Amazon Quiz Answers [31 Dec 2019] - Win Bose Soundsport Headphones
Amazon Quiz Answers [31 Dec 2019] – Win Bose Soundsport Headphones

Check out today’s Amazon Daily Quiz answers. Make it a habit of gaining and improving your general knowledge. You may also win some cool prizes for what you do. The Amazon QuizTime starts everyday at 8AM and ends at 12PM. Play this quiz and get a chance to win exciting Prizes Everyday. Visit this ‘Today’s Amazon Quiz Answers‘ page everyday for updated Quiz Answers. Checkout this hashtag #QuizTimeMorningsWithAmazon in social media for regular updates.


31st Dec 2019 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Bose Soundsport Headphones)

Question 1. How many coastal states are there in India?

Answer: 9

Question 2. In the TV series Friends, who among the lead characters is a paleontologist?

Answer: Ross

Question 3. Who has become the first-ever Indian cricketer to play 100 T20 internationals?

Answer: Harmanpreet Kaur

Question 4. Which of these is found in the largest quantity on earth?

Answer: Water

Question 5. 2019 Padma Bhushan awardee Mahashay Dharam Pal Gulati has a business of what product?

Answer: Spices


Previous Amazon Daily Quiz Answers

Click To Open

30th Dec 2019 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Rs.5000)

Question 1. Name the founder of ISRO whose 100th birthday was celebrated this year.

Answer: Vikram Sarabhai

Question 2. The Vijay Hazare Trophy, also known as the Ranji One-Day Trophy is a List A cricket tournament in India. Which team won the this trophy in 2019-20 defeating Tamil Nadu in the finals?

Answer: Karnataka

Question 3. Name the renowned naturalist who has been conferred with the Indira Gandhi Prize for Peace, Disarmament and Development 2019.

Answer: David Attenborough

Question 4. Which of these food items is named after the same vessel in which it is cooked?

Answer: Kadai Chicken

Question 5. How do we better know the duo Vivian Fernandes and Naved Shaikh, who have served as inspirations for a popular 2019 movie?

Answer: Divine and Naezy


29th Dec 2019 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Vivo U10)

Question 1. In October who broke Don Bradman’s record of highest average in Test cricket on home soil? (His average has reduced since)

Answer: Rohit Sharma

Question 2. Which CEO topped the list of Fortune’s Business person of the Year 2019?

Answer: Satya Nadella

Question 3. What was climbed for the final time in October 2019 in Australia? (It has been closed for climbers since)

Answer: Uluru

Question 4. Which Indian structure featured in Time’s 2019 list of 100 greatest places in the world?

Answer: Statue of Unity

Question 5. Which of these cricketers led India to its first World Cup final in the 21st Century?

Answer: Saurav Ganguly


28th Dec 2019 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Sennheiser IE 80s Headphones)

Question 1. Birds of Prey is an upcoming movie featuring which of these comic book characters as the main protagonist?

Answer: Harley Quinn

Question 2. Who is the only Indian cricketer to take two international ODI hat-tricks?

Answer: Kuldeep Yadav

Question 3. Stadia from Google is a new cloud-based service offering what to customers?

Answer: Gaming

Question 4. Shashi Tharoor won the Sahitya Akademi Award 2019 in English category for which book?

Answer: An Era of Darkness

Question 5. Who among these will publish an anthology of the writings of Guru Nanak Dev in world languages to mark his 550th birth anniversary?

Answer: UNESCO


27th Dec 2019 – Amazon Daily Quiz Answers (Win FiiO X1II Portable Music Player)

Question 1. If it was Malaika Arora who featured in the song ‘Munni Badnaam Hui’, who features in the song ‘Munna Badnaam Hua’?

Answer: Warina Hussain

Question 2. Who among the following was awarded the Bharat Ratna posthumously?

Answer: Nanaji Deshmukh

Question 3. December 22nd is celebrated as National Mathematics Day on the occasion of whose birthday?

