Amazon Daily Quiz Answers [30 June 2019] – Win OnePlus 7 Pro

11883
Amazon Daily Quiz Answers [30 June 2019] - Win OnePlus 7 Pro
Amazon Daily Quiz Answers [30 June 2019] – Win OnePlus 7 Pro

Check out today’s Amazon Daily Quiz answers 30th June 2019. The Amazon QuizTime starts everyday at 8AM and ends at 12PM. Play this quiz to get a chance to win OnePlus 7 Pro today. #QuizTimeMorningsWithAmazon.

Advertisement

Check out the latest Amazon Quiz,

More Amazon Quiz answers to play


30 June 2019, 8AM-12PM – Amazon Daily Quiz Answers (Win OnePlus 7 Pro)

Question 1. What is the fullform of PDF in context to computing?

Answer: Portable Document Format

Question 2. Which city is the capital of Australia?

Answer: Canberra

Question 3. The Nehru Centre in London aims to create cultural exchange between India and UK. Which Indian author has been appointed as its new director?

Answer: Amish Tripathi

Question 4. Which Indian Grand Chessmaster won the blitz event at the 2019 Asian Continental Chess Championship in Xingtai, China? Fun fact – he’s just 14 years old!

Answer: Nihal Sarin

Question 5. Indian athlete, Pranati Nayak, recently won a bronze medal at an international tournament. Which sport is she associated with?

Answer: Gymnastics


Previous Amazon Quiz Answers


Click To Open

29 June 2019, 8AM-12PM – Amazon Daily Quiz Answers (Win Blaupunkt Party Speakers)

Question 1. Which is the first country to officially declare an ‘environmental and climate emergency’?

Answer: UK

Question 2. Avengers Endgame almost broke all records when it released. But it still isn’t the ‘most successful movie ever made’ in terms of money earned yet. Which film holds this record?

Answer: Avatar

Question 3. Featuring at #100, who is the only Indian to be featured in the Forbes World’s Highest-Paid Athletes list 2019?

Answer: Virat Kohli

Question 4. A Spanish poet, won the 1971 Nobel Prize for Literature. Who was this distinguished poet who is also well-recognized for his love poems?

Answer: Pablo Neruda

Question 5. Nitesh Kumar Jangir won an award for creating a low-cost breathing support device called ‘Saans’. Who is this device meant for?

Answer: Premature babies


28 June 2019, 8AM-12PM – Amazon Daily Quiz Answers (Win Sony Home Theater System)

Question 1. The book ‘281 and Beyond’ is an autobiography of which Indian cricketer?

Answer: VVS Laxman

Question 2. Astronomers have spotted a large expanse of table salt deposits on Jupiter’s moon, Europa.

Answer: True

Question 3. The Mt. Sinabung volcano erupted recently throwing up an ash column of 7kms! Which country is the volcano located in?

Answer: Indonesia

Question 4. Which of these famous hard rock band’s debut album was called ‘Appetite for Destruction’?

Answer: Guns N’ Roses

Question 5. World Blood Donor Day is celebrated on 14th June to commemorate the birth anniversary of _ known for the development and classification of the blood group system. He is also known as the ‘Father of Transfusion Medicine’.

Answer: Karl Landsteiner


27 June 2019, 8AM-12PM – Amazon Daily Quiz Answers (Win Rs.25,000 – 2 Winners)

Question 1. T’Challa, the king of Wakanda, is the alter ego of which superhero?

Answer: Black Panther

Question 2. Which of these Indian musical instruments is NOT a string instrument?

Answer: Chengila

Question 3. Diljit Dosanjh’s film Soorma, is based on the life of which prominent Indian hockey player?

Answer: Sandeep Singh

Question 4. The 6th full moon of 2019 was visible on 17th June alongside Jupiter and appeared reddish in color. What was this phenomenon called?

Answer: Strawberry moon

Question 5. Narendranath Datta was the birth name of which of these?

Answer: Swami Vivekananda


26 June 2019, 8AM-12PM – Amazon Daily Quiz Answers (Win Samsung Galaxy M30)

Question 1. Name the monument that Mohamad Quli Qutub Shah built in Hyderabad in 1951 to commemorate the end of a deadly plague in the city.

Answer: Charminar

Question 2. Whales and Dolphins sleep by resting one half of their brain at a time, which is one of the reasons why they can sleep without drowning

Answer: True

Question 3. Which country will host the 2020 summer Olympics?

