Today's Amazon Quiz Answers
Win prizes everyday

Check out today’s Amazon Quiz answers this month of July, 2020; daily updated in this post. Make it a habit of gaining and improving your general knowledge. You may also win some cool prizes for what you do. The Amazon QuizTime starts everyday at 8AM and ends at 12PM. Play this Amazon Daily quiz and get a chance to win exciting Prizes Everyday. Visit this ‘Today’s Amazon Quiz Answers‘ page everyday for updated Quiz Answers. #QuizTimeMorningsWithAmazon.


Download the Amazon app from Google Play Store or Apple App Store.


If you are unable to see the updated today’s Amazon Quiz Answers, please manually refresh the page or click on this link –> Get an update


31st July 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Sony 1000XM3 Headphones)

Question 1: Which team recently clinched their 34th La Liga title by beating Villarreal 2-1?

Answer 1: Real Madrid

Question 2: Which major social media site recently had it’s high profile members targeted in a Bitcoin scam hack?

Answer 2: Twitter

Question 3: Which driver recently achieved his 90th pole position in F1?

Answer 3: Lewis Hamilton

Question 4: According to a recent UN report, which country helped over 270 million people move out of poverty in the last 10 years, the highest?

Answer 4: India

Question 5: Which American singer-songwriter is set to headline the virtual EDM fest ‘Tomorrowland Around the World’?

Answer 5: Katy Perry



Product Recommendations

Rs. 73,600
Rs. 75,000
in stock
1 new from Rs. 73,600
Amazon.in
Free shipping
Last updated on August 4, 2020 11:28 am

Subscribe

If you want to get notified about Amazon quiz answers immediately when posted, then subscribe to our blog by providing your email id in the email subscription box below.

Disclaimer: We assure you that, we WONT spam your inbox with tons of mails. We also take our user’s privacy very seriously. We DO NOT share your email ids with anyone.


Previous Amazon Daily Quiz Answers

Click To Open

30th July 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Rs.50,000)

Question 1: Grant Imahara, who passed away recently, was the co-host of which popular science TV show on the Discovery Channel?

Answer 1: MythBusters

Question 2: In a recent Star Sports Survey, MS Dhoni beat Sourav Ganguly by a narrow margin in the poll for which category?

Answer 2: Best Captain

Question 3: In a recent Star Sports Survey, MS Dhoni beat Sourav Ganguly by a narrow margin in the poll for which category?

Answer 3: Kargil

Question 4: In an upcoming movie, based on which scientist is Ethan Hawke playing the title role, with Kyle MacLachlan playing the role of Edison?

Answer 4: Nikola Tesla

Question 5: In an upcoming movie, based on which scientist is Ethan Hawke playing the title role, with Kyle MacLachlan playing the role of Edison?

Answer 5: HCL


29th July 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Samsung M30s)

Question 1: Jack Charlton, who recently passed away, was a member of which 1966 FIFA World Cup winning team?

Answer 1: England

Question 2: In which city is the Sri Padmanabhaswamy Temple located?

Answer 2: Thiruvananthapuram

Question 3: What is the name of the comet discovered by NASA, which is said to be visible to the naked eye in the month of July?

Answer 3: Neowise

Question 4: 22nd July is observed globally as __ approximation day. Fill in the blanks.

Answer 4: Pi

Question 5: Pakistan recently allowed which country to send goods to India using the Wagah border from July 15?

Answer 5: Afghanistan


28th July 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Samsonite Polycarbonate Suitcase)

Question 1: A very rare ‘Golden Tabby’ tiger has recently been spotted in which National Park?

Answer 1: Kaziranga National Park

Question 2: An ‘Astronomical Unit’ is defined as the mean distance between which two objects in space?

Answer 2: Earth and Sun

Question 3: The role of Kolkata based IAS officer, Paritosh Bannerji is being played by Jisshu Sengupta in which upcoming film?

Answer 3: Shakuntala Devi

Question 4: To celebrate which film’s anniversary did Deepika Padukone change her Instagram and Twitter names to ‘Veronica’, her character in the film?

Answer 4: Cocktail

Question 5: The Court of Arbitration for Sport recently overturned which team’s 2 year suspension from European Football tournaments?