Answer: Srinivas Ramanujan

Question 4. The current Duchess of Sussex was a regular on the first seven seasons of which of these shows?

Answer: Suits

Question 5. What is the value of the commemorative coin released on Mahatma Gandhi’s 150th birth anniversary?

Answer: INR 150


26th Dec 2019 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Rs.15,000)

Question 1. Who recently became the first man to score a century on Test as well as ODI debut?

Answer: Abid Ali

Question 2. Panipat is a city in which present-day state of India?

Answer: Haryana

Question 3. The base color of the bank note of which denomination is magenta?

Answer: INR 2000

Question 4. A small village called Dhordo in Gujarat is currently hosting which famous festival?

Answer: Rann Utsav

Question 5. Which actor born on 17th December was the producer for the movie Vicky Donor, also winning a National Award for the same?

Answer: John Abraham


25th Dec 2019 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Oppo Reno2 Z)

Question 1. In 1804, which composer born on 16th December, debuted his Symphony no 3 in Napoleon’s honour?

Answer: Beethoven

Question 2. Which country topped the medal tally at the South Asian Games 2019?

Answer: India

Question 3. Who is known as Père Noël in French?

Answer: Santa Claus

Question 4. New Zealand has ordered 1,292 of what to treat patients injured in a volcanic eruption on the country’s White Island?

Answer: Square feet of skin

Question 5. If Suman Rao finished 3rd, Opelie Mezzino finished 2nd, who finished 1st? (Hint : Miss world 2019 pageant)

Answer: Toni-Ann Singh


24th Dec 2019 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Samsung Galaxy Tab)

Question 1. According to Google, what was India’s most-searched term of 2019?

Answer: Cricket World Cup

Question 2. Which 2019 video game revolves around various incidents that happen in the fictional country of Urzikstan?

Answer: Call of Duty: Modern Warfare

Question 3. The westernmost point of India falls in which state?

Answer: Gujarat

Question 4. Which popular actor born on 21st December 1963, played a negative role for the first time in the movie Shikari in 2000?

Answer: Govinda

Question 5. How do we better know Paul David Hewson, who with his group put up a memorable show at the DY Patil Stadium on December 15th, 2019? (Hint : U2 performed on 15th December in Mumbai).

Answer: Bono


23rd Dec 2019 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Rs.20,000)

Question 1. Who recently became the first Indian to play 150 Ranji matches?

Answer: Wasim Jaffer

Question 2. Who among these famous Indians appears on the Forbes 2019 ‘The World’s 100 Most Powerful Women’ list?

Answer: Nirmala Sitharaman

Question 3. ‘Mind Master: Winning Lessons from a Champion’s Life’ is a new book by which famous Indian?

Answer: Viswanathan Anand

Question 4. India celebrated the 550th birth anniversary of which religious figure in 2019?

Answer: Guru Nanak

Question 5. In which country was the ‘Shuri Castle’ located? It was a UNESCO World Heritage site that got destroyed in a recent fire.

Answer: Japan


22nd Dec 2019 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Realme U1)

Question 1. Which of the following celebrated its 250th session in November 2019?

Answer: Rajya Sabha

Question 2. Who recently broke Steve Bucknor’s record of most Test matches as an umpire?

Answer: Aleem Dar

Question 3. Which of these was the title of a 2002 action thriller that starred Milind Soman and Danny Denzongpa?

Answer: 16th December

Question 4. Trav B Ryan has started a petition (received 32000+ signatures) for Apple to introduce an emoji based on which adorable character?

Answer: Baby Yoda

Question 5. Which foreign oil company’s recent IPO(Initial Public Offering) allowed it to pass Apple as the world’s most valuable public company?

Answer: Saudi Aramco


21st Dec 2019 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Bose 700 Bluetooth Headphones)

Question 1. Who was named the TIME magazine’s Person of the Year in 2019?

Answer: Greta Thunberg

Question 2. Which tech/social media platform recently announced that it will start asking users their age when they sign up for an account?

