Home Blog

Amazon Sony Bravia TV Quiz Answers – Win Bravia 4K LED Smart TV [Till 5 Nov 2020]

0
Amazon Sony Bravia TV Quiz Answers - Win Bravia TV
Amazon Sony Bravia TV Quiz Answers – Win Bravia TV

The Amazon Sony Bravia TV Quiz is live and it’s a new opportunity for you to win some prizes from Amazon QuizTime. Play this 5 questions #SonyBraviaTVAmazonQuiz and get a chance to win Sony Bravia (43) 4K Smart TV for 4 Winners. #CelebrateWithSony #AmazonSpecialQuiz. For more latest Amazon Quiz contests, click here.


Download the Amazon app from Google Play Store or AppleApp Store.


Sony Bravia TV Quiz Details

  1. Today’s Prize: Sony Bravia 108 cm (43 inches) 4K Ultra HD Smart Android LED TV 43X7400H (Black) (2020 Model)
  2. No. of Winners: 4
  3. Quiz Date: 12 Oct – 5 Nov 2020
  4. Winner Announcement Date: 6 Nov 2020

Answers for Amazon Sony Bravia TV Quiz

Question 1: The Sony Bravia X7400 series comes with _ display. Fill in the blanks.

Answer 1: Triluminos

Question 2: Which operating system does the Sony Bravia X7400 series use?

Answer 2: Android

Question 3: Using which of these features on the Sony Bravia X7400 series of televisions can you perform Voice Search?

Answer 3: Google Assistant

Question 4: In terms of sound, which of these features are available on the Sony Bravio X7400 series of televisions?

Answer 4: All of these

Question 5: Which of these Smart TV features are available on the Sony Bravia X7400 series of televisions?

Answer 5: All of these



Product Recommendations

Last updated on December 3, 2021 10:31 am

You May Also Like

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – Win Reward | 12 Oct 2020

Here is Flipkart Daily Trivia Quiz answers of the day. Flipkart trivia answers can be found below for 5 questions and get a chance to win Gems, Gift Vouchers and other Gifts. #FlipkartContest #FlipkartDailyTrivia. Flipkart Trivia answers are updated daily after 12:00 AM. Watch this Flipkart Trivia Answers page daily …

Details Of The Contest And How To Enter

  1. This Contest Will Commence On 12th Oct, 2020 From 12:00:01 A.M. (IST) To 5th Nov, 2020 11:59:59 P.M. (IST) (“Contest Period”).
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.
  3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.
  5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 5(five) participants will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning Sony Bravia (43) 4K Smart TV each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.
  8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

Winner Announcement

After Amazon confirms the winner/s, the will contact the winners individually through email/SMS. Once confirmed, the winners’ names will be posted on this page on www.amazon.in/winners by 6th November, 2020.

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – Win Reward | 12 Oct 2020

0
Flipkart Daily Trivia Quiz Answers

Here is Flipkart Daily Trivia Quiz answers of the day. Flipkart trivia answers can be found below for 5 questions and get a chance to win Gems, Gift Vouchers and other Gifts. #FlipkartContest #FlipkartDailyTrivia. Flipkart Trivia answers are updated daily after 12:00 AM. Watch this Flipkart Trivia Answers page daily by bookmarking for easy access.


Open the Flipkart app or download it from Google Play Store or Apple App Store.


Interested in Amazon Quizzes? Find Amazon Quiz here.


Flipkart Daily Trivia Quiz Details

  1. Prize: Gems, Gift Vouchers and other Gifts
  2. No. of Winners: First 40000
  3. Quiz Date: 12 Oct 2020 (12:00AM – 11:59PM)
  4. Winner Announcement Date: 30 Nov 2020

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers (12th October, 2020)

Question 1: Onkyo, one of the leading premium audio brand, with a rich legacy of 70 years who is renowned for their array home audio products belongs to which country?

Answer 1: Japan

Question 2: What is the sound power in the new range of Nokia Smart TVs with Sound by Onkyo?

Answer 2: A & B Both

Question 3: Who was the orange cap holder(most runs) in IPL 2019?

Answer 3: David Warner

Question 4: What does bring the superior sound experience in new range of Nokia Smart TVs?

Answer 4: All of the above

Question 5: What are the major Visual features of the new range of Nokia Smart TVs?

Answer 5: All of the above

Question 6: What is the Venue of IPL 2020?

Answer 6: Dubai

Question 7: How many screen sizes will the new range of Nokia Smart TVs launch in?