Answer: Japan

Question 4. Which of the following is considered the national slogan of India? Hint – It was popularized by Pandit Madan Mohan Malaviya in 1918.

Answer: Satyameva Jayate

Question 5. Who won the women’s Grand Slam title at the 2019 French Open tournament?

Answer: Ashleigh Barty


25 June 2019, 8AM-12PM – Amazon Daily Quiz Answers (Win GoPro Hero7)

Question 1. The iconic ‘Christ The Redeemer’ statue on Corcovado Mountain can be seen in which country?

Answer: Brazil

Question 2. Scientists installed the world’s highest weather station recently. Where has it been launched?

Answer: Mt Everest

Question 3. The Pickwick Papers, also known as The Posthumous Papers of the Pickwick Club, was the first novel of Mark Twain. True or False

Answer: False

Question 4. Why did 22-year old Zonel Sougaijam, an engineer from Manipur, enter the ‘Facebook Hall of Fame’ in June 2019? PS – He was also awarded $5,000 by the company.

Answer: Detecting a bug in Whatsapp

Question 5. Which company is launching India’s first electric motorcycle?

Answer: Revolt Motors


24 June 2019, 8AM-12PM – Amazon Daily Quiz Answers (Win Rs. 10,000 – 5 Winners)

Question 1. Who has been crowned Femina Miss India World 2019? PS – She hails from Rajasthan.

Answer: Suman Rao

Question 2. Which state has the longest known cave in India? The cave is 24,583 meters in length!

Answer: Meghalaya

Question 3. In the Hindi dub of Disney’s upcoming ‘Lion King’, Shah Rukh Khan will be the dubbing the character ‘King Mufasa’. Who will voice the character of Simba, the young lion and King Mufasa’ s son?

Answer: Aryan Khan

Question 4. Which of the following movies won the Oscar for Best Picture, Best Director & Best Actor all at once in the year 1995?

Answer: Forrest Gump

Question 5. Who will be directing Amitabh Bachchan’s next film, ‘Gulabo Sitabo’?

Answer: Shoojit Sircar


23 June 2019, 8AM-12PM – Amazon Daily Quiz Answers (Win Huawei P30 Pro)

Question 1. Name the longest National Highway in India which passes through 11 Indian states?

Answer: NH 44

Question 2. ‘The Forbidden City’ is a UNESCO World Heritage Site and is home to the ‘Palace Museum’ – one of the largest museums in the world. This city was once home to 24 emperors. Where can you find the ‘Forbidden City’?

Answer: China

Question 3. Which national park in India is home to over 70 per cent of the world’s swamp or wild buffalo population, which were recently classified endangered by the IUCN?

Answer: Kaziranga

Question 4. Which among these is NOT a comet, but is in fact an asteroid/dwarf planet in the solar system?

Answer: Ceres

Question 5. Which actress will portray Saina Nehwal in an upcoming biopic on the athelete’s life?

Answer: Parineeti Chopra


22 June 2019, 8AM-12PM – Amazon Daily Quiz Answers (Win Sony Bravia LED TV)

Question 1. Which team broke the record for the highest number of goals scored in any World Cup match (womens or mens) in their debut performance at the FIFA Women’s World Cup? PS – they scored 13 goals in a single match!

Answer: USA

Question 2. Sonam Kapoor and Dulquer Salman will be seen together in a fictional movie about the Indian cricket team, based on a book by Anuja Chauhan. What is the movie called?

Answer: The Zoya Factor

Question 3. Which Bengaluru-based NGO, which is running one of the world’s largest school-meals project was recently awarded the BBC World Service Global Champion Award?

Answer: Akshaya Patra

Question 4. Aromachology is the study of smells. What is the study of sound called?

Answer: Acoustics

Question 5. Which Indian state launched ‘Pink Sarathi’ vehicles to ensure the safety of women commuting by local buses?

Answer: Karnataka


21 June 2019, 8AM-12PM – Amazon Daily Quiz Answers (Win Honor Band 4)

Question 1. This year will be the 20th anniversary of ‘Operation VIJAY’ in India’s history. Which victorious war are we celebrating?

Answer: Kargil war

Question 2. Jallikattu, a famous sport in Tamil Nadu, broke a world record this year for entering the maximum number of participating animals into the sporting arena. Which animal does this game involve?