Answer: Instagram

Question 3. The Samaja, which is celebrating 100 years this year, is a daily newspaper from which state?

Answer: Odisha

Question 4. The World Anti-Doping agency banned which country from sporting events for the next four years, including the 2020 Summer Olympics and the 2022 Winter Olympics?

Answer: Russia

Question 5. Gotabaya Rajapaksa has been sworn in as the new President of which country?

Answer: Sri Lanka


20th Dec 2019 – Amazon Daily Quiz Answers (Win GoPro Hero 8)

Question 1. The 50th International Film Festival of India was recently held in which state?

Answer: Goa

Question 2. For which incident that happened 100 years ago, did former British PM Theresa May express “regret” in the UK Parliament in 2019?

Answer: Jallianwala Bagh massacre

Question 3. Manoj Mukund Naravane is set to be the 28th occupant of which important post, after the current holder retires on 31st December 2019?

Answer: Chief of Army Staff

Question 4. Who topped the Spotify list of ‘most-streamed artist of the decade’?

Answer: Drake

Question 5. Who has become the youngest scorer in UEFA Champions League history? (Hint: He plays for FC Barcelona)

Answer: Ansu Fati


19th Dec 2019 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Rs.10,000)

Question 1. Which iconic Indian institution is celebrating 100 years this year?

Answer: IIT BHU

Question 2. 34-year-old Sanna Marin from which country recently became the world’s youngest sitting prime minister?

Answer: Finland

Question 3. What is the topic of the COP25 conference, held recently over 12 days in Madrid?

Answer: Climate change

Question 4. Mominul Haque is the current captain of which nation’s Test cricket team?

Answer: Bangladesh

Question 5. Who has been appointed as the new CEO of Alphabet Inc.?

Answer: Sundar Pichai


18th Dec 2019 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Huawei Y9 Prime)

Question 1. Which of these movies was also referred to during production as ‘Bond 25’? (Hint: It will be 25th James Bond film).

Answer: No Time to Die

Question 2. Going into the auction for the 2020 IPL, which of these players was not retained by his team?

Answer: Chris Lynn

Question 3. Dilma Rousseff, born on 14th December 1947, served as the President of which country before being impeached?

Answer: Brazil

Question 4. ‘Hand in Hand 2019’ that began in Meghalaya from December 7th is a joint military exercise of India and which country?

Answer: China

Question 5. The recently released ‘Pati Patni aur Woh’ is a remake of a 1978 movie starring which of these actors in the lead role?

Answer: Sanjeev Kumar


17th Dec 2019 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Fujifilm X-A7 Mirrorless Camera)

Question 1. Which is the only flag in the world representing a country to feature a sinking ship?

Answer: Bermuda

Question 2. The Konark temple appears on the reverse side of the bank note of which denomination?

Answer: INR 10

Question 3. His movie ‘Dhoom’ popularized the Suzuki Hayabusa more than ever among the Indian audiences. Since then he has gone on to work in many more Bollywood movies. He is also a successful model and film producer. He celebrates his birthday today. Who is he?

Answer: John Abraham

Question 4. The CIMON – an AI working with astronauts on the International Space Station was developed by which organisation?

Answer: IBM

Question 5. Which entity bought by Reliance, is considered the oldest toy shop in the world?

Answer: Hamleys


16th Dec 2019 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Rs.5000)

Question 1. In ‘Friends’ which of these couples adopt the twins Jack and Erica? (Hint: This happens in the final season of the show).

Answer: Chandler and Monica

Question 2. Shivaji Rao Gaekwad is the real name of which legendary actor born on 12th December 1950?

Answer: Rajanikanth

Question 3. Which country hosted the 2019 edition of the South Asian Games?

Answer: Nepal

Question 4. Which of these is the sequel of the movie Wonder Woman starring Gal Gadot?

Answer: Wonder Woman 1984

Question 5. Which of these records was set by the 2019 Nobel Prize in Chemistry recipient John Goodenough?