Answer 7: 6 Screen Sizes- 32″ HD Ready, 43 FHD, UHD 4K- 43,50,55,65



How To Play And Apply Flipkart Trivia Answers

Step 1: Open the Flipkart App

Step 2: Go to Game Zone

Step 3: Scroll down to find the Flipkart Trivia Contest banner; tap on it.

Step 4: Tap on ‘Take Survey’ button

Step 5: Select correct Flipkart Trivia answers

Step 6: You will get final result immediately after the contest completion. Don’t forget to tap on the ‘Claim Your Reward‘ button.

Final contest result for correct answers.
Final contest result for correct answers.

If all of your Flipkart Trivia answers are correct, your prize details will be shown next in the Flipkart Mystery box.

Flipkart Mystery Box shows your prize.
Flipkart Mystery Box shows your prize.

Hope this Flipkart Daily Trivia Quiz answers got you correct answers and helped you win rewards.


Product Recommendations


You May Also Like


Contest Details And Conditions

  1. This Flipkart Daily Trivia Quiz Contest will commence everyday in October 2020 from 00:00:01 a.m. (IST) to sameday 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).
  2. There will be a quiz running every day.
  3. The first 40000 participants are eligible to win rewards.
  4. Subsequent responses from the same account ID is invalid. The user can only take the survey once and will get the reward.
  5. To participate in the Contest You must do/fulfill the following: Age must be 18 years or above ;
    • Must have a valid account on the Platform and log in using the same on the Flipkart Mobile App
    • As part of this contest, you have to answer simple questions that will be prompted on clicking the Quiz banner on the Gamezone page on the Flipkart app and website during the Contest period.
    • You will need to select a response to the question prompted in the quiz.
  6. Winners will be announced within 15 days from the date of participation and can check the same in their Gems / Rewards Section
  7. You acknowledge and confirm that you are aware of the nature of telecommunications/internet services and that an email transmission may not be received properly and maybe read or be known to any unauthorized persons. You agree to assume and bear all the risks involved in respect of such errors and misunderstanding and Flipkart shall not be responsible in any manner.
  8. This Contest is valid only in India.

Amazon Samsung Galaxy S20 FE Quiz Answers – Win Reward S20 FE [8 – 30 Oct 2020]

0
Amazon Samsung Galaxy S20 FE Quiz Answers - Win Reward S20 FE
Amazon Samsung Galaxy S20 FE Quiz Answers – Win Reward S20 FE.

The Samsung Galaxy S20 FE quiz is live and it’s new opportunity for Amazon QuizTime lovers. Play this 5 questions Samsung Galaxy Quiz and get a chance to win Samsung Galaxy S20 FE for 2 Winners. #AmazonSpecialQuiz. Find and play more Amazon Quiz contests.


Download the Amazon app from Google Play Store or AppleApp Store.


Samsung Galaxy S20 FE Quiz Details

  1. Today’s Prize: Samsung Galaxy S20 FE (Cloud Navy, 8GB RAM, 128GB Storage)
  2. No. of Winners: 2
  3. Quiz Date: 8 – 30 Oct 2020
  4. Winner Announcement Date: 31 Oct 2020

Answers for Amazon Samsung Galaxy S20 FE Quiz

Question 1: Designed by Galaxy Fans, which of the following color options is the Samsung Galaxy S20FE available in?

Answer 1: All of the above

Question 2: What is the screen refresh rate of the Samsung Galaxy S20FE?

Answer 2: 120 HZ

Question 3: How close can you get to the subject with the Space Zoom of the Samsung Galaxy S20FE?

Answer 3: 30X

Question 4: Which of the following features are present in the newly launched Samsung Galaxy S20FE?

Answer 4: All of the above

Question 5: What is resolution of the selfie camera for Samsung Galaxy S20FE to take your selfies & Vlogs to a whole new level?

Answer 5: 32MP



Product Recommendations


You May Also Like

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – Win Reward | 12 Oct 2020

Here is Flipkart Daily Trivia Quiz answers of the day. Flipkart trivia answers can be found below for 5 questions and get a chance to win Gems, Gift Vouchers and other Gifts. #FlipkartContest #FlipkartDailyTrivia. Flipkart Trivia answers are updated daily after 12:00 AM. Watch this Flipkart Trivia Answers page daily …

Details Of The Contest And How To Enter

  1. This Contest Will Commence On 8th Oct, 2020 From 12:00:01 A.M. (IST) To 30th Oct, 2020 11:59:59 P.M. (IST) (“Contest Period”).
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.
  3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.
  5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 2 (two) participants will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning Samsung Galaxy S20 FE each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.
  8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

Winner Announcement

After Amazon confirms the winner/s, the will contact the winners individually through email/SMS. Once confirmed, the winners’ names will be posted on this page on www.amazon.in/winners by 31st Oct, 2020.