Answer: Bull

Question 3. India’s second mission to the moon, Chandraayan 2 is all set to blast off into space and aim for landing on the moon’s South Pole, where no one has ever been before. When will it be launched?

Answer: 15th July 2019

Question 4. Featuring over 70 songs, which of these bollywood films holds the record for the highest number of songs?

Answer: Indrasabha

Question 5. Today is the International day of Yoga, celebrated annually on June 21. After a unanimous declaration for this day by the UN general assembly, when was the first ever International Day of Yoga celebrated worldwide?

Answer: 2015


20 June 2019, 8AM-12PM – Amazon Daily Quiz Answers (Win Rs. 20000 – 2 Winners)

Question 1. The first ever computer virus was created in 1971. What was it called?

Answer: Creeper

Question 2. India’s highest railway station (in altitude) is serviced by the Darjeeling Himalayan Railway, a UNESCO World heritage site. Where is it located?

Answer: Ghum

Question 3. Mini Mathur and Cyrus Sahukar are starring in this all-new comedy by Amazon Prime Video which is produced by Dia Mirza. What is the show called?

Answer: Mind the Malhotras

Question 4. For the first time in India, a drone was used to successfully transport blood from a remote health centre. In which state was this incredible feat achieved?

Answer: Uttarakhand

Question 5. On 9th June 2019, Rafael Nadal cinched his 12th French Open win. Who did he play the finals against?

Answer: Dominic Thiem


19 June 2019, 8AM-12PM – Amazon Daily Quiz Answers (Win Vivo V15 Pro)

Question 1. During the British Raj, a now widely-recognized monument was built to commemorate the visit of King George V and the Queen Mary to Bombay. Which monument is it?

Answer: Gateway of India

Question 2. Which of the following is NOT a form of carbon?

Answer: Glass

Question 3. In the world of sports, the Dronacharya award is given to _. Fill in the blank.

Answer: Sports coaches

Question 4. Which is the largest blood vessel in the human body?

Answer: Aorta

Question 5. The first Commonwealth Games were held in 1930 and saw 11 participating countries. Which country played the host for the games?

Answer: Canada


18 June 2019, 8AM-12PM – Amazon Daily Quiz Answers (Win Montra Helicon Bicycle)

Question 1. Did you know that India has a national aquatic animal! Which one of the following is it?

Answer: River Dolphin

Question 2. Which country has launched the first Arctic tourist train service that takes its passengers through the Arctic region before reaching Norway? PS: It is named Zarengold.

Answer: Russia

Question 3. Amazon was founded by Jeff Bezos in the year 2000.

Answer: False

Question 4. Who has Forbes magazine named as the world’s first billionaire rapper?

Answer: Jay-Z

Question 5. Who founded the Vijayanagara Empire that reigned over South India in the 13th century?

Answer: Hariahara I


17 June 2019, 8AM-12PM – Amazon Daily Quiz Answers (Win ₹5,000)

Question 1. The Queen of England celebrates 2 birthdays – on her actual date of birth in April, and an official birthday in June. How old did she turn this year?

Answer: 93

Question 2. Which Indian football player has made the highest number of international appearances (108 matches to be exact) to become the highest capped footballer in the country?

Answer: Sunil Chettri

Question 3. Elena Cornaro Piscopia was one of the first women to receive an academic degree from a university in 1678 and was featured on a Google Doodle recently! What did she receive her doctorate in?

Answer: Philosophy

Question 4. Kangaroo is a type of mammal that carries its young in a small external pouch on its body. What is this type of mammal called?

Answer: Marsupial

Question 5. Which world famous brand derived its name from the Greek goddess of victory?

Answer: Nike


16 June 2019, 8AM-12PM – Amazon Daily Quiz Answers (Win An Apple Watch)

Question 1. Who developed the theory of evolution in the famous book ‘On the Origin of Species’?

Answer: Charles Darwin

Question 2. Long before Google, there have been other search engines on the internet. But which one was the first?

Answer: Archie

Question 3. Vicky Kaushal released the first look of a new film (his first horror movie) called ‘Bhoot: Part One – The Haunted Ship’. Who plays the female lead in the film?

Answer: Bhumi Pednekar

Question 4. The 2019 FIFA Women’s World Cup started its eighth edition on 7th June. Which country is hosting the tournament this year?