Answer: Oldest Nobel winner


15th Dec 2019 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Samsung A10s)

Question 1. Who was named the youngest self-made billionaire by Forbes in 2019?

Answer: Kylie Jenner

Question 2. Born on 11th December 1922, which Bollywood actor’s ancestral home in Pakistan was declared a heritage site by the Pakistan government in 2014?

Answer: Dilip Kumar

Question 3. How many centuries has Virat Kohli hit in T20 international cricket?

Answer: 0

Question 4. Which company is building Starship, a transportation system designed for interplanetary travel?

Answer: SpaceX

Question 5. Which of these historical characters has Sanjay Dutt portrayed in a recent movie directed by Ashutosh Gowariker?

Answer: Ahmad Shah Abdali


14th Dec 2019 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Bosch Washing Machine)

Question 1. Which Sweden based global music streaming giant entered India in March 2019?

Answer: Spotify

Question 2. ‘National Unity Award’, the highest civilian award given for contribution to unity and integrity of India is named after whom?

Answer: Sardar Patel

Question 3. Which country’s space agency is behind the Hayabusa asteroid sample-return missions? (Hint : Hayabusa is a robotic spacecraft)

Answer: Japan

Question 4. Which Indian cricketer became the first woman to play 200 ODIs in 2019?

Answer: Mithali Raj

Question 5. Which company joined Apple and Amazon in hitting the $1 trillion valuation in April 2019?

Answer: Microsoft


13th Dec 2019 – Amazon Daily Quiz Answers (Win GoPro Hero 8)

Question 1. Which Indian city hosted the country’s first game between two NBA teams ?

Answer: Mumbai

Question 2. Which Indian classical musician has recently got a minor planet named after him?

Answer: Pandit Jasraj

Question 3. NASA’s rover ‘Opportunity’ was declared dead in 2019 after spending 15 years on which planet?

Answer: Mars

Question 4. Which actor shared the 2019 National Film Award for Best Actor along with Ayushmann Khurrana?

Answer: Vicky Kaushal

Question 5. Which footballer was awarded The Ballon d’Or for a record 6th time recently?

Answer: Lionel Messi


12th Dec 2019 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Rs.20,000)

Question 1. Who is the only Bollywood actor to feature among the ten highest paid actors in the world, as revealed by Forbes in August 2019?

Answer: Akshay Kumar

Question 2. The word smog means a blend of smoke and __?

Answer: Fog

Question 3. Who became Test cricket’s youngest captain in 2019 at the age of 20 years, 350 days?

Answer: Rashid Khan

Question 4. Aamir Khan’s ‘Laal Singh Chadhha’ is going to be the official remake of which Oscar winning film?

Answer: Forrest Gump

Question 5. Daniel Zhang in 2019 became the CEO of which international conglomerate company?

Answer: Alibaba


11th Dec 2019 – Amazon Daily Quiz Answers (Win LG W30 Pro)

Question 1. The Yucca Brevifolia grows from Southern California to Utah in USA. What is the common name of this tree, familiar to music fans? (Hint : U2’s upcoming concert in Mumbai and one of their albums is named after this tree)

Answer: Joshua Tree

Question 2. Whose record did Virat Kohli break for most Test victories as captain outside India in August 2019?

Answer: Sourav Ganguly

Question 3. Aarey forest is located in which city of India?

Answer: Mumbai

Question 4. What animal is ‘Bing Dwen Dwen’, the official mascot for the 2022 Beijing Winter Olympics?

Answer: Giant Panda

Question 5. His real name is Óscar Gutiérrez. He is a WWE super-star who always wears a mask. His famous finishing move is the 619 (Fun fact: He named it 619 based on the area code of his hometown in California). He celebrates his birthday today. Who are we talking about?

Answer: Rey Mysterio


10th Dec 2019 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Canon M200 Mirrorless Camera)

Question 1. The upcoming Salman Khan starrer Dabangg 3 stars the daughter of which of these Bollywood directors?

Answer: Mahesh Manjrekar

Question 2. Oprah Winfrey has globophobia and didn’t enjoy one of her birthday parties because of this. What is globophobia the fear of?