Amazon OnePlus Nord 5G Quiz Answers – Win Reward OnePlus Nord 5G [7 – 30 Oct 2020]

0
Amazon OnePlus Nord Quiz Answers - Win OnePlus Nord 5G
Amazon OnePlus Nord Quiz Answers – Win OnePlus Nord 5G

Amazon OnePlus Nord 5G Quiz gone live again and here it’s correct answers. Play this Amazon Special Edition Quiz which has 5 questions and get a chance to win OnePlus Nord 5G Smartphone for 3 winners. #OnePlusNordQuiz #AmazonSpecialEditionQuiz. Find and play more Amazon Quiz contests.


Download the Amazon app from Google Play Store or Apple App Store.


OnePlus Nord 5G Quiz Details

  1. Quiz Prize: OnePlus Nord 5G (Gray Onyx, 12GB RAM, 256GB Storage)
  2. No. of Winners: 3
  3. Quiz Date: 7 – 30 Oct 2020
  4. Winner Announcement Date: 31 Oct 2020

Answers for Amazon OnePlus Nord 5G Quiz

Question 1: What is the name of the Android based OS developed by OnePlus?

Answer 1: OxygenOS

Question 2: OnePlus Nord 5G is powered by which processor?

Answer 2: Snapdragon 765 5G

Question 3: Is OnePlus Nord 5G ready?

Answer 3: Yes

Question 4: OnePlus comes integrated with which Google apps?

Answer 4: All of the above

Question 5: Which of these is a feature of OnePlus Nord 5G ?

Answer 5: All of the above



Previous Answers for Amazon OnePlus Nord Quiz (23 July – 7 Aug 2020)

Question 1: Up to which generation of mobile network can the OnePlus Nord support?

Answer 1: 5G

Question 2: Which processor powers OnePlus Nord?

Answer 2: Qualcomm Snapdragon 765G

Question 3: Which of these is true for Nord’s camera?

Answer 3: All of the above

Question 4: Nord comes with a super smooth __Hz AMOLED display. Fill in the blanks.

Answer 4: 90Hz

Question 5: What is the highest RAM configuration available for Nord?

Answer 5: 12GB

Question 6: What is the higWhat is the starting price of OnePlus Nord?

Answer 6: 24,999


Product Recommendations

Last updated on December 2, 2021 4:50 pm

You May Also Like


Details Of The Contest

  1. This Contest will commence on 7th Oct, 2020 from 12:00:01 a.m. (IST) to 30th Oct, 2020 (IST) (“Contest Period”).
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.
  3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out by Amazon amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly to choose the winner/s of the Contest.
  5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 3(three) participants will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning OnePlus Nord 5G Smartphone each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.
  8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

Winner Announcement

After Amazon confirms the winner/s, the will contact the winners individually through email/SMS. Once confirmed, the winners’ names will be posted on this page on www.amazon.in/winners by 31st Oct, 2020.

Amazon Small Business Quiz Answers – Get Reward Rs.10,000 [7 – 30 Oct 2020]

0
Amazon Small Business Quiz Answers - Get Reward Rs.10,000
Amazon Small Business Quiz Answers – Get Reward Rs.10,000

Amazon has come up with the Amazon Small Business quiz and is live. It’s a new opportunity for Amazon QuizTime lovers to grab some rewards. Play this 5 questions #AmazonQuiz and get a chance to win Rs.10,000 for 10 Winners. #AmazonSpecialQuiz. Find and play more Amazon Quiz contests.


Download the Amazon app from Google Play Store or AppleApp Store.


Amazon Small Business Quiz Details

  1. Today’s Prize: Rs.10,000
  2. No. of Winners: 10
  3. Quiz Date: 7 – 30 Oct 2020
  4. Winner Announcement Date: 15 Nov 2020

Answers for Amazon Small Business Quiz

Question 1. There are more than 6.5 lakh Indian small businesses that sell on Amazon.

Answer: True

Question 2. __ is a program run by Amazon to give prominence to India’s rich handicrafts heritage. Featuring over 50,000+ products, including unique arts & crafts from 20 states in India, it enables weavers & artisans to showcase products handcrafted in India.

Answer: Amazon Karigar

Question 3. Which of the following is an Amazon program that features innovative products from emerging Indian businesses and start-ups?

Answer: Amazon Launchpad

Question 4. During the Great Indian Festival, small businesses across India will offer exciting deals and discounts of up to __% on 4 crore+ unique and hard-to-find products on Amazon.