Answer: France

Question 5. The last film that Satyajit Ray directed before he passed, was based on one of his own short stories, Atithi. What was the film called?

Answer: Agantuk


15 June 2019, 8AM-12PM – Amazon Daily Quiz Answers (Win Blaupunkt Party Speakers)

Question 1. Abraham Lincoln was an accomplished wrestler as a young man and was also honored by the National Wrestling Hall of Fame.

Answer: True

Question 2. World Oceans Day is celebrated to create awareness and encourage conservation of the open seas. On which day is it celebrated annually?

Answer: 8th June

Question 3. The Prime Minister of which country has announced that their nation will completely ban single-use plastics by 2021?

Answer: Canada

Question 4. Which day is Father’s Day being celebrated in India this year?

Answer: 16th June

Question 5. Which cricketer recently broke Sachin Tendulkar’s record as the fastest batsman to reach 2000 ODI runs against Australia? He completed it in just 37 innings.

Answer: Rohit Sharma


14 June 2019, 8AM-12PM – Amazon Daily Quiz Answers (Win a Fossil Explorist Men’s Watch)

Question 1. The term ‘talkies’ comes from ‘talking pictures’ referring to movies with sound. Released in 1931, which of these was the first Indian ‘talkie’?

Answer: Alam Ara

Question 2. Who was the first Indian tennis player to ever win a Grand Slam tournament?

Answer: Mahesh Bhupati

Question 3. During the British Raj, a now widely-recognized monument was built to commemorate the visit of King George V and the Queen Mary to Bombay. Which monument is it?

Answer: Gateway of India

Question 4. Who was the first Indian movie star to be featured on the cover of the internationally recognized Time Magazine?

Answer: Parveen Babi

Question 5. For the first time, a metro in India will receive its power from a waste-to-energy plant. Which metro is adopting this change?

Answer: Delhi metro


13 June 2019, 8AM-12PM – Amazon Daily Quiz Answers (Win ₹10,000 – 5 Winners)

Question 1. After the Green Revolution, ‘Operation Flood’ was launched in the year 1970. Which product was the focus of this movement?

Answer: Milk

Question 2. What is the national sport of India?

Answer: India doesn’t have one

Question 3. The Odisha government recently launched a scheme to provide free sanitary napkins to school girls across the state. What is this scheme called?

Answer: Khushi

Question 4. Who recently created history by becoming the first-ever spinner to bowl the opening over in a World Cup match?

Answer: Imran Tahir

Question 5. Which of these branches of science is concerned with the study of reptiles and amphibians?

Answer: Herpetology


12 June 2019, 8AM-12PM – Amazon Daily Quiz Answers (Win Honor View20)

Question 1. Out of all the natural lakes in the world, more than 50% are situated in __. Fill in the blanks.

Answer: Canada

Question 2. A new species of a pit viper was discovered in India and named after the place it was found in. It is now the only Indian state to have a pit viper named after it. Which state is it?

Answer: Arunachal Pradesh

Question 3. Orchha, an Indian town that was recently added to UNESCO World Heritage Site tentative list is located in which of these states?

Answer: Madhya Pradesh

Question 4. An Amazon Prime Original series about 4 female friends, starring Sayani Gupta and Bani J has announced it’s second season. What is the show called?

Answer: Four More Shots Please!

Question 5. Which Indian state recently won the 2019 WHO award for tobacco control?

Answer: Rajasthan


11 June 2019, 8AM-12PM – Amazon Daily Quiz Answers (Win Fitbit Versa Smartwatch)

Question 1. What is the name of the fictional Arabian city where the story of Aladdin is based?

Answer: Agrabah

Question 2. Videos of the world’s first (and most rare) albino giant panda were captured recently. Where was this albino panda seen?

Answer: China

Question 3. The retired judge of Indian Supreme Court Justice Madan B Lokur has been appointed to the Supreme Court of Fiji.

Answer: True

Question 4. Who is the youngest Member of Loksabha in the history of Indian Parliament?

Answer: Chandrani Murmu

Question 5. Murray Gell-Mann was the Nobel Prize Laureate in 1969 who passed away recently. For which field did he win the Nobel Prize?

Answer: Physics


10 June 2019, 8AM-12PM – Amazon Daily Quiz Answers (Win ₹1,000 – 50 Winners)

Question 1. India’s only orangutan recently passed away at Odisha’s Nandankanan Zoological Park. What was her name?