Answer: Balloons

Question 3. In which country did the Indian cricket team register their first ever Test series win in early 2019?

Answer: Australia

Question 4. Shawn Carter born on December 4th is hip-hop’s first billionaire as per Forbes. By what name is he better known in the music industry and around the world?

Answer: Jay Z

Question 5. Which country has announced plans of moving its capital from its richest island Java to an unnamed city in Borneo?

Answer: Indonesia


9th Dec 2019 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Rs.15,000)

Question 1. As per a recent Amazon original web series, what is the name of the wedding planning agency run by Karan Mehra and Tara Khanna?

Answer: Made in Heaven

Question 2. Which of these is a nationwide initiative to immunize children and pregnant women against eight vaccine-preventable diseases?

Answer: Indradhanush

Question 3. Abiy Ahmed, the recipient of the 2019 Nobel Prize for Peace is the Prime Minister of which country?

Answer: Ethiopia

Question 4. If a blacksmith works with iron, what does a redsmith work with?

Answer: Copper

Question 5. Motifs of which of these appear on the new 50 rupee notes issued by RBI?

Answer: Stone Chariot of Hampi


8th Dec 2019 – Amazon Daily Quiz Answers (Win POCO F1 Smartphone)

Question 1. Anjali Chand who recently took the best T20I bowling figures (6 wickets for 0 runs) of all time at the South Asian Games, represents which country?

Answer: Nepal

Question 2. According to the title of a recent book by Amish Tripathi, Ravana is the enemy of which place?

Answer: Aryavarta

Question 3. Which of these word(s), in focus due to several campaigns by activists, has been declared the Oxford Word of the year 2019?

Answer: Climate emergency

Question 4. Which mythical animal features on the flags of both Bhutan and Wales?

Answer: Dragon

Question 5. The recent international badminton tournament held at Lucknow from 26th November- 1st December is named after which sportsperson?

Answer: Syed Modi


7th Dec 2019 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Dyson Air Purifier)

Question 1. Online application, e-visa, ‘e-MASIHA health facility’ are part of India’s initiative to digitize the process for which pilgrimage?

Answer: Haj

Question 2. The first recipient of this award was G.Sankara Kurup from Kerala, the latest recipient Akkitham Achuthan Namboothiri is also from Kerala. Name the award.

Answer: Jnanpith award

Question 3. Who is the narrator in the popular television series ‘Young Sheldon’?

Answer: Jim Parsons

Question 4. Which former Infosys Chairman born on 2nd December is now the President of the New Development Bank of BRICS countries?

Answer: KV Kamath

Question 5. Samjhauta Express and Thar Express, whose services have recently been suspended, used to run between India and which other country?

Answer: Pakistan


6th Dec 2019 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Sony Playstation 4)

Question 1. What’s the name of India’s first ingenuously built light combat jet?

Answer: Tejas

Question 2. Which Indian industrialist topped the Forbes list of the World’s richest sports team owners in 2019?

Answer: Mukesh Ambani

Question 3. Arjun Kapoor, would be seen in the role of which of these military figures in a 2019 movie directed by Ashutosh Gowariker ?

Answer: Sadashiv Rao Bhau

Question 4. Famous for another role, which leader born on 3rd December was India’s Minister for Food & Agriculture from August 1947- April 1952?

Answer: Rajendra Prasad

Question 5. In 2018, the new bank note of which denomination was launched in chocolate brown colour?

Answer: INR 10


5th Dec 2019 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Rs.20,000)

Question 1. What is the name of the NASA program that intends to land the first man and woman on the Moon by 2024?

Answer: Artemis

Question 2. Which medical student is slated to make her Bollywood debut in 2020, in a movie about Prithviraj Chauhan, opposite Akshay Kumar?

Answer: Manushi Chillar

Question 3. Which word often used in politics, is also the name for a group of Cheetahs?