Answer: 70%

Question 5. You can listen to an inspiring seller story by tapping the mic button on the Amazon app on Andoid devices and saying “Alexa, tell me an Amazon seller story”

Answer: True



Product Recommendations

Rs. 1,499
Rs. 1,999
in stock
1 new from Rs. 1,499
Amazon.in
Free shipping
Last updated on November 29, 2021 9:40 am

You May Also Like

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – Win Reward | 12 Oct 2020

Here is Flipkart Daily Trivia Quiz answers of the day. Flipkart trivia answers can be found below for 5 questions and get a chance to win Gems, Gift Vouchers and other Gifts. #FlipkartContest #FlipkartDailyTrivia. Flipkart Trivia answers are updated daily after 12:00 AM. Watch this Flipkart Trivia Answers page daily …

Details Of The Contest And How To Enter

  1. This Contest Will Commence On 7th Oct, 2020 From 12:00:01 A.M. (IST) To 30th Oct, 2020 11:59:59 P.M. (IST) (“Contest Period”).
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.
  3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.
  5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 10(ten) participants will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning Rs.10,000 as Amazon Pay Balance each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.
  8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

Winner Announcement

After Amazon confirms the winner/s, the will contact the winners individually through email/SMS. Once confirmed, the winners’ names will be posted on this page on www.amazon.in/winners by 15th Nov, 2020.

Amazon Guess What Quiz Answers – Win Reward ₹15,000/₹25,000 [8 – 15 Oct 2020]

0
Amazon Guess What Quiz Answers - Win Reward ₹25,000
Amazon Guess What Quiz Answers – Win Reward ₹25,000

Here is Amazon Guess What Quiz and it’s answers. Play this Amazon Guess What Quiz which has 5 questions and get a chance to win ₹25,000 as Amazon Pay balance for 4 winners. #AmazonQuiz #AmazonSpecialEditionQuiz #GamesOnAmazon. Hope this Amazon Guess And Win quiz helps you win it. For more latest Amazon Quiz contests, click here.

Amazon Guess What Quiz Details

  1. Quiz Prize: ₹15,000
  2. No. of Winners: 10
  3. Quiz Date: 12 Oct 2020
  4. Winner Announcement Date: 22 Oct 2020

Answers for Amazon Guess What Quiz

Question 1: These are all images from a famous fair in which location?

Answer 1: Pushkar

Question 2: Connect the names of the objects you would see in the visuals to a common theme

Answer 2: Pack Of Cards

Question 3: Connect the visuals to a famous sporting event

Answer 3: Tour De France

Question 4: The 4 famous sites shown here, are all part of which very special list?

Answer 4: New Seven Wonders Of The World

Question 5: Apart from being fruits, what else connects these four items shown on screen?

Answer 5: Names Of Technology Companies



Answers for Amazon Guess What Quiz (8 – 15 Oct 2020, Win ₹25,000)

  1. Quiz Prize: ₹25,000
  2. No. of Winners: 4
  3. Quiz Date: 8 – 15 Oct 2020
  4. Winner Announcement Date: 26 Oct 2020

Question 1: Where would you find all these 4 animals?

Answer 1: National Emblem

Question 2: All these food items can be associated with the cuisine of which of these states?

Answer 2: Gujarat

Question 3: You would usually associate all these images with which festival?

Answer 3: Diwali

Question 4: These are all monuments found in which city of India?

Answer 4: Delhi

Question 5: Connect these images to a famous book/ movie series.

Answer 5: Harry Potter


Last updated on November 27, 2021 11:31 am

You May Also Like


Details Of The Contest

  1. This Contest will commence on 8th Oct, 2020 from 12:00:01 a.m. (IST) to 15th Oct, 2020 (IST) (“Contest Period”).
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.
  3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out by Amazon amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly to choose the winner/s of the Contest.
  5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 4(four) participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning ₹25,000 as Amazon Pay balance (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.
  8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

Winner Announcement

After Amazon confirms the winner/s, the will contact the winners individually through email/SMS. Once confirmed, the winners’ names will be posted on this page on www.amazon.in/winners by 26th Oct, 2020.

Amazon Mi Quiz Answers – Get Reward Redmi 9 Prime [7 -18 Oct 2020]

0
Amazon Mi Quiz Answers - Get Reward Redmi 9 Prime
Amazon Mi Quiz Answers – Get Reward Redmi 9 Prime

Here is the Amazon Mi Quiz and find the correct Redmi 9 Prime Quiz Amazon answers here. Another opportunity for Amazon QuizTime lovers. Play this 5 questions #AmazonQuiz and get a chance to win Redmi 9 Prime for 10 Winners. #AmazonSpecialQuiz. Hope this Amazon Redmi 9 Prime Quiz answers helps you win the Redmi 9 Prime.


