. What is likely to be conducted in India between April 1, 2020 and September 30, 2020 using a mobile phone application for the first time?

Answer: Census

Question 2.The orange traffic cone logo of which software wears a Santa hat for the festive season (December 18th- January 1st)?

Answer: VLC media player

Question 3. Daniele De Rossi, who announced his retirement recently, is a world-cup winning footballer of which country?

Answer: Italy

Question 4. Vayu, Hikka, Kyarr, Maha, and Pavan – heavily affected India’s west coast in 2019. What are these?

Answer: Cyclones

Question 5. Haitham bin Tariq Al Said has recently named as the new Sultan of which country?

Answer: Oman


17th Jan 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win GoPro Hero 8)

Question 1. Which famous person born on 15th January, delivered the iconic ‘I have a dream’ speech at Washington?

Answer: Martin Luther King Jnr

Question 2.Utkalika is the state emporium of which Indian state?

Answer: Odisha

Question 3. ‘The Hundred’ is a cricket tournament in England to be launched in 2020. What does the Hundred refer to?

Answer: Number of balls in an innings

Question 4. More than 1 billion animals may have been killed in wildfires ravaging which country in 2019-20?

Answer: Australia

Question 5. Which of these popular animated series is set in the fictional town of Springfield?

Answer: Simpsons


16th Jan 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Rs.20,000)

Question 1. In 2019 who broke the record of Sanath Jayasuriya of scoring most international runs as an opener in a calendar year?

Answer: Rohit Sharma

Question 2.The state bird of Mizoram and Manipur is Mrs _‘s pheasant. (Fill in the blank) Hint: This bird has the surname of a famous British naturalist.

Answer: Hume

Question 3. From the 3rd to the 12th of January, which of these team tennis events was held in Brisbane, Perth and Sydney?

Answer: ATP Cup

Question 4. In the movie Tanhaji, Saif Ali Khan is playing the role of which historical character?

Answer: Udaybhan Rathod

Question 5. In 1968, the Beatles visited the spiritual training camp of which ‘Maharishi’ known for the transcendental meditation technique?

Answer: Mahesh Yogi


15th Jan 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win LG W30 Pro)

Question 1. The RBI has launched which app to help the visually challenged identify the denomination of currency notes?

Answer: MANI

Question 2.Who has recently been named as the decade’s most famous teenager worldwide by the United Nations?

Answer: Malala Yousafzai

Question 3. The upcoming movie Brahmastra features which of these pairs in a movie together for the first time?

Answer: Ranbir- Alia

Question 4. Yutu-2 is the second lunar rover from which country that recently completed 1 year of exploration on the far side of the moon?

Answer: China

Question 5. Who recently announced the Earthshot Environment Prize to motivate creation of new solutions to tackle climate crisis?

Answer: Prince William


14th Jan 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Canon M200 Mirrorless Camera)

Question 1. On January 2, 2020, Prakash Parv was celebrated as the birth anniversary of which Sikh Guru?

Answer: Guru Gobind Singh

Question 2.David Stern who recently passed away was a former Commissioner of which famous Sports league? (Hint : Players like LeBron James, Michael Jordan played in this league)

Answer: NBA

Question 3. For playing which character did Joaquin Phoenix win the 2020 Golden Globe Award for Best Actor in a Drama Motion Picture?

Answer: Joker

Question 4. Leo Carter recently became the 4th in T20 cricket and 7th overall to achieve what feat? (Hint : Yuvraj achieved this in 2007)

Answer: Hit 6 Sixes in an over

Question 5. Andaman and Nicobar Islands recently commemorated the 76th Anniversary of the first flag hoisting by whom?

Answer: Netaji Subhas Chandra Bose


13th Jan 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Rs.5000)

Question 1. Which organisation maintains the ‘Stolen Works of Art Database’?

Answer: INTERPOL

Question 2.In 2019, who became the first batsman to score more than 20000 international runs in a decade?