Answer: Coalition

Question 4. Roger Federer and Alexander Zverev recently broke the record for the highest attendance in a tennis match. Where was the match played?

Answer: Mexico City

Question 5. Kailasavadivoo Sivan is the current head of which of these government organisations?

Answer: ISRO


4th Dec 2019 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Nokia 7.2 Smartphone)

Question 1. The recent movie ‘Ford vs Ferrari’ is based on Ford’s quest to win which famous event in auto racing?

Answer: 24 Hours of Le Mans

Question 2. Which cricket stadium hosted India’s first-ever pink ball day/night test match against Bangladesh?

Answer: Eden Gardens

Question 3. Which corridor was opened for pilgrims,connecting Dera Baba Nanak in Gurdaspur with Gurdwara Darbar Sahib in Pakistan?

Answer: Kartarpur corridor

Question 4. Which book, a sequel to a 1985 novel by Margaret Atwood called the ‘The Handmaid’s Tale’, shared the Man Booker Prize in 2019 with ‘Girl, Woman, Other’?

Answer: The Testaments

Question 5. Posted by Chris Godfrey, which of these became the most-liked post ever on Instagram in 2019?

Answer: Photo of an egg


3rd Dec 2019 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Armani Exchange Watch)

Question 1. Which actress born on 28th November, started her Bollywood career playing the role of Ashima Roy in a Shoojit Sircar movie?

Answer: Yami Gautam

Question 2. He was the lead singer of the famous metal band Black Sabbath in the 1970s. He was nicknamed ‘The Prince of Darkness’ and has won Grammy awards in his music career. He celebrates his birthday today. Who is he?

Answer: Ozzy Osbourne

Question 3. National Law/Constitution Day in India was celebrated on 26th November 2019 to mark which day?

Answer: Day constitution was adopted

Question 4. Susan Buffett, Tim Cook, Joe Gebbia, Susan McCaw are all part of the leadership council of a fund set up by which Nobel laureate?

Answer: Malala Yousafzai

Question 5. Lieutenant Shivangi of the Indian Navy, is the first woman to achieve what distinction?

Answer: First woman pilot in Indian Navy


2nd Dec 2019 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Rs.5000)

Question 1. Black Friday, associated with the start of the Christmas shopping season, is observed on the day after which holiday in the USA?

Answer: Thanksgiving

Question 2. ‘Finding the gaps’ is a part memoir, part self help book written by which personality known for his accurate decision making?

Answer: Simon Taufel

Question 3. National Milk Day observed on 26th November every year, is observed on the birthday of which famous Indian?

Answer: Dr. Verghese Kurien

Question 4. Which famous cricketer’s twitter handle has his name along with the words 100mph?

Answer: Shoaib Akhtar

Question 5. Kitten, Pumps, Cone, Sling Back and Platform are types of what?

Answer: Heels


1st Dec 2019 – Amazon Daily Quiz Answers (Win Nokia 6.2)

Question 1. Whose latest book ‘The Anarchy’ recounts the remarkable history of the East India Company from its founding in 1599 to 1803?

Answer: William Dalrymple

Question 2. November 5 is the birthday of which well known cricketer, who now has a stand at Arun Jaitley Stadium named after him?

Answer: Virat Kohli

Question 3. More than 70% of this country lies in Asia. Most of its population, its capital, and its largest city are in Europe. Which country is this?

Answer: Russia

Question 4. The famous Rann Utsav taking place from 28th October to 23rd February happens in which Indian state?

Answer: Gujarat

Question 5. Which 2019 Disney release is set in the fictional town of Arendelle?

Answer: Frozen 2


Details Of The Contest And How To Enter

  1. This Contest will commence everyday in December 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”).
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and total of participants vary and will be selected as winner by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning the prize mentioned on that day.

Winner Announcement

Today’s Amazon Quiz Answers Winner announcements – After Amazon confirm the winner/s, Amazon will contact the winners individually. Amazon will also post the winners names on page –> https://amazon.in/winners by 31st January, 2019.


Featured Posts

Leave a Reply