Download the Amazon app from Google Play Store or AppleApp Store. Play more Amazon Quizzes.


Amazon Mi Quiz Details

  1. Today’s Prize: Redmi 9 Prime (4GB RAM, 64GB Storage)
  2. No. of Winners: 10
  3. Quiz Date: 7 – 18 Oct 2020
  4. Winner Announcement Date: 19 Oct 2020

Answers for Amazon Mi Quiz

Question 1. Which of these is the latest launch in the Redmi Prime?

Answer 1: Redmi 9 Prime

Question 2. Which of these is a feature of the Redmi 9?

Answer 2: All of these

Question 3. Which is the latest version of MIUI Android OS?

Answer 3: MIUI 12

Question 4. Which of these is true about the Redmi Note 9 Pro max?

Answer 4: All of these

Question 5. In less than Rs.10,000 Price segment, which phone has a Full HD Display?

Answer 5: Redmi 9 Prime


Product Recommendations

Last updated on December 2, 2021 4:50 pm

You May Also Like


Details Of The Contest And How To Enter

  1. This Contest Will Commence On 7th Oct, 2020 From 12:00:01 A.M. (IST) To 18 Oct, 2020 11:59:59 P.M. (IST) (“Contest Period”).
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.
  3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.
  5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 10(ten) participants will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning Redmi 9 Prime each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.
  8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

Winner Announcement

After Amazon confirms the winner/s, the will contact the winners individually through email/SMS. Once confirmed, the winners’ names will be posted on this page on www.amazon.in/winners by 19th Oct, 2020.

Amazon sAMOLED Quiz Answers – Win Reward Samsung Galaxy M31s [4 – 30 Oct 2020]

0
Amazon Samsung Quiz Answers - Win Galaxy M31s
Amazon Samsung Quiz Answers – Win Galaxy M31s

Amazon sAMOLED Quiz gone live and here it’s answers. Play this Amazon Special Edition Quiz which has 5 questions and get a chance to win Samsung Galaxy M31s for 5 winners. #SamsungGalaxyM31sQuiz #AmazonSpecialEditionQuiz. Find and play more Amazon Quiz contests.


Download the Amazon app from Google Play Store or Apple App Store.


Amazon Samsung sAMOLED Quiz Details

  1. Quiz Prize: Samsung Galaxy M31s
  2. No. of Winners: 5
  3. Quiz Date: 4 – 30 Oct 2020
  4. Winner Announcement Date: 31 Oct 2020

Answers for Amazon sAMOLED Quiz

Question 1: sAMOLED Displays are known to offer punchier blacks and truer colors Vs IPS LCD panels as they have a much higher

Answer 1: Contrast Ratio

Question 2: sAMOLED displays can replicate a much wider range of colors as compared to IPS LCD panels due to their higher_______

Answer 2: Color Gamut

Question 3: As sAMOLED displays can control each individual pixel, resulting in reduced power consumption vis-à-vis IPS LCD Panels, this helps the battery to:

Answer 3: Last Longer

Question 4: sAMOLED Plus displays allow large battery phones to also be thin and easy to hold are they are upto 43% ______________ and 28%_______________ vs IPS LCD Panels

Answer 4: Slimmer & Lighter

Question 5: sAMOLED panels are usually more expensive due to their superior technology. However, Samsung M Series offers Full HD+ sAMOLED display phones starting at ______ price point.

Answer 5: 13999



Product Recommendations

Last updated on November 27, 2021 11:33 am

You May Also Like


Details Of The Contest

  1. This Contest will commence on 4th Oct, 2020 from 12:00:01 a.m. (IST) to 30th Oct, 2020 (IST) (“Contest Period”).
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.
  3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out by Amazon amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly to choose the winner/s of the Contest.
  5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 5(five) participants will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning Samsung Galaxy M31s each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.
  8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

Winner Announcement

After Amazon confirms the winner/s, the will contact the winners individually through email/SMS. Once confirmed, the winners’ names will be posted on this page on www.amazon.in/winners by 31st October, 2020.

Amazon Great Indian Festival Quiz Answers – Win Reward Rs.50,000 [7 – 16 Oct 2020]

0
Amazon Great Indian Festival Quiz Answers - Win Reward Rs.50,000
Amazon Great Indian Festival Quiz Answers – Win Reward Rs.50,000.

Here is the new Amazon Great Indian Festival Quiz and it’s answers. Play this Amazon Special Edition Quiz which has 5 questions and get a chance to win ₹50,000 for 4 winners. #AmazonPay #AmazonSpecialEditionQuiz. For more latest Amazon Quiz contests, click here.