Answer: Virat Kohli

Question 3. Dadasaheb Phalke Award is India’s highest award in which of these sectors?

Answer: Cinema

Question 4. Mandu Festival is organised by the tourism board of which Indian state?

Answer: Madhya Pradesh

Question 5. Christina Koch recently set the record for the longest __ by a woman. (Fill in the blank)

Answer: Spaceflight


12th Jan 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Oppo Reno2 Z)

Question 1. Swami Vivekanada was a monk and one of the most celebrated spiritual leaders of India. He worked tirelessly towards betterment of the society, in servitude of the poor and needy. He celebrates his birthday today. What is his real name?

Answer: Narendra Nath Datta

Question 2. _ Day is celebrated in honor of Swami Vivekananda’s birthday. (Fill in the blank)

Answer: National Youth Day

Question 3. What is the name of India’s first manned space flight project?

Answer: Gaganyaan

Question 4. Who among them recently won the World Rapid Chess Championship in the women’s category? (Hint: She was born in Andhra Pradesh)

Answer: Koneru Humpy

Question 5. ‘Him Darshan’ Express that was recently launched connects which of the following places to each other?

Answer: Kalka – Shimla


11th Jan 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win FiiO X1II Portable Music Player)

Question 1. Kambala, an annual race held in Karnataka, involves which animal?

Answer: Buffalo

Question 2. The Apex court of which country recently became the first for holding the government responsible for climate action?

Answer: Netherlands

Question 3. Which of these major cities was the first to celebrate the start of the 2020 New Year and new decade?

Answer: Auckland

Question 4. Homer, Marge, Bart and Lisa are members of which family famous in the world of pop culture?

Answer: Simpsons

Question 5. The Republic of Macedonia added which word to its official name in 2019?

Answer: North


10th Jan 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win OnePlus TV)

Question 1. Which venue in Australia traditionally hosts the ‘Pink Test’ at the beginning of the year to raise money for breast cancer sufferers?

Answer: SCG

Question 2. Who among these is NOT one of the four directors of the short film ‘Ghost stories’?

Answer: Anurag Basu

Question 3. Planck’s Law and the Hypothesis of Light Quanta is a publication by which scientist born on 1st January who collaborated with Einstein?

Answer: Satyendra Nath Bose

Question 4. January 4th is celebrated as _ day, in honor of a Frenchman who developed a tactile writing system? (Hint : This invention is a blessing for blind people around the world)

Answer: World Braille Day

Question 5. The name of which of these traditional Indian technique in the textile field comes from a Sanskrit word meaning ‘to tie’?

Answer: Bandhani


9th Jan 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Rs.10,000)

Question 1. Which of these is a high-speed satellite internet product development project from Amazon?

Answer: Project Kuiper

Question 2. Which upcoming movie starring Ajay Devgan features the Battle of Sinhagad fought in 1670?

Answer: Tanhaji

Question 3. How do we better know singer Park Jae-sang born on 31st December, who became a worldwide phenomenon in 2012? (Hint : Gangnam style!!)

Answer: Psy

Question 4. Which extremely popular video sharing app was launched in 2017 by Chinese developer ByteDance, for markets outside of China?

Answer: TikTok

Question 5. Phobophobia is the fear of what?

Answer: Phobias


8th Jan 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Samsung M30s)

Question 1. ‘The barbs along the back, the ribbons of twisted steel, the jagged ends of swords and knives all tangled up’. Which throne is being described here by Stannis Baratheon in Game of thrones ?

Answer: The Iron Throne

Question 2. The speeches and writings of this famous leader born on December 26th, 1893 are found in the ‘Little Red Book’. Name the leader.

Answer: Mao Zedong

Question 3. The central character of the ‘Mardaani’ movie series is Shivani Roy. Which ruler’s name is also her middle name?