Answer 5: Manchester City FC


27th July 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Prizes Everyday)

Question 1: PM SVAnidhi is a centrally sponsored scheme to help whom?

Answer 1: Street Vendors

Question 2: Sri Lanka recently reported to have eradicated Rubella and which other disease?

Answer 2: Measles

Question 3: Which of these days has been observed on July 11 every year since 1989?

Answer 3: World Population Day

Question 4: Who was the Man of the Match for a 9 wicket match haul in the first Test match between England and West Indies, recently held at Southampton?

Answer 4: Shannon Gabriel

Question 5: The Jenner Institute at the Oxford University is a famous institute that specializes in research of what?

Answer 5: Vaccines


26th July 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Samsung Galaxy Z Flip)

Question 1: Which striker has become the first player in the history of La Liga to record 20 goals and 20 assists in a single season?

Answer 1: Lionel Messi

Question 2: A biography written by Tenzin Geyche Tethong would be released in October. With nearly 400 photographs and documents, it is about whom?

Answer 2: The 14th Dalai Lama

Question 3: In the TV series, Friends what is the name of the cafe, Rachel, Ross, Monica, Chandler, Phoebe and Joey frequently visit?

Answer 3: Central Perk

Question 4: Which company recently announced a $10 billion ‘India Digitization Fund’ to accelerate growth of a digital India?

Answer 4: Google

Question 5: Madeline Swegle recently became the first Black female to perform what role in the US Navy in its 110-year history?

Answer 5: Fighter Pilot


25th July 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Bose 700 Bluetooth Headphones)

Question 1: Actor Jagdeep, who recently passed away, is remembered for playing which much-loved role in Sholay?

Answer 1: Soorma Bhopali

Question 2: Dubbed as the pandemic Test, the first international cricket match after the Coronavirus break, was played between England and which team?

Answer 2: West Indies

Question 3: What is the name of the re-branded Google Plus for enterprise customers?

Answer 3: Google Currents

Question 4: Which company supplies the Apache and Chinook helicopters to India?

Answer 4: Boeing

Question 5: Hope orbiter, that was launched recently, is the first Mars mission of which country?

Answer 5: UAE


24th July 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win GoPro Hero 8)

Question 1: Which former RBI governor is the author of the recently published book ‘Overdraft: Saving the Indian Saver’?

Answer: Urjit Patel

Question 2: Gagandeep Kang is the first Indian woman scientist to be selected as a Fellow of which organisation?

Answer: Royal Society of London

Question 3: Zoonoses Day is held every year on July 6 to commemorate the scientific achievement of which scientist?

Answer: Louis Pasteur

Question 4: ‘Reels’ is a new video feature launched by which popular app?

Answer: Instagram

Question 5: ISRO is set to launch Amazonia-1, an earth observation satellite developed by which country?

Answer: Brazil


23rd July 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Rs.15,000)

Question 1: Which ‘made in India’ free video-conferencing application was recently launched by Reliance Jio?

Answer: JioMeet

Question 2: Ofek-16 is a military surveillance satellite launched by which country?

Answer: Israel

Question 3: The BMC and CPCB have joined hands to set up India’s first clinic for what in Bhopal?

Answer: e-Waste

Question 4: Which Indian PSU recently launched special winter-grade diesel for the Union Territory of Ladakh?

Answer: Indian Oil

Question 5: Which operation did Indian Navy undertake as part of the national effort to repatriate Indian citizens from overseas?

Answer: Samudra Setu


22nd July 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Samsung Galaxy Note 10)

Question 1: In which Indian state is ‘Rewa Solar Power Plant’, one of the largest single-site solar power plants in India, located?

Answer: Madhya Pradesh

Question 2: CBSE has partnered with which tech giant to deliver courses on digital safety and online well-being?

Answer: Facebook

Question 3: Dharma Chakra Day, celebrated by Buddhists all over the world, commemorates which of the following?

Answer: Buddha’s first sermon

Question 4: Which famous rapper recently claimed he is running for President of Unites States in 2020?