Download the Amazon app from Google Play Store or Apple App Store.


Amazon Great Indian Festival Quiz Details

  1. Quiz Prize: ₹50,000
  2. No. of Winners: 4
  3. Quiz Date: 7 – 16 Oct 2020
  4. Winner Announcement Date: 17 Oct 2020

Answers for Amazon Great Indian Festival Quiz

Question 1: What is the additional cashback you will get on minimum purchase of ₹1,000 as your first order?

Answer 1: 5%

Question 2: Golden hour deals will be live from ___PM to ___AM only on the app.

Answer 2: 8PM To 12AM

Question 3: When does the Great Indian Festival Start?

Answer 3: 17th October

Question 4: When does the Great Indian Festival sale start for prime members?

Answer 4: 16th October

Question 5: You can get additional 10% discount on _____ credit/debit card?

Answer 5: HDFC Bank



Product Recommendations

Last updated on November 27, 2021 11:34 am

You May Also Like


Details Of The Contest

  1. This Contest will commence on 7th Oct, 2020 from 12:00:01 a.m. (IST) to 16th Oct, 2020 (IST) (“Contest Period”).
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.
  3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out by Amazon amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly to choose the winner/s of the Contest.
  5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 4(four) participants will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning ₹50,000 as Amazon Pay balance each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.
  8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

Winner Announcement

After Amazon confirms the winner/s, the will contact the winners individually through email/SMS. Once confirmed, the winners’ names will be posted on this page on www.amazon.in/winners by 17th Oct, 2020.

Amazon Mirzapur Quiz Answers – Win Reward Rs.10,000 [6 – 22 Oct 2020]

0
Amazon Mirzapur Quiz Answers - Win Reward Rs.10,000
Amazon Mirzapur Quiz Answers – Win Reward Rs.10,000.

New Amazon Mirzapur Quiz is live and it’s a new opportunity for Amazon QuizTime lovers. Play this 6 questions #AmazonQuiz and get a chance to win ₹10,000 as Amazon Pay Balance for 50 Winners. #MirzapurQuizOnAmazon #AmazonSpecialQuiz. Find and play more Amazon Quiz contests.


Download the Amazon app from Google Play Store or AppleApp Store.


Amazon Mirzapur Quiz Details

  1. Today’s Prize: ₹10,000
  2. No. of Winners: 50
  3. Quiz Date: 6 – 22 Oct 2020
  4. Winner Announcement Date:15th Nov 2020

Answers for Amazon Mirzapur Quiz

Question 1. The character shown in the image said the dialogue ‘Darr Ki Dikkat Yehi Hain Ke Wo Kabhi Bhi Khatam Ho Sakta Hain’ . Identify the character.

Answer 1: Kaleen Bhaiyya

Question 2. Which of these actors has the same surname in the series ‘Mirzapur’ as he does in real life?

Answer 2: Pankaj Tripathi

Question 3. How many eggs does Guddu Bhaiyya eat in Season 1?

Answer 3: 50

Question 4. Based on the video, which of these is written on the number plate of a car driven by Munna?

Answer 4: King of Mirzapur

Question 5. In this video, Guddu is shown training whom to shoot?

Answer 5: Golu

Question 6. In the video Munna says, ‘Hum ek naya niyam bana rahe hai, ke Mirzapur ke gaddi pe baithne wala _ ‘ Fill in the blanks.

Answer 6: Kabhi bhi niyam badal sakta hai



Product Recommendations

out of stock
Amazon.in
Last updated on November 27, 2021 11:34 am

You May Also Like

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – Win Reward | 12 Oct 2020

Here is Flipkart Daily Trivia Quiz answers of the day. Flipkart trivia answers can be found below for 5 questions and get a chance to win Gems, Gift Vouchers and other Gifts. #FlipkartContest #FlipkartDailyTrivia. Flipkart Trivia answers are updated daily after 12:00 AM. Watch this Flipkart Trivia Answers page daily …

Details Of The Contest And How To Enter

  1. This Contest Will Commence On 6th Oct, 2020 From 12:00:01 A.M. (IST) To 22nd Oct, 2020 11:59:59 P.M. (IST) (“Contest Period”).
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.
  3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.
  5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 50(fifty) participants will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning ₹10,000 as Amazon Pay Balance each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.
  8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

Winner Announcement

After Amazon confirms the winner/s, the will contact the winners individually through email/SMS. Once confirmed, the winners’ names will be posted on this page on www.amazon.in/winners by 5th Nov, 2020.