Answer: Binny

Question 2. The Union Environment Ministry of India has released a song titled ‘Hawa Aane De’ to spread awareness about air pollution. The music video features Akshay Kumar and Vicky Kaushal among others. Who has written the lyrics for the song?

Answer: Swanand Kirkire

Question 3. Which former President of India was conferred Mexico’s highest civilian honor for foreigners titled ‘Orden Mexicana del Aguila Azteca’ (order of the Aztec Eagle)?

Answer: Pratibha Patil

Question 4. Which was the first Indian movie to be nominated for the Oscar Awards?

Answer: Mother India

Question 5. What is the name of Hrithik Roshan’s upcoming film where he plays a teacher and mathematician named Anand Kumar?

Answer: Super 30


9 June 2019, 8AM-12PM – Amazon Daily Quiz Answers (Win Vivo V15 Pro)

Question 1. The world’s highest polling station can be found in Himachal Pradesh and it has 49 registered voters. Where is it located?

Answer: Tashigang

Question 2. Which animal made a comeback on the Versova beach in Mumbai, after almost 15 years, when the beach was cleaned up by the efforts of the residents?

Answer: Olive Ridley Turtles

Question 3. In technology terms, the prefix ‘Giga’ is used to denote a factor of one million.

Answer: False

Question 4. The Indian Navy has teamed up with the government to launch the first ever underwater museum in India. Where will this museum be launched?

Answer: Pondicherry

Question 5. __ will be the first Indian state to ban food delivery without a valid hygiene rating.

Answer: Punjab


8 June 2019, 8AM-12PM – Amazon Daily Quiz Answers (Win Bose Soundlink Revolve+)

Question 1. Name The Legendary Coach Of Master Blaster Sachin Tendulkar Who Was Also A Recipient Of The Padma Shri & Dronacharya Award?

Answer: Ramakant Achrekar

Question 2. NASA Has Announced A Moon Mission For 2024, Which Will Return Astronauts To The Moon For The First Time In Half A Century. What Is This Mission Called?

Answer: Artemis

Question 3. NASA Has Found Evidence Of Water Ice And Organic Molecules On Ultima Thule’s Surface―The Farthest World Ever Explored By Mankind.

Answer: True

Question 4. What Is The Traditional Boat Race Conducted In Kerala During The Season Of The Harvest Festival Of Onam Called?

Answer: Vallam Kali

Question 5. Name The 49-Year-Old Veteran Nepali Sherpa Who Scaled Mount Everest For The 24th Time And Broke His Own World Record.

Answer: Kami Rita


7 June 2019, 8AM-12PM – Amazon Daily Quiz Answers (Win ₹5,000 – 10 Winners)

Question 1. Christiaan Barnard was the first surgeon to successfully perform the world’s first human-to-human heart transplant. In which year did this surgery take place?

Answer: 1967

Question 2. Who recently became the first female umpire to officiate in a men’s one-day international cricket match?

Answer: Claire Polosak

Question 3. Which tennis player recently received a ‘Knighthood’ at the hands of Prince Charles of Wales?

Answer: Andy Murray

Question 4. International Dance Day is celebrated each year on 29th April on the birthday of Jean-Georges Noverre. Which style of dance is he regarded as the creator of?

Answer: Ballet

Question 5. Which of these Indian web series is based on a 2006 novel by Vikram Chandra which goes by the same name?

Answer: Sacred Games


6 June 2019, 8AM-12PM – Amazon Daily Quiz Answers (Win 24K Gold Bar)

Question 1. Which of these cities is located on two continents?

Answer: Istanbul

Question 2. Which is the first country to officially declare an ‘environmental and climate emergency’?

Answer: UK

Question 3. Which long-range, sub-sonic cruise missile was successfully test fired by India on April 15, 2019?

Answer: Nirbhay

Question 4. India’s first natural ice cafe has been launched at 14,000 feet, in the shape of an ice stupa. Where is it located?

Answer: Ladakh

Question 5. Raveena Tandon won a National Award for Best Actress in 2001, for portraying the role of a woman who has faced domestic violence. Which movie did she win it for?

Answer: Daman


5 June 2019, 8AM-12PM – Amazon Daily Quiz Answers (Win Samsung Galaxy A50)

Question 1. ‘Olympus Mons’ is the largest mountain in our solar system, and is about three times higher than Mt. Everest. On which planet would you find it?