Answer: Kanye West

Question 5: Which Indian boxer has recently become World No. 1 in the 52kg weight category in the AIBA rankings?

Answer: Amit Panghal


21st July 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Bose Soundsport Headphones)

Question 1: Which country, recently in news due to elephant deaths, is home to almost a third of African elephants?

Answer: Botswana

Question 2: Institute of Liver and Biliary Sciences in Delhi is the host of India’s first __ , launched very recently.

Answer: Plasma Bank

Question 3: For the first time ever which Grand Prix opened the F1 calendar with a closed door event?

Answer: Austrian Grand Prix

Question 4: In Gujarat, Dhanvantri Rath services has been launched to provide what kind of services to the people?

Answer: Healthcare

Question 5: Which 200-year-old apparel company, that outfitted 40 of the last 45 US presidents, recently filed for bankruptcy?

Answer: Brooks Brothers


20th July 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Rs.50,000)

Question 1: The Singer Laren museum in Amsterdam announced the theft of the 1884 painting ‘Spring Garden’ by which famous artist?

Answer: Van Gogh

Question 2: Defence Minister Rajnath Singh released a book titled ‘Invincible’ on which former Indian minister?

Answer: Manohar Parrikar

Question 3: Ignaz Semmelweis, a 19th century obstetrician, is now widely credited with discovering the medical importance of which of the following?

Answer: Hand Washing

Question 4: Ignaz Semmelweis, a 19th century obstetrician, is now widely credited with discovering the medical importance of which of the following?

Answer: Bhagat Singh

Question 5: Which of these upcoming movies starring Akshay Kumar, is a remake of the famous Tamil horror movie Kanchana?

Answer: Laxmmi Bomb


19th July 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Samsung M30s)

Question 1: Using the new ‘Crew Dragon’ spacecraft which organisation announced plans to send 3 tourists to the International Space Station in 2021?

Answer: SpaceX

Question 2: Time Magazine recreated whose famous 1963 speech at the Lincoln Memorial, through virtual reality?

Answer: Martin Luther King Jr

Question 3: Which state has launched a program called ‘Jalasathi’ to ensure supply of safe drinking water to all inhabitants of the state?

Answer: Odisha

Question 4: Due to the presence of major automobile manufacturing units and allied industries, which city in India is called the Detroit of India?

Answer: Chennai

Question 5: Rex Harrison and Eddie Murphy have both played this doctor who can talk to animals. Who played the same role in the recent movie Dolittle?

Answer: Robert Downey Jr


18th July 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Fender Acoustic Guitar)

Question 1: Who is known as the ‘Waterman of India’ and is renowned for his conversational efforts in bringing back many rivers, and increasing the water table level in Rajasthan?

Answer: Dr. Rajendra Singh

Question 2: The recently discovered Craspedotropis gretathunbergae is a species of what animal?

Answer: Snail

Question 3: Which five-time Grand Slam champion announced her retirement from tennis at the age of 32?

Answer: Maria Sharapova

Question 4: ‘Jungle Cry’ is about 12 underprivileged children from Odisha who went on to win the U14 World Cup in which sport?

Answer: Rugby

Question 5: Which child actor who acted in Mr India is now a successful choreographer and the director of movies such as Baaghi 2 and Baaghi 3?

Answer: Ahmed Khan


17th July 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Bose 700 Bluetooth Headphones)

Question 1: ‘Prisoner 46664’, often used as a reverential title for Nelson Mandela, comes from the number assigned to him at which prison?

Answer: Robben Island

Question 2: The number ‘0’ does NOT have an equivalent in Roman numerals.

Answer: TRUE

Question 3: In 2019, Jayshree Vyas became the first independent woman director appointed by which stock exchange?

Answer: Bombay Stock Exchange

Question 4: What is the capital of Norway?

Answer: Oslo

Question 5: What phrase coined by Desmond Tutu did Nelson Mandela use to describe South Africa?

Answer: Rainbow Nation


16th July 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Rs.15,000)

Question 1: Swami Vivekanada was a monk and one of the most celebrated spiritual leaders of India. He worked tirelessly towards betterment of the society, in servitude of the poor and needy. What is his real name?