Amazon Fashion Quiz Answers – Win Reward ₹1,000 [6 – 31 Oct 2020]

0
Amazon Fashion Quiz Answers - Win Reward ₹1,000
Amazon Fashion Quiz Answers – Win Reward ₹1,000.

Here is the Amazon Fashion quiz for Amazon QuizTime lovers. Play this 5 questions Amazon Fashion Quiz and get a chance to win ₹1,000 as Amazon pay balance for 100 Winners. #AmazonFashionQuiz #AmazonSpecialEditionQuiz. Hope you find this Amazon Fashion quiz answers useful. Find and play more Amazon Quiz contests.


Download the Amazon app from Google Play Store or Apple App Store.


Amazon Fashion Quiz Details

  1. Today’s Prize: ₹1,000
  2. No. of Winners: 100
  3. Quiz Date: 6 – 31 Oct 2020
  4. Winner Announcement Date: 30 Nov 2020

Answers for Amazon Fashion Quiz

Question 1: Which kind of clothing item does 9 yards refer to?

Answer 1: Saree

Question 2: What will Amazon fashion offer during Great Indian Festival?

Answer 2: All of the above

Question 3: Which of these fashion brands will be on sale during Great Indian Festival?

Answer 3: All of the above

Question 4: Which one of the below is a sports brand? Hint – Its also a large cat species found in the mountains of North and South America.

Answer 4: PUMA

Question 5: What is the offer on Amazon Fashion during Great Indian Festival?

Answer 5: Up to 80% off



Product Recommendations

Amazon Brand - Myx Women's Cotton Shirt Kurta (SS20MYXCORE05_Black_Large)

 out of stock
Buy Now
Amazon.in
as of December 2, 2021 4:50 pm

Features

  • Color Name: Black
  • Material: Cotton with three quarter sleeve and button front
  • Shirt
  • Calf length
  • Machine wash

Details Of The Contest And How To Enter

  1. This Contest Will Commence On 6th Oct, 2020 From 12:00:01 A.M. (IST) To 31st Oct, 2020 11:59:59 P.M. (IST) (“Contest Period”).
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.
  3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.
  5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 100(hundred) participants will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning Amazon Pay Balance Worth ₹1,000 each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.
  8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

Winner Announcement

After Amazon confirms the winner/s, the will contact the winners individually through email/SMS. Once confirmed, the winners’ names will be posted on this page on www.amazon.in/winners by 30th Nov, 2020.


You May Also Like

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – Win Reward | 12 Oct 2020

Here is Flipkart Daily Trivia Quiz answers of the day. Flipkart trivia answers can be found below for 5 questions and get a chance to win Gems, Gift Vouchers and other Gifts. #FlipkartContest #FlipkartDailyTrivia. Flipkart Trivia answers are updated daily after 12:00 AM. Watch this Flipkart Trivia Answers page daily …

Amazon Dabur Quiz Answers – Win Reward Rs.10,000 [5 – 30 Oct 2020]

0
Amazon Dabur Quiz Answers - Win Reward Rs.10,000
Amazon Dabur Quiz Answers – Win Reward Rs.10,000

New Amazon Dabur Quiz is live and it’s a new opportunity for Amazon QuizTime lovers. Play this 5 questions #AmazonQuiz and get a chance to win ₹10,000 as Amazon Pay Balance for 5 Winners. #AmazonSpecialQuiz. Find and play more Amazon Quiz contests.


Download the Amazon app from Google Play Store or AppleApp Store.


Amazon Dabur Quiz Details

  1. Today’s Prize: ₹10,000
  2. No. of Winners: 5
  3. Quiz Date: 5 – 30 Oct 2020
  4. Winner Announcement Date: 15th Nov 2020

Answers for Amazon Dabur Quiz

Question 1. Which of these is a health benefit of Dabur Chyawanprash?

Answer 1: All of these

Question 2. Dabur Chyawanprash is a product for the entire family- with clinically tested _____ immunity for the entire family. Fill in the blanks

Answer 2: 2X

Question 3. Its scientific name is Bacopa Monnieri and it is an intellect promoter and antioxidant. What is this ingredient in Dabur Chyawanprash?

Answer 3: Brahmi

Question 4. Dabur Chyawanprash is also available in a _______ free variant. Fill in the blanks

Answer 4: Sugar

Question 5. In which year was Dabur, the manufacturer of the famous Dabur Chyawanprash founded?