Answer: Mars

Question 2. Who is the first ever Indian woman to win a Silver medal at the Olympics?

Answer: P. V. Sindhu

Question 3. Birds have no teeth, so they break down their food in the _ before digesting it.

Answer: Gizzard

Question 4. Chinmay Prabhu, a 20 year old Indian entered the Guiness Book of World Records in 2018, for solving the highest number of pyraminx (pyramid-shaped Rubik’s cubes) — under water.

Answer: True

Question 5. The world’s first ‘zero-waste’ commercial flight operated from Sydney to Adelaide and disposed all waste via compost, reuse or recycling. Which airline was it?

Answer: Qantas


4 June 2019, 8AM-12PM – Amazon Daily Quiz Answers (Win Fitbit Ionic Smart Watch)

Question 1. Which European country is home to the famous city of Transylvania?

Answer: Romania

Question 2. Which film was Ashutosh Gowarikar’s directorial debut?

Answer: Pehla Nasha

Question 3. Teressa Island, named after the Arch-Duchess of Austria, falls under which Union Territory of India?

Answer: Andaman and Nicobar Islands

Question 4. Which of these is the only man to have reportedly played both in the ICC Cricket World Cup and FIFA World Cup?

Answer: Sir Vivian Richards

Question 5. A group of engineers in Kerala have developed a spider-shaped robot called Bandicoot. What does it do?

Answer: Cleans manholes


3 June 2019, 8AM-12PM – Amazon Daily Quiz Answers (Win ₹10,000 – 5 Winners)

Question 1. Who is the author of the famous book of fables known as ‘Panchatantra’?

Answer: Vishnu Sharma

Question 2. In Roman mythology, who was the goddess of sorcery and witchcraft, also known as the goddess who haunted crossroads and graveyards?

Answer: Trivia

Question 3. The International Cricket Council has recently appointed its first female match referee. Hint: She’s from India. Who is she?

Answer: GS Lakshmi

Question 4. Angel Falls is the world’s highest waterfall that starts at a height of 3230 feet and fall uninterrupted for a height of 2647 feet. Which country is this majestic waterfall located in?

Answer: Venezuela

Question 5. Which country will host the 2023 Asian Cup Football Tournament?

Answer: China


2 June 2019, 8AM-12PM – Amazon Daily Quiz Answers (Win OnePlus 7 Pro)

Question 1. In Japanese, what is the word for goodbye?

Answer: Sayonara

Question 2. What is the actress, Tabu’s, real name?

Answer: Tabassum Fatima Hashmi

Question 3. The world’s fastest bullet train, ALFA-X, is said to reach speeds of 400 kms/hour. In which country were the tests for this train conducted recently?

Answer: Japan

Question 4. Ayushmann Khurana will appear in a new movie where he plays an on-screen police officer for the first time. What is the name of this movie which is directed by Anubhav Sinha?

Answer: Article 15

Question 5. Which player was named the MVP (Most Valuable Player) of the season in the IPL 2019?

Answer: Andre Russel


1 June 2019, 8AM-12PM – Amazon Daily Quiz Answers (Win Mi LED Android TV)

Question 1. In physics, what is the term for a ‘nuclear reaction in which nuclei combine to form more massive nuclei’?

Answer: Fusion

Question 2. On which day in history did Mahatma Gandhi embark on the famous Dandi March?

Answer: 12 March 1930

Question 3. The Rashtriya Ekta Diwas is observed every year in India on 31st October. It is celebrated to commemorate the birth anniversary of which prominent personality in our nation’s history?

Answer: Sardar Vallabhbhai Patel

Question 4. Who has been appointed as the new coach of the Indian men’s football team?

Answer: Igor Stimac

Question 5. The __ recently launched the ‘Golden Card’ – a permanent residency permit similar to the Green Card in the USA?

Answer: UAE


DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER:

Click To Open
  1. This Contest will commence everyday in June 2019 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”).
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and total of participants vary and will be selected as winner by a random draw of lots.
  6. The declared winner(s) will be eligible for winning the prize mentioned on that day.

WINNER ANNOUNCEMENT:

After Amazon confirm the winner/s, Amazon will contact the winners individually. Amazon will also post the winners names on page –> https://amazon.in/winners by 30th July, 2019.

Leave a Reply