Answer: Narendra Nath Datta

Question 2: What is the name of India’s first manned space flight project?

Answer: Gaganyaan

Question 3: Who among them recently won the World Rapid Chess Championship in the women’s category? (Hint: She was born in Andhra Pradesh)

Answer: Koneru Humpy

Question 4: Which Hindi word was chosen as the ‘Oxford Hindi Word of 2019’ by the Oxford University Press?

Answer: Samvidhaan

Question 5: _ Day is celebrated in honour of Swami Vivekananda’s birthday. (Fill in the blank)

Answer: National Youth Day


15th July 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Apple iPhone XR)

Question 1: India recently announced plans to procure 21 MiG-29 fighter jets from which nation under its latest defense deal?

Answer: Russia

Question 2: Which Indian organisation has recently started the broadcast of its first ever Sanskrit ‘news magazine’ program – Sanskrit Saptahiki?

Answer: All India Radio

Question 3: Recently, Jai Ram Thakur announced that his state __ is the first in the country where all households have LPG gas connections.

Answer: Himachal Pradesh

Question 4: Dragon Boat Festival is a traditional holiday in which country, that occurs near the summer solstice?

Answer: China

Question 5: Which Indian actress is slated to join the star cast of Keanu Reeves’ ‘Matrix 4’?

Answer: Priyanka Chopra


14th July 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Bose Soundsport Headphones)

Question 1: ‘Bhonsle’ which won the Best Director award at the Asian Film Festival Barcelona in 2019, stars which of these actors, as Ganpath Bhonsle?

Answer: Manoj Bajpayee

Question 2: Which of these is one of the Indian vaccine candidates for COVID- 19 that is going into human trials?

Answer: ZyCov-D

Question 3: Mubarak Mandi Palace, currently an administrative building for the local government, was the erstwhile home of the royals from which place?

Answer: Jammu and Kashmir

Question 4: Lin Dan, who recently announced his retirement, is a two times Olympic gold medal winner in which sport?

Answer: Badminton

Question 5: Purple Pebble Pictures is a film production company established by which Indian actress?

Answer: Priyanka Chopra


13th July 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Rs.50,000)

Question 1: Invented by and named after Japanese botanist Akira Miyawaki, the ‘Miyawaki Method’ is a unique technique to do what?

Answer: Grow forests

Question 2: Recently ISRO’s Mangalyaan sent images of the biggest moon of Mars. What is it called?

Answer: Phobos

Question 3: The Hagia Sophia museum is located in which city?

Answer: Istanbul

Question 4: It has been announced that the Dehing Patkai Wildlife Sanctuary will soon get National Park Status. In which state is it located?

Answer: Assam

Question 5: Which of these cricketers is captaining the home side in the first Test since the COVID-19 induced hiatus?

Answer: Ben Stokes


12th July 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Mi A3)

Question 1: What is the name of the longest ever freight train- 2.8 kms long, recently started by the Indian Railways?

Answer: Shesh Naag

Question 2: Which country just completed the BeiDou constellation, one of four global navigation networks alongside GPS, GLONASS and Galileo?

Answer: China

Question 3: Which Indian organisation is licensed to build Sukhoi Su-30MKI, and has completed production of more than 270 fighters?

Answer: HAL

Question 4: Which Indian cricketer was named as the country’s ‘Most Valuable Player’ (MVP) of the 21st century by Wisden?

Answer: Ravindra Jadeja

Question 5: Which apparel company launched a campaign around Black Lives Matter called, “For Once, Don’t Do It”?

Answer: Nike


11th July 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Fender Acoustic Guitar)

Question 1: Himachal Pradesh, Uttarakhand, Sikkim, Arunachal Pradesh and Ladakh – all share a border with which of these countries?

Answer: China

Question 2: Which former RBI governor has been conferred with the first Prof. P C Mahalanobis Award in Official Statistics for lifetime achievements?

Answer: C Rangarajan

Question 3: Which European capital city recently had a public dinner at a 1600-ft-long table to celebrate the end of their COVID-19 lockdown period?

Answer: Prague

Question 4: What is the name of the proposed orbiter to Venus by the ISRO to study the surface and atmosphere of the planet?