Answer 5: 1884



Product Recommendations

Rs. 320
Rs. 349
in stock
15 new from Rs. 285
Amazon.in
Last updated on December 2, 2021 4:51 pm

You May Also Like

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – Win Reward | 12 Oct 2020

Here is Flipkart Daily Trivia Quiz answers of the day. Flipkart trivia answers can be found below for 5 questions and get a chance to win Gems, Gift Vouchers and other Gifts. #FlipkartContest #FlipkartDailyTrivia. Flipkart Trivia answers are updated daily after 12:00 AM. Watch this Flipkart Trivia Answers page daily …

Details Of The Contest And How To Enter

  1. This Contest Will Commence On 5th Oct, 2020 From 12:00:01 A.M. (IST) To 30th Oct, 2020 11:59:59 P.M. (IST) (“Contest Period”).
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.
  3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.
  5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 5(five) participants will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning ₹10,000 as Amazon Pay Balance each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.
  8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

Winner Announcement

After Amazon confirms the winner/s, the will contact the winners individually through email/SMS. Once confirmed, the winners’ names will be posted on this page on www.amazon.in/winners by 15th Nov, 2020.

Amazon Oppo F17 Pro Quiz Answers – Win Reward Oppo F17 Pro [5 – 30 Oct 2020]

0
Amazon Oppo F17 Pro Quiz Answers - Win Reward Oppo F17 Pro
Amazon Oppo F17 Pro Quiz Answers – Win Reward Oppo F17 Pro.

Here is the Amazon Oppo F17 Pro quiz for Amazon QuizTime lovers. Play this 5 questions Amazon Oppo quiz and get a chance to win Oppo F17 Pro for 5 Winners. #AmazonQuiz #AmazonSpecialEditionQuiz. Hope you find this Amazon Oppo F17 Pro quiz answers useful. Find and play more Amazon Quiz contests.


Download the Amazon app from Google Play Store or Apple App Store.


Amazon Oppo F17 Pro Quiz Details

  1. Today’s Prize: Oppo F17 Pro
  2. No. of Winners: 5
  3. Quiz Date: 5 – 30 Oct 2020
  4. Winner Announcement Date: 15 Nov 2020

Answers for Oppo F17 Pro Quiz

Question 1: What is the charging speed of OPPO F17 Pro?

Answer 1: 30W VOOC Flash Charge 4.0

Question 2: How many cameras are there in OPPO F17 Pro?

Answer 2: 6AI Portrait Cameras

Question 3: How slim is OPPO F17 Pro?

Answer 3: 7.48mm Ultra Sleek Body

Question 4: Which processor is present in OPPO F17 Pro?

Answer 4: MediaTek Helio P95

Question 5: How much RAM & ROM is present in F17 Pro?

Answer 5: 8GB+128GB



Product Details

OPPO F17 Pro (Matte Black, 8GB RAM, 128GB Storage) with No Cost EMI/Additional Exchange Offers

Rs. 25,990
Rs. 20,990  in stock
1 new from Rs. 20,990
Buy Now
Amazon.in
as of November 27, 2021 11:38 am

Features

  • Android v10 based ColorOS 7.2 operating system with 2.2GHz MediaTek Helio P95 octa core processor, IMG 9XM-HP8 G
  • 16.34 centimeters (6.43 inch) dual punch-hole display with brilliant FHD+ view with 2400 x 1080 pixels resolution, 409 ppi pixel density and 16.7M color support | In-display fingerprint 3
  • 48MP + 8MP + 2MP + 2MP Quad camera with photo, video, panorama, portrait, night scenes, time-lapse photography, beauty selfies, etc. | 16MP main + 2MP depth Front Came
  • 4015mAH lithium-polymer massive battery with 30W VOOC Flash Charge 4.0 | 5 min charge, 4 hours of talkti
  • 1 year manufacturer warranty for device and 6 months manufacturer warranty for in-box accessories including batteries from the date of purchase


Details Of The Contest And How To Enter

  1. This Contest Will Commence On 5th Oct, 2020 From 12:00:01 A.M. (IST) To 30th Oct, 2020 11:59:59 P.M. (IST) (“Contest Period”).
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Amazon.in.
  3. Once you have signed-in to Amazon.in, you can participate by navigating to the Quiz page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz Contest questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.
  5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 5 (five) participants will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning Oppo F17 Pro each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).
  7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.
  8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

Winner Announcement

After Amazon confirms the winner/s, the will contact the winners individually through email/SMS. Once confirmed, the winners’ names will be posted on this page on www.amazon.in/winners by 15th Nov, 2020.


You May Also Like

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – Win Reward | 12 Oct 2020

Here is Flipkart Daily Trivia Quiz answers of the day. Flipkart trivia answers can be found below for 5 questions and get a chance to win Gems, Gift Vouchers and other Gifts. #FlipkartContest #FlipkartDailyTrivia. Flipkart Trivia answers are updated daily after 12:00 AM. Watch this Flipkart Trivia Answers page daily …