Answer: Shivaji

Question 4. Sabroom SEZ (Special Economic Zone) focussed on the agro based food processing sector is the first SEZ in which state?

Answer: Tripura

Question 5. Pakyong Airport is the first airport of which state?

Answer: Sikkim


7th Jan 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Samsonite Polycarbonate Suitcase)

Question 1. This actor born on 29th December, fittingly bought a house named ‘Dimple’ from Rajendra Kumar, but then renamed it Aashirwad. Name him.

Answer: Rajesh Khanna

Question 2. Noor Ahmad was the youngest player to enter the auction for the 2020 IPL. Which country has he represented at U19 level?

Answer: Afghanistan

Question 3. Nicolas cage (Hollywood actor), Eden Hazard (Belgian footballer and Real Madrid player), Bipasha Basu(Indian actress & model) & Lewis Hamilton(F1 racer and current world champion) have one the following things in common. What is it?

Answer: Born on same day (Today)

Question 4. ‘Mr Watson-come here- I want to see you’ were the first lines communicated through which medium? (Hint: Graham Bell invented this device)

Answer: Telephone

Question 5. In which of these sports did Jitu Rai, rise to world no.1 in his category in July 2014?

Answer: Shooting


6th Jan 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Rs.20,000)

Question 1. Who recently became the first ever badminton player to earn over half a million USD in prize money in a single year?

Answer: Kento Momota

Question 2. Good Governance Day is observed in India each year on the same day as which of these occasions?

Answer: Christmas

Question 3. ‘Pyjamas are Forgiving’ and ‘The Legend of Lakshmi Prasad’ are books written by which celebrity born on December 29th, 1974?

Answer: Twinkle Khanna

Question 4. In the 2nd week of December 2019, who changed her Twitter bio to ‘A teenager working on her anger management problem’? (It has changed since then)

Answer: Greta Thunberg

Question 5. Which famous rock band collaborated with AR Rahman to create the song ‘Ahimsa’?

Answer: U2


5th Jan 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Vivo U20)

Question 1. What role did Hugh Edmeades perform at the ITC Royal Bengal on the 19th of December, 2019?

Answer: IPL Auctioneer

Question 2. Rex Harrison and Eddie Murphy have both played this doctor who can talk to animals. Who is playing the same role in the upcoming movie Dolittle?

Answer: Robert Downey Jr

Question 3. Time Magazine has recently announced plans to recreate whose famous 1963 speech at the Lincoln Memorial, through virtual reality?

Answer: Martin Luther King Jr

Question 4. Due to the presence of major automobile manufacturing units and allied industries, which city in India is called the Detroit of India?

Answer: Chennai

Question 5. Which state has launched a program called ‘Jalasathi’ to ensure supply of safe drinking water to all inhabitants of the state?

Answer: Odisha


4th Jan 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Noise Shots Wireless Headphones)

Question 1. December 19th is celebrated as the Liberation day for which Indian state that became independent in 1961?

Answer: Goa

Question 2. What achievement of the Indian team at the Eden Gardens in 2001, was recently emulated by Jharkhand in the Ranji trophy?

Answer: Win after following on

Question 3. Sonu Sood, Prakash Raj and Sudeep have been the principal antagonists in the 3 editions of which popular film series?

Answer: Dabangg

Question 4. The Unquiet River by Arupjyoti Saikia re-imagines the history of a state with a particular river at the center. Name the river.

Answer: Brahmaputra

Question 5. On 24th December, 1986 an act was passed which gave safeguards against unfair trade practices. What day is observed on 24th December?

Answer: National Consumer Day


3rd Jan 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Casio 61 Key Keyboard)

Question 1. Eight year old Ryan Kaji earned around $26 million in 2019. What is the source of his income?

Answer: Reviewing toys on YouTube

Question 2. The 2006 film, The Namesake, starring Tabu and Irfan Khan is based on a novel of the same name. Who is the author of that novel?