Answer: Shukrayaan-1

Question 5: Which German striker recently announced his retirement, after scoring in his last game for VFB Stuttgart?

Answer: Mario Gomez


10th July 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win GoPro Hero 8)

Question 1: Which country is helping Bhutan set up the 600MW Kholongchhu Hydro Electric Project?

Answer: India

Question 2: The Amazon Prime series ‘Breathe: Into the Shadows’ stars which of these Bollywood actors?

Answer: Abhishek Bachchan

Question 3: Recently inducted by the Indian Navy, after which mythical character is the indigenously developed anti-torpedo decoy system named?

Answer: Maareech

Question 4: Which global tech firm was the latest to pick up a stake in Jio Platforms for INR 1,894.50 crore ?

Answer: Intel

Question 5: Which country’s Revolutionary Guards Corps plans to establish a permanent military base in the Indian Ocean by March 2021?

Answer: Iran


9th July 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Rs.50,000)

Question 1: Who recently became the third Indian to get inducted into the Elite Panel of ICC Umpires?

Answer: Nitin Menon

Question 2: Which carmaker’s share price recently crossed $1,000, making it worth more than Ford, General Motors, Honda and Fiat Chrysler put together?

Answer: Tesla

Question 3: Jean Castex has been named the new Prime Minister of which country, following the resignation of Edouard Philippe?

Answer: France

Question 4: Who was the first recipient of the Filmfare Best Choreography Award?

Answer: Saroj Khan

Question 5: Energia Space Corporation of which country recently announced its plans for taking the first tourist on a spacewalk by 2023?

Answer: Russia


8th July 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Vivo S1)

Question 1: Which cricketer was recently declared the best Indian Test batsman in the last 50 years in a poll conducted by Wisden India?

Answer: Rahul Dravid

Question 2: In the US, on July 2nd, the Civil Rights Act of 1964 prohibiting discrimination on basis of race was signed by which President?

Answer: Lyndon B Johnson

Question 3: Which movie released in July 2019, is based on the mathematician Anand Kumar?

Answer: Super 30

Question 4: Cary Joji Fukunaga is the director of the 25th installment in which film franchise?

Answer: James Bond

Question 5: Name the Indian Union Minister of Health and Family Welfare who launched India’s first mobile I-Lab for COVID-19 testing?

Answer: Dr Harsh Vardhan


7th July 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Samsonite Polycarbonate Suitcase)

Question 1: The birth anniversary of which Indian statistician is celebrated as The National Statistics Day on June 29?

Answer: PC Mahalanobis

Question 2: Jim Carrey starred as Dr Robotnik, the primary antagonist in which 2020 movie?

Answer: Sonic the Hedgehog

Question 3: Which country has extended the freeze on issuance of ‘Green Cards’ for new immigrants till the end of the current Calendar Year?

Answer: USA

Question 4: Recently which country experienced an earthquake of a magnitude over 7, with the temblor hitting the southern state of Oaxaca?

Answer: Mexico

Question 5: The Tri-Service contingent of the Indian Armed Forces took part in the World War II Victory Day Parade in which country on June 24?

Answer: Russia


6th July 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Rs.15,000)

Question 1: In which state would you find the KINFRA Defence Park, the country’s first defense industrial park in the public sector?

Answer: Kerala

Question 2: The Stegodon, whose fossil has recently been found 50km north of Saharanpur, is an extinct relative of which of these animals?

Answer: Elephant

Question 3: A small scale African miner Saniniu Lazer, recently became a millionaire, after selling two rough __ stones.

Answer: Tanzanite

Question 4: Which weightlifter, recently cleared of her doping charges, is set to receive the Arjuna Award, that has been on hold since 2018?

Answer: K. Sanjita Chanu

Question 5: Whose 39th studio album is ‘Rough and Rowdy Ways’, released on June 19, 2020, through Columbia Records?

Answer: Bob Dylan


5th July 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Samsung Galaxy M30)

Question 1: Which country’s parliament on 27th June 2020, picked veteran opposition leader Micheál Martin as their Prime Minister?

Answer: Ireland

Question 2: Which of these clubs recently sealed the League title for the 2019-20 season, its first since the Premier League’s inception in 1992?

Answer: Liverpool

Question 3: Parvez Jamasji, a military veteran who recently passed away, was awarded __ for gallantry during the 1971 Indo-Pakistan war.

Answer: Vir Chakra

Question 4: According to the USCIS in April 2020, close to 68% of US H1B Visa registrations for FY21 were from which country?

Answer: India

Question 5: The guitar played by which musician during his 1993 MTV Unplugged performance was recently auctioned off at a record price of $6 Million?

Answer: Kurt Cobain


4th July 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Fender Acoustic Guitar)

Question 1: Born on 6th July, 1935 how do we better know the spiritual leader Tenzin Gyatso?

Answer: The Dalai Lama

Question 2: What term recently coined by researchers refers to ‘the coronavirus induced lock-down period and its impact on other species’?

Answer: Anthropause

Question 3: Which 100-year-old Japanese firm, once one of the world’s biggest camera brands, has announced plans to sell off their imaging business?

Answer: Olympus

Question 4: According to the World Federation of Exchanges, with a market capitalization of $1.7 trillion, which is the world’s 10th largest exchange?

Answer: Bombay Stock Exchange

Question 5: An abandoned bus inhabited by adventurer Chris McCandless, removed by Alaskan authorities recently, was made famous in which book and film?

Answer: Into the Wild


3rd July 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Bose 700 Bluetooth Headphones)

Question 1: Which famous cricketer, born on July 8, led India to two consecutive Champions Trophy/ ICC Knockout finals?

Answer: Sourav Ganguly

Question 2: Which Chicago-based brand has announced its entry into the Indian market with an extensive range of car care products?

Answer: Turtle Wax

Question 3: ‘Assessment Of Climate Change Over The Indian Region’, is a national report prepared under the aegis of which Ministry?

Answer: Ministry of Earth Sciences

Question 4: What is the nickname given to the fossil found in 2011 from Antarctica, considered to be the largest soft-shell egg ever discovered?

Answer: The Thing

Question 5: The Baghjan oil field, which has recently been in the news for a fire, and has been asked to close down production, is in which state?

Answer: Assam


2nd July 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Rs.5,000)

Question 1: Which Indian footballer who received the Indian Player of the Year in 1993, 1997 and 1999 has been recommended for Padma Shri this year?

Answer: IM Vijayan

Question 2: The movie ‘Dil Bechara’ based on ‘The Fault in Our Stars’ stars which of these late actors?

Answer: Sushant Singh Rajput

Question 3: Which famous sportsperson born on July 5th, has won a silver medal each at the Olympics, Asian Games and Commonwealth Games?

Answer: PV Sindhu

Question 4: What is the name of the new experimental app introduced by Google for users to share and curate interesting stuff?

Answer: Keen

Question 5: Malala Yousafzai, the youngest person ever to win the Nobel Peace Prize, recently completed her degree from which university in UK?

Answer: University of Oxford


1st July 2020 – Today’s Amazon Quiz Answers (Win Apple iPhone XR)

Question 1: Which famous Music Director born on 27th June was known popularly by the nickname ‘Pancham’?

Answer: RD Burman

Question 2: Which day celebrated annually on 30th June was co-founded by astrophysicist and famed musician Dr. Brian May?

Answer: World Asteroid Day

Question 3: As per Forbes real time Billionaire list, which Indian recently soared into the top 10, based on a sharp rise in net worth?

Answer: Mukesh Ambani

Question 4: The GWM group is China’s largest SUV and pick up manufacturer. What is the full form of GWM?

Answer: Great Wall Motors

Question 5: ‘Swarg ka Dwaar’ is the last episode of which Amazon Prime series?

Answer: Paatal Lok




Details Of The Contest And How To Enter

  1. This Contest will commence everyday in July, 2020 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”).
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and total of participants vary and will be selected as winner by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning the prize mentioned on that day.

Winner Announcement

Today’s Amazon Quiz Answers Winner announcements – After Amazon confirm the winner/s, Amazon will contact the winners individually. Amazon will also post the winners names on page –> https://amazon.in/winners by 31st Aug, 2020.


Leave a Reply