Answer: Jhumpa Lahiri

Question 3. UK’s richest woman Denise Coates is the co-CEO of which organisation? (Hint: It’s a safe bet that her wealth will keep rising every year!)

Answer: Bet365

Question 4. Sunny, who has starred in movies such as Gold and the upcoming Bhangra Paa Le is the brother of which Bollywood star?

Answer: Vicky Kaushal

Question 5. December 23rd is observed as Kisan Diwas every year on the occasion of which former Indian Prime Minister’s birthday?

Answer: Chaudhary Charan Singh


2nd Jan 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Rs.10,000)

Question 1. Divya, Akanksha, Pratima and Prashanti Singh are sisters who have represented India in which sport?

Answer: Basketball

Question 2. How do we better know rapper Dilin Nair?

Answer: Raftaar

Question 3. Who recorded his 8th ODI score of 150 or more in a match played at Vishakapatnam?

Answer: Rohit Sharma

Question 4. Which choreographer is the director of the upcoming movie Street Dancer 3D?

Answer: Remo D’Souza

Question 5. US based Lars Buro has designed ‘Cybunkers’- a garage to accomodate ‘Cybertrucks’ and their owners. Whose products are ‘Cybertrucks’?

Answer: Tesla


1st Jan 2020 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Samsung Galaxy M20)

Question 1. The two players to fetch the highest price at the auction for the 2020 IPL, have both represented which country?

Answer: Australia

Question 2. Which of these states has a number in its name?

Answer: Chattisgarh

Question 3. What does the first “C” stand for in IRCTC, an Indian Railways subsidiary?

Answer: Catering

Question 4. Which Indian state observes Sangai Festival every year?

Answer: Manipur

Question 5. Who has been awarded the 2019 International Children’s Peace Prize for her global campaign called ‘School Strike’?

Answer: Greta Thunberg


Details Of The Contest And How To Enter

  1. This Contest will commence everyday in January 2020 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”).
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and total of participants vary and will be selected as winner by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning the prize mentioned on that day.

Winner Announcement

Today’s Amazon Quiz Answers Winner announcements – After Amazon confirm the winner/s, Amazon will contact the winners individually. Amazon will also post the winners names on page –> https://amazon.in/winners by 29th February, 2020.


Featured Posts

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – Win Reward | 12 Oct 2020

Here is Flipkart Daily Trivia Quiz answers of the day. Flipkart trivia answers can be found below for 5 questions and get a chance to win Gems, Gift Vouchers and other Gifts. #FlipkartContest #FlipkartDailyTrivia. Flipkart Trivia answers are updated daily after 12:00 AM. Watch this Flipkart Trivia Answers page daily…
Amazon Samsung Galaxy S20 FE Quiz Answers - Win Reward S20 FE

Amazon Samsung Galaxy S20 FE Quiz Answers – Win Reward S20 FE [8 – 30 Oct 2020]

The Samsung Galaxy S20 FE quiz is live and it’s new opportunity for Amazon QuizTime lovers. Play this 5 questions Samsung Galaxy Quiz and get a chance to win Samsung Galaxy S20 FE for 2 Winners. #AmazonSpecialQuiz. Find and play more Amazon Quiz contests. Download the Amazon app from Google Play Store or AppleApp Store. Contents…
Amazon OnePlus Nord Quiz Answers - Win OnePlus Nord 5G

Amazon OnePlus Nord 5G Quiz Answers – Win Reward OnePlus Nord 5G [7 – 30 Oct 2020]

Amazon OnePlus Nord 5G Quiz gone live again and here it’s correct answers. Play this Amazon Special Edition Quiz which has 5 questions and get a chance to win OnePlus Nord 5G Smartphone for 3 winners. #OnePlusNordQuiz #AmazonSpecialEditionQuiz. Find and play more Amazon Quiz contests. Download the Amazon app from Google Play Store or Apple App…

Leave a Reply